Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ACİL YARDIM YENİYİM BAL MODUNDAYIM GÜC İLE DAYANIKLILIK ARASINDAKİ FARK NE LÜTFEN YARDIM EDİN
  • Arkadaşlar benimde şöyle bir sorum olacak.
    6. klasmandayım.
    Yaklaşık 13-15maç önce Jese, Khedira ve J. Mathieu yu transfer etmeyi başardım fakat dediğim gibi 13-15maç olmuştur bu adamlar kızarmadı gitti sebebi nedirki?

Birde klasman yükseldikçe galibiyetlerden kazandığımız gp artıyormu?
  • Oyujda gb yi nasil kacicaz yedeklerle kadro yapip sim yapiyorum boyle kasarmi hen sozlesmeleri dolsun assil oyuncudanda dusuyormu maci sozlesme sayisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gıcık oldum yaaa önceden şut veya pası yanlış bastığımızda iptal için tekrar basıyorduk geçiyordu. Şimdi adamdan pas tuşuyla topu alırken pasa basılı kaldığından allah ne verdiyse basıyor taça mı artık kaleye mi nereye gidiyorsa gidiyor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Gr3AmUPIen8

adam stokda yer acıyor top acıyor 3 ude pes pese stokdan cıkardıgı oyuncular yazık gıttı paracıklar
  • Arkadaşlar selam,
    Bugün bir maçta daha ilk yarı adamı 4-0 yeniyorum oyunu pause ladı game plan a girdi anladım zaten 3-5sn sonra bağlantınız kesildi maç hükümsüz bitecek dedi böyle bir saçmalık olabilirmi.

Dünde 1. klasmandan bir adam denk geldi adam 4-0 yeniyordu daha dakika 30 dedim yalandan torrent açayımda bağlantım kötüleşsin boşuna vakit harcamiim 10-0 yenilcem yoksa adam 3-0 yensin hemen maç bitsin diye oyun penceresini aşağı attım 5sn geçmedi geri kaldırdım bağlantın koptuğundan yenildin dedi eyvallah bende onu istiyordum adam 3-0 yenmiş oldu ama üstteki durum nasıl oluyor neden hükümsüz bitiyor acaip canım sıkıldı mevzuya zaten şansıma ronaldolu takımlar denk geliyor kolay kolay kazanılmıyor.
  • Bu yapay zekası kaçık oyun bana üst üste açtığım beş topta da sol bek verdi
  • Ben aylardır oynamıyorum oyunu silicem bu gidişle.En iyisi kendi aramızda bir topluluk oluşturup burada bildiğimiz kişilerle maç yapmak
  • Ayrıca nasıl para biriktirip 10000gp ile transfer yapıyorsunuz?
    Tamam bende yaptım şu an kadromda suarez burak yılmaz tello rosicky khedira falan var orta düzeyin az üstündeyim ama 10000gp birikmek bilmiyor kazanıyosun 2k 4k arası para veriyor ee sürekli oyuncuların sözleşmeleri bitiyor onlara gidiyor para biri beni aydınlatsın
  • http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/PES-2015-PC//Oyunlar/Spor/Futbol/urunno=0000000621414
    Arkadaşlar oyundan düşme sorunu yani karşı tarafın bilerek lag yapması çok sık oluyor mu? Almaya değer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Ben aylardır oynamıyorum oyunu silicem bu gidişle.En iyisi kendi aramızda bir topluluk oluşturup burada bildiğimiz kişilerle maç yapmak

legend ile online maç yapmakda keyifli bir nevi halısaha maçı gibi oluyor yabancılar birde lig yapmış bu mantıkta.
  • ya beyler bi anda pes 15 sunucusuna baglanırken bir hata oluştu dedi dahada giremiyorum bilgisi olan varmı bu konuda,
    oyun orjinal sormayın bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedekci34

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/PES-2015-PC//Oyunlar/Spor/Futbol/urunno=0000000621414
    Arkadaşlar oyundan düşme sorunu yani karşı tarafın bilerek lag yapması çok sık oluyor mu? Almaya değer mi sizce?

45tl uygun fiyat. adamı yenerken lag yapıp veya ne yapıyorsa bende bilmiyorum o şekilde haksız yere galibiyet alma durumu ile 2-3 defa karşılaştım.
    yani nadir diyorum alınabilir diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

quote:

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/PES-2015-PC//Oyunlar/Spor/Futbol/urunno=0000000621414

45tl uygun fiyat. adamı yenerken lag yapıp veya ne yapıyorsa bende bilmiyorum o şekilde haksız yere galibiyet alma durumu ile 2-3 defa karşılaştım.

Bu cevabı bekliyordum sağol, Pes 2015 serverları 2016 çıkınca hemen kapanacak mı? Önce ki oyunlarda durum nasıldı? Bilen arkadaşlar bilgilendirir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

quote:

Bu cevabı bekliyordum sağol, Pes 2015 serverları 2016 çıkınca hemen kapanacak mı? Önce ki oyunlarda durum nasıldı? Bilen arkadaşlar bilgilendirir mi?

Her oyunun serverları 2 yıl açık kalıyor bazen istisna olarak 2 buçuk yıl açık olduğuda oldu ama standart 2 yıldır 2 yıl sonunda kapanır..

• Bu hafta tüm yıldızları alan arkadaşlar var mı
    Bu arada hile lag yapan maçı hükümsüz sayan çok kişi var bunları şikayet edin ben videoları çektim şikayet edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 TL diye gittim aldım. extreme ile gayet gusel oynadığım oyunu mundar ettik. online modda takılıyor lag da kalıyor resmen. offline da sıkıntı yok ama online bu kadar kasmamalı. bir ayarı var mı beyler. yardım edin lütfen
  • tilx29 T kullanıcısına yanıt
    Belgelerimdeki konaminin içinde mount klasörünün içinde gizli dosya var onu sil bağlanırsın
  • Bu arada DOS olarak kullandığım TIAGO yu yanlışlıkla serbest bıraktım çok moralim bozuldu..bunu geri alma şansımız yokmudur?
  • serbest bırakılan oyuncu geri gelmez maalesef, dikkat etmek lazım sözleşme yenilerken kadro dışı bırakırken :)
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.