Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pes 2015'de 1920x1080 çözürlük yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skom kullanıcısına yanıt
    Hocam diyorsunuz ki; Pes sunucuları Fifa' dan daha iyi ve Fifa' da daha fazla hile var. Doğru mu ?

Hani ben yeniyim Fifa'da. Oynarken son dakikalarda bir kasılma sezdim. Bekledim ve kesin kopacak bağlantı diye düşündüm. Sonra bağlantı koptu ve baktım 0-0 berabere olmasına rağmen bütün coins bana verildi ?
  • daha çıkmadan heyecana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Hocam 89. dakikada 5-0 yenerken maç kopmasından iyidir ve Pes oyununda bunu herkes yapabiliyor.

Karşıdakinin bağlantı koparmasına rağmen bana kaç kere C nezaket derecesi geldiğini biliyorum. Belki size de denk gelmiştir. İşin özü şu; online oyunda da maalesef Pes geride.

Altını çiziyorum; yıllardır Pes oyuncusuyum ve Fifa' dan nefret ederdim.

Fifa 'nın online sunucuları Pes' ten daha iyi bu bir gerçek. Şimdi girsem Pes 2015' e online master lig oynasam anında bir hile yapılır. Fifa oyununda aylar sonra hileciler çıkıyorsa açık arayıp buldukları içindir. En azından Konami kadar vurdumduymaz değillerdir. ((:

Hocam işin özü Pes' i kötülemek değil. Buyrun size resim daha ne olsun ?

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU]

hocam sen karşımıza çıkmıyor diyosunda ben 2 yıldır fifada ronaldo messi göremedim adamlar deli gibi kadro yapıp seni yeniyorlar sonra hiçbir oyuncuyu alamıyosun her oyuncunun fiyatı uçuyor :)

• quote:

Hocam diyorsunuz ki; Pes sunucuları Fifa' dan daha iyi ve Fifa' da daha fazla hile var. Doğru mu ?

Hani ben yeniyim Fifa'da. Oynarken son dakikalarda bir kasılma sezdim. Bekledim ve kesin kopacak bağlantı diye düşündüm. Sonra bağlantı koptu ve baktım 0-0 berabere olmasına rağmen bütün coins bana verildi ?

başkan pesi bu sene orjinal almadım henüz yarın alıcam.
    ama 3 senedir sürekli UT modu oynayan birisi olarak fifadaki hile hiçbir online oyunda yok.bunu net olarak söyleyebilirim.
    o başına gelen olayda rakibin bağlantısı kopmuştur sana vermiştir coini de.
    öyle şeyler oluyor serverlar aşırı dandik zaten ea'nin.
  • quote:

Arkadaşlar yıllardır Pes oyuncusu olarak kızgınlıkla Playstore' dan Fifa 2015 edindim.

Bunun 1. sebebi yeni aldığım İ5 4200M - GT 840M - 4 GB DDR3 - Win 8.1 özelliklere sahip cihazımda, daha önceki cihazlarımda oynadığım ORJİNAL Pes 2013 oyunumu bu özellikler ile oynayamamam. Her şeyi denedim çözüm olmadı. 2. sebep ise malumunuz Pes 2014... Fifa' dan nefret ederdim ama adamlar ciddi anlamda aşmışlar.

*Ultimate team olayı ve buna ek olarak 2-3 online seçenek olması harika !

*Pes 2015' te galiba sadece Galatasaray var. Fifa 2015' te ise bütün Türk takımları. Bildiğiniz Türkiye ligi.
    Bence bu BÜYÜK ARTI...

*Grafikler (oyuncular hariç) Pes'i çok fazla geride bırakır.

*En önemlisi ve beni şaşırtan olay; ASLA HİLE OLAYI YOK ! Kimin bağlantısı kötü ise galiba sunucular algılıyor ve oyun oynanamayacak kadar kötü bağlantıda ise, bağlantısı iyi olanı galip sayıyor.

Bu ASLA Pes' i kötülemek değil ama adamlar daha win 8.1 de ve yeni nesil sistemlerde uyumsuzluk sorununu aşamıyorlar.

Benim notebook'un özellikleride aynı arkadaşım modelide Asus X550LN ve PES 13-14 ve 15 hepsini en yüksek ayarlarda sorunsuz 60 Fps'de oynuyorum burada Konaminin bir uyumsuzluk gibi birşeyi yok önceki sayfalarda nasıl yapılacağını anlattım dediğimi yaparsan sende sorunsuz oynarsın yüksek ayarlarda

• *Pes 2015' te galiba sadece Galatasaray var. Fifa 2015' te ise bütün Türk takımları. Bildiğiniz Türkiye ligi.
    Bence bu BÜYÜK ARTI...

*Pes oynanış olarak Fifa' yı taklit etmeye çalışıyor.

Peki bunlar sizce ?

