Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sxd

pes15 serverler kapalımı. girmiyor güncelleme hatası veriyor.sizdede sorun varmı arkadaşlar.

Ana sayfada paylaştığım linklerden sunucunun açıkmı kapalımı olduğunu görebilirisiniz .. Şuan sunucular açık durumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedKiT33

Valla baya dolmuşun ya :) aynen bende bütün dediklerine katılıyorum.Bence ufak tefek eksikleri olmasına karşın şimdiye kadar çıkmış en iyi pes bu pes diyebilirim.Myclup olayı çok saçma oynamayı bilmeyen haketmeyen adamın elinde ronlado var.Ben 2014'te ZorVolkan hocamın çağrısıyla PESFOOTBALL ligine katıldım ve çoğu zamanım orada geçiyor.Lig zaten çok zevkli geçiyor buna muhabbet eklenince tadından yenmiyor.Senide çağırmış sanırım ama kabul etmemişsin.Bana soracak olursan gel derim KONAMİ sıkıntıları aklının ucuna bile gelmez :) Ben lige alıştırma olsun diye oynuyorum myclup şuan 940 küsürlerdeydm.1000 yapıp bırakacam genclere :)

Yok estağfirullah kabul etmemekde neymiş , sürekli orada online olmak ve zaman ayırmayacağım için gelmedim kendisinide severim onada güzelce yazdım yani kabul etmemek felan yok hatta kendimi çok boş bulduğum bir zamanda hakkıyla orasıyla ilgilenebileceğim bir zamanda katılmak istiyorum ama şuan mümkün görünmüyor işden güçten çok yoğunum bu sene başka zamana inşAllah nasipse

• quote:

Tilx kardeşim yine karşılaştık ama bende bir sorun var sanırım.Oyun donunca aha Tilx'te donma hilesi yapıyor dedim senden sonraki maçta donunca modem sıfırladım.Sorun bende sanırım.Günahına girdik kusura bakma :)

bende yazıcaktım baktım yazmıssın yahu anlamadım çıktım zaten senden sonra sinir oldum sürekli kalıyor yenildim zaten,
    sinirlendim çıktım bende neyse rovanşı almış oldun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilx29 -- 5 Mart 2015; 20:50:37 >
  • quote:

Ya arkadaş koparma hilesi-lag hilesi-defasta top cevırme ya bu mılletın beynı sadece bunlaramı calısıyor.Burakmutlu diye bir arkadasımız 950 puanlarda TRABZONSPOR takımıyla oynuyor hıc haz etmem :) adam dakıka 5 1-0 one gectı sonrakı 10 dakıka bı baskı kurmusum :) adam defansta top cevırmeye basladı.Bende orladım almak ıcın bır sekılde 2-1 yaptım daha ılk yarı.DEDİM PAS OLE YAPILMAZ BOLE YAPILIR :) hiç sevmediğim şeyler ama bu insan müsvettelerine yapmak lazım.Bende geçen senelerde bariz hilecilerden defansta top cebırenlerden kurtulmak ıcın program ındırmıstım.Haksız bırsey yapmama ragmen o programın pcde kurulu olması canımı sıkıyordu.Kendımı kotu hıssedıyordum.Ha bide yeni bişey bulmuslar hakem kart gostermıyor dıye sureklı kayıyorlar ınsana oyun oynatmıyorlar.

Denk gelipte karşılaştığımız arkadaşlar varsa eğer hepsinin eline sağlık

Onunla geçen hafta oynamıştım Myclubta zaten fazla myclub oynamadım takım oturmadan denk gelmişti kendi kullandığım tacı kaptırdım 2 kere arapas gol attı. İleride sadece Ronaldoyu koymuş.
    Spykinqer e denk gelen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni bir Bağlantı koparan arkadaşı ifşa etmek istedim arkadaşlar. İsmi MahiTap Türk'tür kendisi.(BJK Seçmiş) 10. dkda 3-0 geriye düşünce direk bağlantıyı kopardı Karşınıza gelirse boşa umutlanamayın.Zaten youtube'de hile videoları var görebilirsiniz. Klasman 3 olmuş ama oynamaktan zerre anlamıyor nasıl klasman 3 e geldiği ortada Eğer bu yazıyı okuyorsa "Her zaman böyle ezik kalmaya Mahkumsun MahiTap" .

