Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun Xbox One ve PS4 icin next-gen grafiklerle diger Xbox360 PS3 ve PC icin ayni normal grafiklerle cikmistir. PC grafikleri Xbox360 ve PS3 ile ayni seviyede tutulmustur Konami bizi böyle cezalandirmistir. Aldigimiz binlik grafik kartlarini tınlamamıştır oyunu alıcakken benim canımı sıkmıştır PC'de oynamak isteyenlere geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathews

Bu oyun Xbox One ve PS4 icin next-gen grafiklerle diger Xbox360 PS3 ve PC icin ayni normal grafiklerle cikmistir. PC grafikleri Xbox360 ve PS3 ile ayni seviyede tutulmustur Konami bizi böyle cezalandirmistir. Aldigimiz binlik grafik kartlarini tınlamamıştır oyunu alıcakken benim canımı sıkmıştır PC'de oynamak isteyenlere geçmiş olsun

Oyunu pcde 1080p yapınca güzel görünüyor. 65 lira bence bedava bu sene oynanış harika olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şu takım ilerlediği halde istediğimiz oyuncularla anlaşma imkanı hala %0 - %5 gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Arkadaşlar şu takım ilerlediği halde istediğimiz oyuncularla anlaşma imkanı hala %0 - %5 gibi mi?

Takımın için aldığın ajan,temsilci gibi şeylerlere bu şanslar yükselitilebiliyormuş sanırım.
  • yüksek performanslı ayarda çalıştırdığım halde pes hale intel ekran kartını görüyor? bunu yaşayıp çözebilen var mı?

bu arada güzelim oynanışa bu grafikler hiç yakışmadı (pc)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdezen -- 14 Kasım 2014; 9:02:30 >
  • Arkadaşlar online açıldımı acaba ya da ne zaman açılacağına dair bir bilgi varmı?

Ayrıca bir üstteki arkadaşın sorusuna bende yanıt arıyorum ekran kartı seçimini nasıl yaptınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevan

mutlaka görselliği güzelleştirmek için resmi veya resmi olmayan yamalar çıkacaktır endişelenmemek gerek

resmi olmayan yamayı alıp yüklemem ama konaminin böyle bir yama çıkaracağını sanmıyorum.Sonuç olarak asıl hedef ps4 olduğu için anca online modu için düzeltme yaparlar
  • arkadaşlar hepinize selam, oyuna kavuştunuz heralde...dün akşam D&R dan aldım oyunu ve yükledim..Oynanabilirlik ve oyuncular gerçekten güzel olmuş ama dediğiniz gibi grafikler çok güzel değil..Ama benim için oynanabilirlik önemliydi zaten..Kırdığım pahalı gamepadlaerin dili olsa da konuşsa.. Yanlız oyun cd sini takıp direkt setup yaptım. Sonrasında oyun çalıştı okey ancak bir türlü tam ekran modu ve çözünülürlük sayfalarına ulaşamadım. Yani settings dosyasına ulaşamadım. Böyle bir sıkıntı yaşayanınız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdezen

yüksek performanslı ayarda çalıştırdığım halde pes hale intel ekran kartını görüyor? bunu yaşayıp çözebilen var mı?

bu arada güzelim oynanışa bu grafikler hiç yakışmadı (pc)

Bu dandik grafiklere intel bile yeter diyor heralde

• Oyunu steamdan alan varmi ?

• Ben aral game den aldım,kutunun içinden dvd ve steam kodu cıktı,acaba cd siz bu oyunu steamden indirip oynayabilecekmiyim bunu düşünüyorum :)
  • bendi de ekle hocam. pes id : OKANEO
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Oyunu steamdan alan varmi ?

Var hocam. Ama TR'den alan pek yok. Turkiye sunucusu hep bombos. Yurtdisina girince de biliyorsun ping durumlarini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Oyunu steamdan alan varmi ?

Var hocam. Ama TR'den alan pek yok. Turkiye sunucusu hep bombos. Yurtdisina girince de biliyorsun ping durumlarini.

Bende almayi dusunuyorumda.

Ps3 de pes 13 online cok sikintiydi lag kopmalar oluyordu.

Dun korsani indirdim denedim hosumada gitti.
    Ayni sikintilar var ise almaya gerek yok

• https://store.donanimhaber.com/89/e4/e8/89e4e88fd916875adbc1aac19c39408c.jpg

evet araldan orijinal pes topu kazandım kazananları tebrik ederim :D
     PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Pes'in konsol sürümünün grafiklerini gördükten sonra ve aynı şekilde fifanın next gen grafiklerini pc'de gördükten sonra böyle bir şey uygulamaları hoş olmadı. Yalnız takdir ediyorum oynanabilirlik çok güzel. Gerçekten kontrolü hissedebiliyorsun, uzaktan şutlarda bazen abartısız füze gibi gidiyor ama zevkli oluyor.

Grafikleri intel açıyor fakat 1080 seçeneği çıkmıyor. Yoksa önemli değil intel olup olmaması :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdezen -- 14 Kasım 2014; 11:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

arkadaşlar hepinize selam, oyuna kavuştunuz heralde...dün akşam D&R dan aldım oyunu ve yükledim..Oynanabilirlik ve oyuncular gerçekten güzel olmuş ama dediğiniz gibi grafikler çok güzel değil..Ama benim için oynanabilirlik önemliydi zaten..Kırdığım pahalı gamepadlaerin dili olsa da konuşsa.. Yanlız oyun cd sini takıp direkt setup yaptım. Sonrasında oyun çalıştı okey ancak bir türlü tam ekran modu ve çözünülürlük sayfalarına ulaşamadım. Yani settings dosyasına ulaşamadım. Böyle bir sıkıntı yaşayanınız varmı?

ben de az önce steamden kurdum. normalde settings programı başlat menüsü ya da masaüstüne gelirdi, bu sefer çıkmadı. Oyunun yüklendiği klasörde bekliyo settings programı oradan ayarlarını yapabilirsin.

• teşekkürler arkadaşım , artık akşam eve gidince bakıcaz dosyaya, çok teşekkürler alakan için..
  • arkadaşlar şu hile olayı bu senede varmı yokmu? ona göre almayı düşünüyorum. yani karşılaşan oldu mu hiç hile ile. 2013 oynarken kesin karar vermiştim bu sorunu çözemezler ise almayacağım diye

• hilesiz olmazmı, dün ilk hileci ile karşılaştım..online maçta 2-0 öndeyken dakka 86 ..Ummre ydi galiba ismi..Sistemdenden kaynaklanmadıysa kendisinden özür dilerim ama pek sistem gibi değildi problem..
    Bu arada online master lig olmayacakmı ya? Myclub uygulaması mı aldı onun yerine..Myclub henüz online değil öyle değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.