Bunlar da yorumlanmalı aslında. Hele ki Türk liginden tüm takımların olması büyük artı.
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Hocam gördüm onu da denedim emin olun. ((:

Yahu Fifa'dan nefret ederdim. Pes 2013 bence serinin en iyisiydi. Oyunum kutulu orjinal oyun. Çözümlerin hepsiyle uğraştım olmadı.

Peki sizin cihazın Windows sürümü nedir hocam ?
  • quote:

*Pes 2015' te galiba sadece Galatasaray var. Fifa 2015' te ise bütün Türk takımları. Bildiğiniz Türkiye ligi.
    Bence bu BÜYÜK ARTI...

*Pes oynanış olarak Fifa' yı taklit etmeye çalışıyor.

Peki bunlar sizce ?

Bunlar da yorumlanmalı aslında. Hele ki Türk liginden tüm takımların olması büyük artı.

tabi ki artı türk ligi.zaten ea lisans konusunda konami'nin fersah fersah önünde.çok daha albenili bir durumu var fifa serisinin son 2-3 yıldır.bu bir gerçek.
    grafik kısmında da şöyle katılabilirim.sadece bilgisayar versiyonları için geçerli o söylediğin.pes 2015'i ps4'te oynasan fifanın yüzüne bakmazsın (grafiksel açıdan)
    oynanışın fifayı taklit ettiğine hiç katılmıyorum ben bu sene.fifada tamamen run&gun oynanıyor.yardır yardır yardır vur gol.pace'in herşey olduğu aşırı arcade bi oyun.pes 15 de oynadığım 3-5 saate dayanarak diyebilirim ki bundan çok daha uzakta, çok daha olumlu bir oynanışa sahip bu sene.

• Fifa 14'ü geçen sene çok uzun süre oynadım14'ün oynanışı çok güzeldi ama 15'de oynanış daha kötü olmuş şutlar ve oyunun hızı çok saçma geldi bana 14 bu zamana kadar oynadığım en iyi Fifa oyunuydu ..

Pes 15'in oynanışı ise Fifa 15'in oynanışından çok çok daha iyi ve gerçekçi şuan arkadaşım ve en önemlisi oyuncu modellemeleri Pes 15'de mükemmel Fifa 15'de ise oyuncuların yüzleri felan çok komik olmuş ve gerçeğe benzemiyorlar..

Fifa'nın bu seneki en büyük artısı Türkiye Ligi'nin olması uzun süre offline olarak Türkiye Ligin'de menajerlik modunu oynanabilir ama Türkiye Ligi olduğu için oda .. Pes'de ise çok basit bir yamayla Türkiye ligini oyuna ekleyebiliyoruz zaten bir kaç haftaya çıkar yamada ..

Sana tavsiyem Pes 15'in yeni nesil versiyonunu bir Ps4 kafede oynaman emin ol bir daha Fifa 15 oynamazsın o kadar diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Kasım 2014; 0:52:01 >

• quote:

Yahu Fifa'dan nefret ederdim. Pes 2013 bence serinin en iyisiydi. Oyunum kutulu orjinal oyun. Çözümlerin hepsiyle uğraştım olmadı.

O anlattığım yöntem 13'de bazen olmayabiliyor ama Pes 15'de kesin olması gerekir 15'de denedin mi ..

13 içinse biostan Vram'i artıracaksın o zaman düzelecek yüksek ayarlarda oynarsın..

Benim Pc Win 8.1 Pro arkadaşım sistemimiz özellik olarakta seninle aynı benim işlemci sadece İ5-4200 U modeli........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Kasım 2014; 0:55:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: j-willburak47

benim sistem gayet iyi sadece dvi girişli olduğum için oyun çok akıcı değil, onca oyun oynadım ilk kez bu oyunda gecikmeler başıma geliyor, bunu nasıl halledebilirim.http://www.gamepur.com/guide/16958-how-fix-pro-evolution-soccer-2015-pc-lag-issue-60fps-connections-issues.html Bu sitede yardımcı olmuş ama tek çare HDMI kullanmak diyor, saçma değil mi, nasıl yani hd ekranı olmayanlar oynayamaz mı

Onla alakası yok arkadaşım ben Vga girişi ile 1600*900 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda çok rahat şekilde oynuyorum 60 Fps'de .. Senin ekran kartının sürücüsü güncelmi değilse ondanda yapabilir..

son güncellemeleri yaptım, tüm oyunlar akıcı bi tek pes böyle çözemedim nedenini

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten işim olmazdı ilk defa Fifa oynuyorum. Playstore' da çıkar çıkmaz hemen almayı düşünüyorum. Pes 2013 oynayamamanın verdiği bir kızgınlık bendeki. İnşallah Pes 2015' te Pes 2013' te yaşadığım sıkıntıyı yaşamam.
  • quote:

quote:

O anlattığım yöntem 13'de bazen olmayabiliyor ama Pes 15'de kesin olması gerekir 15'de denedin mi ..