http://i.hizliresim.com/nANALM.jpg

http://i.hizliresim.com/8lLl1n.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: C0_0mar

Yeni bir Bağlantı koparan arkadaşı ifşa etmek istedim arkadaşlar. İsmi MahiTap Türk'tür kendisi.(BJK Seçmiş) 10. dkda 3-0 geriye düşünce direk bağlantıyı kopardı Karşınıza gelirse boşa umutlanamayın.Zaten youtube'de hile videoları var görebilirsiniz. Klasman 3 olmuş ama oynamaktan zerre anlamıyor nasıl klasman 3 e geldiği ortada Eğer bu yazıyı okuyorsa "Her zaman böyle ezik kalmaya Mahkumsun MahiTap" .

http://i.hizliresim.com/nANALM.jpg

http://i.hizliresim.com/8lLl1n.jpg

Boşver hilecileri gel dostluk maçı atalım kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Valla baya dolmuşun ya :) aynen bende bütün dediklerine katılıyorum.Bence ufak tefek eksikleri olmasına karşın şimdiye kadar çıkmış en iyi pes bu pes diyebilirim.Myclup olayı çok saçma oynamayı bilmeyen haketmeyen adamın elinde ronlado var.Ben 2014'te ZorVolkan hocamın çağrısıyla PESFOOTBALL ligine katıldım ve çoğu zamanım orada geçiyor.Lig zaten çok zevkli geçiyor buna muhabbet eklenince tadından yenmiyor.Senide çağırmış sanırım ama kabul etmemişsin.Bana soracak olursan gel derim KONAMİ sıkıntıları aklının ucuna bile gelmez :) Ben lige alıştırma olsun diye oynuyorum myclup şuan 940 küsürlerdeydm.1000 yapıp bırakacam genclere :)

Yok estağfirullah kabul etmemekde neymiş , sürekli orada online olmak ve zaman ayırmayacağım için gelmedim kendisinide severim onada güzelce yazdım yani kabul etmemek felan yok hatta kendimi çok boş bulduğum bir zamanda hakkıyla orasıyla ilgilenebileceğim bir zamanda katılmak istiyorum ama şuan mümkün görünmüyor işden güçten çok yoğunum bu sene başka zamana inşAllah nasipse

Doğru hocam biraz zaman harcamak gerekiyor.İyi oyuncularla dahada zevkli oluyor lig transfer sezonları felan güzel geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tilx29

quote:

Tilx kardeşim yine karşılaştık ama bende bir sorun var sanırım.Oyun donunca aha Tilx'te donma hilesi yapıyor dedim senden sonraki maçta donunca modem sıfırladım.Sorun bende sanırım.Günahına girdik kusura bakma :)

bende yazıcaktım baktım yazmıssın yahu anlamadım çıktım zaten senden sonra sinir oldum sürekli kalıyor yenildim zaten,
    sinirlendim çıktım bende neyse rovanşı almış oldun :)

Bende o kupada çeyrek finalde elendim galiba.O kupalar hile yuvası vallaha ya sürekli kayarlar ya oyun donar yada çat diye oyun kapanır.Seni yendikten sonraki maçıda yendim.Modem sıfırladım o arada zaman gecti son dakıkalarda girdim yeni maça 9 puan yapmak için 4-0 öndeyim adam zaman gecirmeye başladı butun sure haklarını kullandı.Çakal zamanı gecirip kupa sona erdi diye maçı gecersiz sayacak yav nerelerı dusunuyorlar aldım topu faul tac felan olmasın dıye top cevırdım son 20 sanıye kala yetıstım :) Artık takım ısmınden hılecılerı yazacam ne kadar kara lısteye gırerlerse o kadar ıyı.Bu ara baya ıyıyım ya :) 18 maçlık serı yakaladım 980 puana cıktım ama bı kısıye yenılsem hop 15-20 puan gıttı orası kotu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanorhan

quote:

