Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *tüm rakip futbolcular messi.
    *top kontrolü sıfır.
    *pes 2014'ten tek farkı kolay gol atılıyor olması.
    *benim için yine hayal kırıklığı.
    pes 4 ten sonra 9 yıl bekledik. 2013 ok dedik. bu sefer yine 9 yıl bekleyeceğiz sanırım.
  • kardeş benim pc öyle süper değil, oyun da zaten süper bişey istemiyor....Acer Aspisre 5741 - İ3 2,13 ghz ve ekran kartımda Ati Rodeon 5470 -512 mb.. 2gb ram vardı 4 e çıkardım ve çok rahat oynuyorum..ekran kartın hakkıda bigim yok ama fazla fazla yeter gibi oyun için..
  • Aramıza katılan arkadaşlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum

Sorunlara gelecek olursak arkadaşlar;

- Pes'in oyunun kurulu olduğu dosyadan settings dosyasına ulaşıp istediğiniz ayarları oradan yapabilirsiniz

-İntel ekran kartını görüyor diyen arkadaşlar Nvidia denetim masasından Pes 15'in e Settings dosyasını "özelleştirilecek program" olarak seçin, daha sonra alt kısımdan tercih edilen grafik işlemciyi Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olarak seçip uygulayın artık İntel ekran kartını değil harici ekran kartını görecektir ve yüksek ayarlarda oynayabilrisiniz

-Lag sorunu yaşayan arkadaşların sorunu ise şuan için modemden kaynaklı aynı kasmalar Ps4 kullanıcılarında da var ve bazıları modeme port açarak çözmüş sorunu bunuda bir deneyin arkadaşlar yada Wi-fi li modem yerine tek portlu kablolu modem kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız..

Herkese İyi Oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 14 Kasım 2014; 15:03:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KutulAmareFatihi

quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

o zaman ne uğraşıyorsun snoopy felan , al bir logitech f710, değil koltuktan yemek masasından bile rahat rahat oynarsın..ama tabi her güzelin bir bedeli var..oyundan daha pahalı maalesef..

Sağolasın hocam haklısın ya ama donanımı bir kontrol etmem gerek oyun benim ekran kartı ile sorunsuz çalışırsa onu alayım

ekran kartım geforce gt 540m ram 6gb i5 2450 2.50 ghz bir notebookum var umarım oyunu kaldırır...

Çok rahat yükek ayarlarda oynarsın oyunu arkadaşım merak etme..

• quote:

Orijinalden alıntı: winwinwin

windows 8.1'de oyuna tıklayınca hiç tepki vermiyor, açılmıyorda.öyle masaüstünde tepkisiz şekilde kalıyor.sorun ne olabilir arkadaşlar ? DirectX ve Microsoft Visual C++ paketi yüklü.

Net framework yüklümü bilgisayarında arkadaşım değilse yükle dene bakalım 4.5 versiyonunu yükleyebilirsin..
  • benim sistem gayet iyi sadece dvi girişli olduğum için oyun çok akıcı değil, onca oyun oynadım ilk kez bu oyunda gecikmeler başıma geliyor, bunu nasıl halledebilirim.http://www.gamepur.com/guide/16958-how-fix-pro-evolution-soccer-2015-pc-lag-issue-60fps-connections-issues.html Bu sitede yardımcı olmuş ama tek çare HDMI kullanmak diyor, saçma değil mi, nasıl yani hd ekranı olmayanlar oynayamaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

benim sistem gayet iyi sadece dvi girişli olduğum için oyun çok akıcı değil, onca oyun oynadım ilk kez bu oyunda gecikmeler başıma geliyor, bunu nasıl halledebilirim.http://www.gamepur.com/guide/16958-how-fix-pro-evolution-soccer-2015-pc-lag-issue-60fps-connections-issues.html Bu sitede yardımcı olmuş ama tek çare HDMI kullanmak diyor, saçma değil mi, nasıl yani hd ekranı olmayanlar oynayamaz mı

Onla alakası yok arkadaşım ben Vga girişi ile 1600*900 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda çok rahat şekilde oynuyorum 60 Fps'de .. Senin ekran kartının sürücüsü güncelmi değilse ondanda yapabilir..