13 içinse biostan Vram'i artıracaksın o zaman düzelecek yüksek ayarlarda oynarsın..

Benim Pc Win 8.1 Pro arkadaşım sistemimiz özellik olarakta seninle aynı benim işlemci sadece İ5-4200 U modeli........

Biosta maalesef Vram artıracağım yer yok onu da denedim. Kitserver 13 denedim. Kitserver 13' ün Patch 1.04 ve DLC 6 uyumlu versiyounu denedim. Sağ tık çalıştır olayını zaten biliyorum o da olmadı. Sizin çözüm önerinizi de denedim. En son buradan bir arkadaş Win 8.1 uyumu olmayabilir demişti. Gittim Win 7 korsan attırdım o da olmadı. Gerçi onunla da alakası yokmuş sizde de Win 8.1 var. Anlayacağınız bu cihazda orjinal kutulu oyunumu oynayamıyorum.

Ben Pes 2013' ü geçtim. Pes 2015' e aynı yöntemi yapmak için uğraşacak mıyım yoksa ?
    Hocam oyunu kurduğunuzda Pes 2013' te olan VRam hatası Pes 2015' te de var galiba doğru mu ?

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    bu PES'in iletişimler hazırlanıyor olayı benim de canımı sıkıyor. biz her PES'e girişimizde bu iletişimler hazırlanıyor yazısını 1 dakika boyunca beklemek zorunda mıyız yav. bunun bir çaresi yok mudur?
  • quote:

quote:

quote:

Biosta maalesef Vram artıracağım yer yok onu da denedim. Kitserver 13 denedim. Kitserver 13' ün Patch 1.04 ve DLC 6 uyumlu versiyounu denedim. Sağ tık çalıştır olayını zaten biliyorum o da olmadı. Sizin çözüm önerinizi de denedim. En son buradan bir arkadaş Win 8.1 uyumu olmayabilir demişti. Gittim Win 7 korsan attırdım o da olmadı. Gerçi onunla da alakası yokmuş sizde de Win 8.1 var. Anlayacağınız bu cihazda orjinal kutulu oyunumu oynayamıyorum.

Ben Pes 2013' ü geçtim. Pes 2015' e aynı yöntemi yapmak için uğraşacak mıyım yoksa ?
    Hocam oyunu kurduğunuzda Pes 2013' te olan VRam hatası Pes 2015' te de var galiba doğru mu ?

15'de 13'de ki gibi değil ama yinede Settings'i Nvidia denetim masasında göstermen gerekiyor ..Sen şöyle yap oyunun Reloaded sürümünü makinanda dene sorunsuz çalıştırırsa öyle alırsın oyunu yani dene ilk önce ..

Ve notebookunun tam modeli ne arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 15 Kasım 2014; 1:45:06 >

• Arkadaşlar bende en yüksek çözünürlük 1366x768 görünüyor neden 1920x1080 yapamıyorum?
    Sizde de aynı sorun varmı?
  • quote:

quote:

quote:

benim sistem gayet iyi sadece dvi girişli olduğum için oyun çok akıcı değil, onca oyun oynadım ilk kez bu oyunda gecikmeler başıma geliyor, bunu nasıl halledebilirim.http://www.gamepur.com/guide/16958-how-fix-pro-evolution-soccer-2015-pc-lag-issue-60fps-connections-issues.html Bu sitede yardımcı olmuş ama tek çare HDMI kullanmak diyor, saçma değil mi, nasıl yani hd ekranı olmayanlar oynayamaz mı

Onla alakası yok arkadaşım ben Vga girişi ile 1600*900 çözünürlüğünde en yüksek ayarlarda çok rahat şekilde oynuyorum 60 Fps'de .. Senin ekran kartının sürücüsü güncelmi değilse ondanda yapabilir..

son güncellemeleri yaptım, tüm oyunlar akıcı bi tek pes böyle çözemedim nedenini

Arkadaşım senin sorunun gerçekten ilginç yani çok saçma Dvi'dan olmaz ya dediğim gibi ben Vga kullanıyorum yani..

Senin gecikme yaşadığın online oynarken mi yoksa normal offline oynarken mi..

• quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Arkadaşlar bende en yüksek çözünürlük 1366x768 görünüyor neden 1920x1080 yapamıyorum?

Dizüstü bilgisayarının ekran çözünürlüğü o olduğu için artıramıyorsun. Eğer ekran görüntüsünü hdmi ile full hd tv ye aktarırsan , 1080p ayarlayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

Arkadaşlar bende en yüksek çözünürlük 1366x768 görünüyor neden 1920x1080 yapamıyorum?

Monitörünün yada Pc'in neye bağlıysa atıyorum tv'de olabilir 1080p desteği varmı..

Sen laptopda oynuyorsan zaten 1080p olmaz çünkü laptopunun ekranının max çözünürlüğü 1366*768'dir senin ..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.