Ya arkadaş koparma hilesi-lag hilesi-defasta top cevırme ya bu mılletın beynı sadece bunlaramı calısıyor.Burakmutlu diye bir arkadasımız 950 puanlarda TRABZONSPOR takımıyla oynuyor hıc haz etmem :) adam dakıka 5 1-0 one gectı sonrakı 10 dakıka bı baskı kurmusum :) adam defansta top cevırmeye basladı.Bende orladım almak ıcın bır sekılde 2-1 yaptım daha ılk yarı.DEDİM PAS OLE YAPILMAZ BOLE YAPILIR :) hiç sevmediğim şeyler ama bu insan müsvettelerine yapmak lazım.Bende geçen senelerde bariz hilecilerden defansta top cebırenlerden kurtulmak ıcın program ındırmıstım.Haksız bırsey yapmama ragmen o programın pcde kurulu olması canımı sıkıyordu.Kendımı kotu hıssedıyordum.Ha bide yeni bişey bulmuslar hakem kart gostermıyor dıye sureklı kayıyorlar ınsana oyun oynatmıyorlar.

Denk gelipte karşılaştığımız arkadaşlar varsa eğer hepsinin eline sağlık

Onunla geçen hafta oynamıştım Myclubta zaten fazla myclub oynamadım takım oturmadan denk gelmişti kendi kullandığım tacı kaptırdım 2 kere arapas gol attı. İleride sadece Ronaldoyu koymuş.
    Spykinqer e denk gelen var mı

Ya ben bu gereksız ınsanı kara lısteye almayı unuttum ona yanarım :) Sende hiç 5 kırmızı kart gorup hukmen alan gordunmu :) bende oldu

• haha o nasıl oldu hocam :D kime karşı
  • RedKiT33 kullanıcısına yanıt
    zaten ogünde güzel oynuyodun haketmiştin maçı kardeşim ellerine saglık tekrar görüşmek dileğiyle,
    bu arada derece süper devam böyle :)
  • Arkadaşlar pes 15 my club takım silme ve sıfırlama nasıl yapılır bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATİH_EMRE

Arkadaşlar pes 15 my club takım silme ve sıfırlama nasıl yapılır bilginiz varmı?

Hiç yapmadım arkadaşım ama Myclub'a girdiğinde sağ alt tarafta takımı sıfırla diye bir seçenek olduğunu hatırlıyorum dene istersen,ama tavsiye etmem,uefa yılın takımdan diye verdiği menajeri kaybedebilirisin yeniden verir mi sanmıyorum.
  • arkadaşlar turnuva yada toplu maç gibi organizasyonlar oluyormu bende pes15 aldım katılmak isterim aranıza
  • Arkadaşlar PESFOOTBALL.NET adresine sizleride bekleriz oyundan önce sohbeti muhtesem bı sıte gelin lıgımıze ve lıg kupamıza katılın.TİLX kardeşim oncelıkle senı beklıyorum :)
  • Arkadaşlar sizde de yavaşlık sorunu varmı oyuncularda? Yani hızlı koşmama

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanCeLaL

arkadaşlar turnuva yada toplu maç gibi organizasyonlar oluyormu bende pes15 aldım katılmak isterim aranıza

Hocam pesfootbal.net dıye forum sıtemızde lıg var çok ustduzey oyuncular katılıyo eğer katılmak ıstersen cevap yazabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Yokmu hiç vatansever kendi aramızda lagsız bir turnuva çevirsek. bu online musabakalarda adam akıllı hilesiz hurdasız rakip bulmak zor. Tmm maç onun olsun adam oynadığı oyundan da keyif alamıyor.

Hocam pesfootbaal.net sıtemızde lıg kupa organizasyon oluyo sohbet dostluk komedı kahkaha bol keyıf transfer sezonu
    ustduzey oyuncular var katılmak ıstersen tek şart var devamlılık su an 14kısıyız cevap yaz hocam

• RedKiT33 kullanıcısına yanıt
    bi baktım ama çok bişey anladıgım söylenemez çıktım bende :) bide kayıt olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilx29 -- 13 Mart 2015; 23:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilx29

bi baktım ama çok bişey anladıgım söylenemez çıktım bende :) bide kayıt olamadım

Hocam sen kayıt ol sohbete gel anlarsın herşeyi zaten.Yardımcı oluruz katılmak istersen ben arkadaşlara söyleyim takım ayarlasınlar sana
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.