Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renovatio90 kardeşim yardımcı olacak mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlino -- 13 Kasım 2014; 22:03:48 >
  • Oyunlarda kasma probleminin en büyük nedeni ekran kartıdır arkadaşında dediği gibi ekran kartını güncellemen gerekebilir ati kullanmadığım için nasıl yapıldığını bilmiyorum ama internete yazarsan kolayca bulcağını düşünüyorum bi dene istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlino

Renovatio90 kardeşim yardımcı olacak mısın ?

Olacağımda soruma cevap vermedin işletim sistemin tam olarak ne Win 7 32 bit mi 64 bit mi ..
  • windows 7 32 bit
  • quote:

windows 7 32 bit

Bu sayfada ki AMD Mobility Radeon™ Driver yazan driveri indirip kuracaksın ;

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2032

Sayfadaki turuncu download butonuna tıklayacaksın resimde gösterdim;

http://i.hizliresim.com/NbmEMg.jpg

• iyi akşamlar

oyun çıktı galiba , demosu ne durumda çıktı mı acaba bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurdalok

iyi akşamlar

oyun çıktı galiba , demosu ne durumda çıktı mı acaba bilen varmı

Demo yok arkadaşım geçen seneki gibi 1 hafta sonra felan çıkar geçen senede böyle saçma şekilde sonra çıkarmışlardı demoyu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

30 yaşıma geldim ücra bir ilçede çalışıyorum , bugün oyunu almak için 30 km gittim geldim iş çıkışı

Steam'den alaydın niye 30 km gittin
  • quote:

arkadaşlar oyun bende kastı .önce high ayarda oynadım kastı ,sonra mediuma getirdiim kastı, en sonda low a getirdim yine kastı :( arkadaşlar sistemimde şöyle:ekran kartm 1 gb ati radeon hd 5650 ram:3 gb işlemcim:2.13 ghz arkadaşlar neden kasıor bi yardım edin kafayı sıyıracam :(

Hocam hangi cozunurlukte oynuyorsun? Bende de ayni kart var full hd'de hafif kasma var. 1366x768 gayet akici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Grafikleri nasıl olmuş? Pes 13'e göre ya da Fifa 15'e göre ne gibi farklar var?Biri şu konuyu detaylı bir şekilde netleştirirse güzel olur.

Grafikler Pes 13 ile 14'ün arası olmuş öyle diyeyim fena değil yeni nesil olarak Pc'ye gelmediği için Fifa 15'in grafiklerinden kötü doğal olarak ama oynanış olarak Fifa 15'e bin basar Özellikle oyunda CL modunda Berlin stadında oynayın oyunu grafikleri yeni nesilmiş gibi oluyor çimler grafikler felan süper ama mesela başka bir kaç stadda böyle değil çok ilginç geldi Berlin stadına bittim

Grafiklerinin kötü olacağı konsolda 20 gb olan oyunun Pc'de 6 gb olmasından belliydi zaten. İleride bir göz atarım artık.

• Bende oyunu aldım hayırlı olsun hepimize
  • quote:

quote:

windows 7 32 bit

Bu sayfada ki AMD Mobility Radeon™ Driver yazan driveri indirip kuracaksın ;

http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2032

Sayfadaki turuncu download butonuna tıklayacaksın resimde gösterdim;

http://i.hizliresim.com/NbmEMg.jpg

yükledim amd yi ama kasıyor halen

• quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

quote:

arkadaşlar oyun bende kastı .önce high ayarda oynadım kastı ,sonra mediuma getirdiim kastı, en sonda low a getirdim yine kastı :( arkadaşlar sistemimde şöyle:ekran kartm 1 gb ati radeon hd 5650 ram:3 gb işlemcim:2.13 ghz arkadaşlar neden kasıor bi yardım edin kafayı sıyıracam :(

Hocam hangi cozunurlukte oynuyorsun? Bende de ayni kart var full hd'de hafif kasma var. 1366x768 gayet akici.

ben düşük çözünürlük ayarlarına bile getirdim ama yine kasıyor ekran kartındandır dedik ekran kartı yükledim yine kasıyor bu bence konami ile alakalı birşey acaba bu kasma sorununa güncelleme çıkarırlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlino -- 13 Kasım 2014; 22:58:45 >

• quote:

quote:

quote:

ben düşük çözünürlük ayarlarına bile getirdim ama yine kasıyor ekran kartındandır dedik ekran kartı yükledim yine kasıyor bu bence konami ile alakalı birşey acaba bu kasma sorununa güncelleme çıkarırlar mı ?

Oyunla alakalı değil arkadaşım zaten piyasada denemek için Reloaded var bir tek senin sorunun bilgisayar ile ilgili Windows'un bile lisanslı değil yani ..

Virüs yada arka planda çalışıp sistemi zorlayan casus yazılımda olabilir..

• Sisteminiz 3 boyut destekli bir ekrana bağlıysa oyun açılırken 3 boyutlu açmaya çalıştığından kasma yapabilir.pc ekran çözünürlüğünde 3 boyut ibâreli bir yer ve üzerinde tik varsa kaldırıp pc yeniden başlatıp oyunu açın.Bende bu şekilde 720p kasan oyun şuan 2k 60fps çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunla alakalı değil arkadaşım zaten piyasada denemek için Reloaded var bir tek senin sorunun bilgisayar ile ilgili Windows'un bile lisanslı değil yani ..

Virüs yada arka planda çalışıp sistemi zorlayan casus yazılımda olabilir..

casus yazılımdan nasıl kurtulabilirim peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Sisteminiz 3 boyut destekli bir ekrana bağlıysa oyun açılırken 3 boyutlu açmaya çalıştığından kasma yapabilir.pc ekran çözünürlüğünde 3 boyut ibâreli bir yer ve üzerinde tik varsa kaldırıp pc yeniden başlatıp oyunu açın.Bende bu şekilde 720p kasan oyun şuan 2k 60fps çalışıyor.

pc ekran çözünürlüğünde 3 boyut ibareli yer tam olarak nerede hocam ?
  • Ekran kartının ayarlarından da olabilir arkadaşın dediği gibi bakamadığım için bilgisayarına birşey diyemeyeceğim arkadaşım..

Pc'de yüklü oyunlardan neler var mesela rahat oynadığın şuan kasmayan..

Birde oyunu yükledikten sonra Dx ve Vcredist'i yüklemeyi öeneriyor onları yükledin mi.. Ve Net framework'ün en az 4.0 sürümünün yüklü olmasını istiyordu Pes 14'de bundada öyle olabilir oda yüklümü mesela..
  • Masaüstü sağ tıkla ekran çözünürlüğü

• tmm tıkladım ekrana bu gelior sonra ne yapacam
     PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.