Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herdem09

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Oyunu steamdan alan varmi ?

Var hocam. Ama TR'den alan pek yok. Turkiye sunucusu hep bombos. Yurtdisina girince de biliyorsun ping durumlarini.

Nasıl alabiliyorsunuz oyunu steam olarak pc için arkadaşlar bende almak istiyorum bir arkadaş 65 tl yazmış yardımcı olabilir misiniz yada konusu var mı bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Şimdi maç yaptım grafikler 2005 olmuş. Bir de çok ağır geldi FIFAdan sonra alışırım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutulAmareFatihi

quote:

quote:

Var hocam. Ama TR'den alan pek yok. Turkiye sunucusu hep bombos. Yurtdisina girince de biliyorsun ping durumlarini.

Nasıl alabiliyorsunuz oyunu steam olarak pc için arkadaşlar bende almak istiyorum bir arkadaş 65 tl yazmış yardımcı olabilir misiniz yada konusu var mı bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim...

http://store.steampowered.com/app/287680

Linkten oyuna ulasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://store.steampowered.com/app/287680

Linkten oyuna ulasabilirsin.

Çok teşekkür ederim dostum

• Bazı arkadaşlar oynanabilirliğin çok iyi olduğunu yazmış ancak ben pek aynı düşünceyi paylaşmıyorum. Evet single da oyun oldukça akıcı, yağ gibi. Ancak iş online'a gelince fena lag oluşuyor. Tuşlara basıyorsun, tepkimesi 1-1.5 saniye sürüyor. Mesela pas vereceksin tuşa basıyorsun, 1-1.5 saniye sonra pas veriyor. Keza şut, adam değiştirme vs. gibi şeyler de dahil. Bu arada bağlantım da gayet iyi. 7mbps sabit bağlantım var.. Bu gecikme sorununu halletmenin bir yolu yordamı yok mudur acaba?
  • quote:

quote:

quote:

burada steam oyunları satan bir arkadaş var ondan aldım ben dün gece. 50 TL pes2015. yükledim sorunsuz. mutlaka ondan al.

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Bazı arkadaşlar oynanabilirliğin çok iyi olduğunu yazmış ancak ben pek aynı düşünceyi paylaşmıyorum. Evet single da oyun oldukça akıcı, yağ gibi. Ancak iş online'a gelince fena lag oluşuyor. Tuşlara basıyorsun, tepkimesi 1-1.5 saniye sürüyor. Mesela pas vereceksin tuşa basıyorsun, 1-1.5 saniye sonra pas veriyor. Keza şut, adam değiştirme vs. gibi şeyler de dahil. Bu arada bağlantım da gayet iyi. 7mbps sabit bağlantım var.. Bu gecikme sorununu halletmenin bir yolu yordamı yok mudur acaba?

Aslinda dediginiz problemle baglanti hizi degil de ping degeri direk alakali. Ve TR genelinde yurtdisi pingler iyi degil. Bu konuda Konami tabii iyilestirmeler yapabilir (pinge bagli rakip secme gibi) fakat yapabilecekleri sinirli. Oyun seceneklerinin birinde sunucu secme sansi vardi ve TR sunucusu da bulunmakta. Hangi secenekti hatirlamiyorum fakat hic oyuncu yoktu. TR'den oyuncu sayisi arttikca dusuk pingle rakip bulmak kolaylasacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bana kalırsa ücertini hakeden(hernekadar düşükte olsa) bir oyun olmamış, oynanabilirlik çok güzel fakat diğer herşey berbat durumda bunun yanına pesin online mod geçmişini de eklersek düşüncem böyle
  • 6 maç yaptım online..ve bir maç lağlı idi.. o da karşı taraftan kaynaklı sanıyorum zaten 86 da gitti..oynanabilirlik konusuna gelince; 14 ü yaşayan bizler için şu oynanabilirlik çok fazla tatminkar..Bir arkadaş tuş tepkimelerinin online da çok uzun olduğunu belirtmiş ama hiç karşılaşmadım desem yeridir..Oyunda dikkatimi çekenlerden birtanesi de bazı oyuncuların deparla adam geçmesi ve arkadan yetişemiyorsun.Adam öyle top sürüyoki enteresan..Bu iyimi kötümü bilemedim ama şutlar gerçekçi ve artık ezbere şut yok..Herşey sana bağlı yani..Geçen seneyi düşündüğümde gelecek güncellemelerle oyunun daha iyi olacağını düşünüyorum.Zira oynadıkça daha çok zevk aldım dün akşam. Ama menülere son derece yabancıyız. Myclub yeni bir uygulama ve belki fifa oynayan arkadaşlar biraz daha aşina ama ben daha tam çözemedim.

• Hangi gamepad ile oynuyorsnuz oyunu arkadaşlar ?

Ben snopy sg-401 sipariş ettim ama işimi görür mü oynarken pc'yi led tv'ye bağlamayı düşünüyorum tabi kablolu olması sorun teşkil edecek ama usb uzatma kullanacağım...
  • windows 8.1'de oyuna tıklayınca hiç tepki vermiyor, açılmıyorda.öyle masaüstünde tepkisiz şekilde kalıyor.sorun ne olabilir arkadaşlar ? DirectX ve Microsoft Visual C++ paketi yüklü.
  • o zaman ne uğraşıyorsun snoopy felan , al bir logitech f710, değil koltuktan yemek masasından bile rahat rahat oynarsın..ama tabi her güzelin bir bedeli var..oyundan daha pahalı maalesef..
  • arkadaşlar ben ati ekran kartını tamamen pc den kaldırıp yeniden kuracam ccleaner da ati proxy diye bir uygulama var ccleaner sile bastığımda resimdeki gibi hata verio yardımcı olurmusunuz sistemim pes 2015 i kaldırıo ama şu an kasarak oynuyom
     PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]
  • Rack1976 R kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Bir sefer alıyorsun, çatır çatır kullanıyorsun (:
  • böyle hata verio
  • bu hatayı verior birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

o zaman ne uğraşıyorsun snoopy felan , al bir logitech f710, değil koltuktan yemek masasından bile rahat rahat oynarsın..ama tabi her güzelin bir bedeli var..oyundan daha pahalı maalesef..

Sağolasın hocam haklısın ya ama donanımı bir kontrol etmem gerek oyun benim ekran kartı ile sorunsuz çalışırsa onu alayım

ekran kartım geforce gt 540m ram 6gb i5 2450 2.50 ghz bir notebookum var umarım oyunu kaldırır...
  • ben oyunu ^^Evo^^ adlı arkadaştan aldım 50'tl ye. oldukça ilgili ve dürüst bir arkadaaş. herkese tavsiye ederim kendisinden almasını. boşuna 15 tl fazladan vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaneo

ben oyunu ^^Evo^^ adlı arkadaştan aldım 50'tl ye. oldukça ilgili ve dürüst bir arkadaaş. herkese tavsiye ederim kendisinden almasını. boşuna 15 tl fazladan vermeyin.

Eyvallah dostum..
  • arkadaşlar ben oyunu eski bi monitörde oynuyorum oyun hafif laglı, hdmı girişli monitör olmamasından kaynaklıymış ama benim monitörde akıcı bi şekilde nasıl oynayabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.