Şimdi Ara

PES 2015 Yön tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki adet TASCO Games kol aldım.Pes 2015 settings ayarlarından kolları ayarlıyorum oyuna giriş yapıyorum oyun kolu ile takımı seçiyorum tüm tuşlar buraya kadar normal aşağı yukarı çalışıyor taki maça başlıyana kadar oyun başlayınca pas orta vs tuşlar çalışıyor ancak yön tuşları çalışmıyor ne yaptımsa olmadı nasıl çözerim bu problemi koldamı oyundanmı sıkıntı bana bir yardımcı olun lütfen

• kendimden örnek vereyim Logitech F710'da analogları devreden çıkaran bi tuş var ışığı yanınca yön tuşlarıyla ışığı kapanınca analogla oynanıyor sizinkide öyle birşey olabilir antreman modunda deneyin biraz sanmıyorum oyunla veya kol ile alakalı olduğunu
  • bütün tuşları denedim kolu değiştirdim ancak durum hüsran bilgisi olan bir arkadaş yazarsa sevinirim...
  • yanlış hatırlamıyorsam bu sağa sola çevirme ekranında kare tuşuna bas.. açılan menüden buton yapılandırması.. ordan en üsttekini ls lr vs yapma da yön tuşlarını ayarla muhtemelen olacaktır. oyunda da değilim şuan tam net söylememiş olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 2013 Tuş Ayarları
    12 yıl önce açıldı
    Fifa 2023 Klavye Ayar Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.