Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wireless hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slckssmz kullanıcısına yanıt
    wireless kullanıyorsan lagsız oynamayı hatta kopmadan oynamayı unut
    2013 de wireless hiç sıkıntısız oynuyordum 2014 den sonra wireless 1 tane maç kopmadan tamamlayamadım
    konami ye kadar yazdım döndüler bana biz wireless kullanımını desteklemiyoruz o yüzden kablo ile bağlanın diye yazmışlar ben de 2014 için dedikleri gibi yaptım yani kablolu bağalanarak oynadım düzeldi
    şu anda 2015 de de kablolu oynuyorum sıkıntı yok

her bilgisayara göre oyun yapamazlarmış beyefendiler öyle dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

benim sistem gayet iyi sadece dvi girişli olduğum için oyun çok akıcı değil, onca oyun oynadım ilk kez bu oyunda gecikmeler başıma geliyor, bunu nasıl halledebilirim.http://www.gamepur.com/guide/16958-how-fix-pro-evolution-soccer-2015-pc-lag-issue-60fps-connections-issues.html Bu sitede yardımcı olmuş ama tek çare HDMI kullanmak diyor, saçma değil mi, nasıl yani hd ekranı olmayanlar oynayamaz mı

Onla alakası yok arkadaşım ben Vga girişi ile 1600*900 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda çok rahat şekilde oynuyorum 60 Fps'de .. Senin ekran kartının sürücüsü güncelmi değilse ondanda yapabilir..

son güncellemeleri yaptım, tüm oyunlar akıcı bi tek pes böyle çözemedim nedenini

Arkadaşım senin sorunun gerçekten ilginç yani çok saçma Dvi'dan olmaz ya dediğim gibi ben Vga kullanıyorum yani..

Senin gecikme yaşadığın online oynarken mi yoksa normal offline oynarken mi..

yok offline oynarken yaşıyorum, böyle bi hantallık var oyunda akıcı değil, ayrıca bi şey daha soracam maç önü seremonisi yok mu? direk maça giriyor bende

Malesef PC sürümünde maç seremonisi yok oyuna başla deyince direk santradan başlıyor ve maç içinde oyuncu değiştirdiğin zaman oyuncu değiştirmeyi felanda göstermiyo onuda kaldırmışlar .. Tabiki yeni nesil sürümünde bunlar var sadece PC de yok

• Beyler oyunda tam ekran yapmama rağmen alt ve üst kısımlarda siyah şeritler var. Bunları kaldıramıyor muyuz? Film izlermiş gibi oluyor
  • arkadaşlar merhaba.. yılın takımından futbolcu ve diğer hediyeleri alabilen var mı? Sadece Day one edition olanlarda olacağı söyleniyordu.. Benim kutuda da day one olduğu yazıyor.. oyunum geldi işte olduğum için akşam yükleyeceğim.
    Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackh4wk

Beyler oyunda tam ekran yapmama rağmen alt ve üst kısımlarda siyah şeritler var. Bunları kaldıramıyor muyuz? Film izlermiş gibi oluyor

aynen.. bide oyuncumun üzerinde isminin yazmasını istiyorum böyle bir ayarda yok heralde?
  • gurdalok kullanıcısına yanıt
    Hocam kabloyla deniyorum şimdi rakiple bağlantı kurulamıyor yazıyor bir oyuna giricez amma sorun yaşadık ya

ben wireless yerine normal bağlantıyla online maç yapıyorum fakat lag sorunu baş gösteriyor. pas vermek, şut çekmek, adam değiştirmek gibi işlemlerin tepkimesi 1 saniyeyi hatta 1.5 saniyeyi buluyor. sizde tuşa basar basmaz anında mı tepki veriyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

ben wireless yerine normal bağlantıyla online maç yapıyorum fakat lag sorunu baş gösteriyor. pas vermek, şut çekmek, adam değiştirmek gibi işlemlerin tepkimesi 1 saniyeyi hatta 1.5 saniyeyi buluyor. sizde tuşa basar basmaz anında mı tepki veriyor??

Televizyonu görüntü ayarlarından oyun moduna almalısın. Yoksa gecikme olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Beyler oyunda tam ekran yapmama rağmen alt ve üst kısımlarda siyah şeritler var. Bunları kaldıramıyor muyuz? Film izlermiş gibi oluyor

aynen.. bide oyuncumun üzerinde isminin yazmasını istiyorum böyle bir ayarda yok heralde?

16/10 en boy oranında ki monitörlerde alt ve üst kısımda siyah şerit olur. Bunun olmaması için 16/9 monitör gerekiyor.
    Bu arada futbolcuların üzerine isim yazabiliyoruz. Tarafları düzenleyin kısmından , imleç türü ayarından oyuncu ismi olarak seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesmanyax -- 15 Kasım 2014; 16:00:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin geç tepki verme bazı maçlarda oluyor bazılarında olmuyor ama çok rahatsız edici değil bende
  • pesmanyax kullanıcısına yanıt
    oyun modunda zaten. ayrica bilgisayarda gecikme var demedim
  • iki gündür oynuyorum. online maç yaptım, 4vs4 oynadım. myClub oynadım, BAL oynadım.

gameplay kalitesi gerçekten güzel, oynarker oyun kurabiliyorsunuz, tepkiler yeterince hızlı, online oyunda takılmalar epey azalmış vs... ama beni çileden çıkaran grafikler oldu.

1080p ile yüksek ayarlarda oynuyorum. Daha önce grafik kalitesini kötüleyen yorumlar okumuştum ama bu kadar kötü olacağını beklemiyodum. 2 yıldır yeni oyun motoru diye oyaladılar PC grafiği buysa ben eskisine de razıyım. Geçen yıl oyunu herşeye rağmen alanlar PS4 değil PC oyuncuları oldu, KONAMI bunu dikkate almıyor herhalde.

PC oyuncularına saygısı olmayan bir firma KONAMI, biz de ısrarla arka çıktık bunlara.

Bu kafayla giderlerse 2004'te başladığım PES'te bu yıl jubilemi yapıcam.
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    online ayarlar kısmından otomatik bağlantı gibi bişi var onu kapalı yaptım artık görünmüyor sanki bi dener misin
  • arkadaşlar çapraz bacak dönüşü hareketini nasıl yapacaz bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Olmaz olur mu var tüm bu ayarlar

• Server ler kapalımı ? Girebilen varmı yoksa sorun bendemi iştikal etti ?
    Evet hocam hay ALLAH razı olsun senden. online ayarlar kısmından otomatik girişi iptal edince açılıştaki "iletişimler hazırlanıyor" yazısı gidiyor ve oyun seri açılıyor.

Şimdi oyunla ilgili tek sıkıntı, online'da oluşan geç tepkime. lag yani. onu da bir çözebilirsek mükemmel olacak :)

Yalnız bu arada PES 2015 sunucusuna bağlanamıyor diyor bende. Sorun var herhalde..
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    kapalı sanırım. bende oyunu Steamdan yeni indirdim. oyuna giriyorum ama serverdan bağlantı hatası alıyorum.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Bende giremedim direk bağlantı yok diyor konaminin adresini gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.