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Önce butun futbolcular messi demişsin, daha sonrada kolay gol atiliyor demişsin. Bunlar birbiriyle çelişiyor. Çünkü bütün oyuncular SüperStar seviyesinde iyi oynuyor ve bu seviyede gol atmak kolay degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bi ekip kuralım da şu 11vs11 olayına bi girelim diyorum. serverlar bomboş...
  • Arkadaşlar steam üzerinden aldım oyunu ... internet bağlantısız açılmıyo ... bağlantısız açma şansım var mı ... biraz araştırdım ama bulamadım

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam. Bende kazandım bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlino

arkadaşlar ben ati ekran kartını tamamen pc den kaldırıp yeniden kuracam ccleaner da ati proxy diye bir uygulama var ccleaner sile bastığımda resimdeki gibi hata verio yardımcı olurmusunuz sistemim pes 2015 i kaldırıo ama şu an kasarak oynuyom
     PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

Ati install manager ile uninstall all deyip ati ile ilgili ne varsa kaldiriyoruz sonra sertifikalı driverını yükleyince donmadan oynatması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: mathews

quote:

arkadaşlar ben ati ekran kartını tamamen pc den kaldırıp yeniden kuracam ccleaner da ati proxy diye bir uygulama var ccleaner sile bastığımda resimdeki gibi hata verio yardımcı olurmusunuz sistemim pes 2015 i kaldırıo ama şu an kasarak oynuyom

Ati install manager ile uninstall all deyip ati ile ilgili ne varsa kaldiriyoruz sonra sertifikalı driverını yükleyince donmadan oynatması lazım

driver seeper programıyla hallettim ama bu seferde ati driveri yüklediğimede yükleme yöneticisi hatası verior

• quote:

Orijinalden alıntı: KutulAmareFatihi

Hangi gamepad ile oynuyorsnuz oyunu arkadaşlar ?

Ben snopy sg-401 sipariş ettim ama işimi görür mü oynarken pc'yi led tv'ye bağlamayı düşünüyorum tabi kablolu olması sorun teşkil edecek ama usb uzatma kullanacağım...

xbox'un windows için olanı en iyisi, bütçe yetmiyorsa logitech al mutlaka.sunny,snopy,kontorland vs uzak durun.
  • online'da sorun yaşayan arkadaşlar modeminizin ara yüzünden DMZ'yi aktif edin.
    DMZ bilgisayarın bütün portlarını açar dolayısı ile online tüm oyunlarınızda bağlantınızı rahatça yapmanızı sağlar.
  • zdezen Z kullanıcısına yanıt
    ekran kartı ne var sende.. ben çözdüm resimli anlatacam.. hersene aynısı oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mathews

quote:

driver seeper programıyla hallettim ama bu seferde ati driveri yüklediğimede yükleme yöneticisi hatası verior

Bana da önceleri boyle sorunlar cikmisti. Artik her yeni driver yuklemeden once program ekle-kaldirdan ati kurulum yoneticisini buluyorum onun uzerinde uninstall secip daha sonra pencere cikiyor ati ile ilgili ne varsa kaldirsin mi diye soruyor hatta uygulama yoneticisinin kendisini bile kaldiriyor. Sonra yeni driveri herseyiyle beraber uygulama yoneticisi dahil tekrar yüklüyorum şu ana kadar böyle işler yolunda gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: okaneo

bendi de ekle hocam. pes id : OKANEO

Ekledim arkadaşım ..

Online oynayan arkadaşlar ID'lerini söylesinde ana sayfaya ekleyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Ekledim arkadaşım ..

Hocam oyunu şimdi steamden indirdim kullanıcı adı oluşturdum ama şöyle bir hata var

• quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Ekledim arkadaşım ..

Hocam oyunu şimdi steamden indirdim kullanıcı adı oluşturdum ama şöyle bir hata var

Modemi kapatıp aç Pc'yi yeniden başlat eğer yine aynı hata devam ederse modeminden kaynaklı arkadaşım..

Geçen sene benimde böyle hata veriyordu kablosuz modemin yerine tek portlu kablolu modem kullanıyorum sorun düzeldi ben port açamamıştım geçen sene o yüzden modemi değiştirdim :) İnternette port açma ile ilgili bilgiler var bir bak istersen düzelmezse..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.