Şimdi Ara

PES 2019 [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
6
Favori
26.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en ucuz nereden alınır ? mesela gamesatıs, oyunfor,altf4game falan baya değişiyor fiyatlar, en ucuz 77 ttl gördüm
  • Almayın, hileden, momentumdan geçilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam12 T kullanıcısına yanıt
    steam versiyonda çalışıyormu ?
  • PES 2019 [PC ANA KONU]

Arkadaşlar bu şekilde hata alan var mı? güncelleme yapamadığı için de oyuna giremiyorum..
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula düzelecektir
  • Onu yapınca hata vermiyor zaten dosyalar doğru diyor ve bir katkısı olmuyordu. Şöyle yaptım düzeldi;

Steam içindeki oyun klasörünün aynısından bir tane daha oluşturdum ve mevcut oyun klasöründekilerin hepsini içine kopyaladım. Steam içindeki download klasöründe indirilen güncellemeyi de aynı klasöre kopyaladım, yani manuel olarak güncelleme yapmış oldum. Şuan sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 26 Kasım 2018; 0:42:2 >
  • Oyunda kasma var mı arkadaşlar, demo'su çok kötüydü, o düzeltildi mi? fifa 18'i ultra ayarlarda 1080p oynuyorum bunda da sorun olmaması gerekirdi normalde ?
  • oyun CPY tarafından kırılmış
  • Oyunu 2 aydır oynuyorum, bugün bende de pes2019.exe dosyası olmadığı için hata veriyor girmiyor oyuna. Dosyaları güncel tut dememe rağmen girmedi.

Rica ediyorum biri Steam dosyasının içindeki pes2019.exe dosyasını bana gönderebilir mi veya nette paylaşabilir mi.steam olması şart değil yalnızca uygulama dosyası lazım bana. Ben herhangi birşey yapmama rağmen cidden silinmiş pes2019.exe dosyası

ynsemrakyl@gmail.com adresim. Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeakyl -- 26 Kasım 2018; 18:49:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forma lisansları için mod dosyasını nerden indireceğim ?
  • @yeakyl hocam .exe zaten download klasöründe var. yalnız onu buldum diye sevinme ben ilk bulduğumda tamam kopyalarım biter dedim ama PES'in steam içindeki oyun klasörü yazmaya karşı korumalı. Bu sebeple O klasörü başka bir yere kesip alın. Aynı ad ile yeni klasör açın ve içindeki herşeyi o klasöre kopyalayın. Sonra da .exe'nin bulunduğu klasördeki her şeyi onun içine kopyalayın sorun çözülüyor.

Anlaşılmaz olduysa akşam pc başında olduğumuzda özelden açıklayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossingover35

steam versiyonda çalışıyormu ?
    Dostum bu pc için yapılmış bir yama zaten ayrıca ps4 için olanda var kanalımda.
  • Alex,Alex gibi başladı :)

• Arkadaşlar ben kamera açısını ayarlayamadım yakınlaştır boy açı değişmiyor nasıl yaparız
    BAL ve Alex fikri güzelmiş. Deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusibet

BAL ve Alex fikri güzelmiş. Deneyelim
    Yani keyifli oluyor tabi :)
    hocam demek istediğim online oyunda sıkıntı çıkarır mı steam üzerinden oynarken? oyundan atma vs gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossingover35

hocam demek istediğim online oyunda sıkıntı çıkarır mı steam üzerinden oynarken? oyundan atma vs gibi
    Hocam bende iki tane yama videosu var en son attığımda güncelleme sonrası rakip bulmada sıkıntı yaşadık dediler onun için fix hazırlıyor arkadaşlar sanırım.Ama ilk videodaki yamada sıkıntı yok ben hala kullanıyorum.Açıklama kısmında pc linkide var.
  • Merhaba arkadaşlar asus rog laptop kullanıyorum tüm oyunları çok rahat oynuyorum gtx 1070 ile fakat bu pes 2019 kasıyor fps sabitlesemde sabitlemesemde fps yüksek ama takılıyor oyun..ekran 1080p 144hz bir türlü çözemedim yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu indirimle 110 liraya aldım Steam'den.

FIFA 99 ile başladığım macerama PES 6 ile devam etmiştim. Sonrasında FIFA 13 ile tekrar FIFA serisine dönüş yaptım ve 3 sene oynadıktan sonra FIFA 16 aldım. Onu da 3 sene sömürdüm ve o sene bu sene dedim oyunu yenilemeye karar verdim FIFA 19'un 300-500 liralık garip fiyatlarını görünce PES'i denemeye karar verdim.

Kısaca fikirlerimi yazayım. Birkaç da sorum olacak.

Öncelikle bana göre oyunların çok eleştirilmesinin sebebi tüketici toplumla alakalı. Ben oyunu 3 senede bir yeniliyorum ve her seferinde gelişmeleri tatmin edici buluyorum. Her sene yeni çıkan oyunu alan kişilerin beklentilerini karşılamayabilir seri şeklinde çıkan oyunlar.

Genel olarak oyunu beğendim. FIFA 19'u oynamadığım için onunla karşılaştıramam, en son oynadığım 16'ya göre düşüncelerim. Menülerde FIFA arayüzü çok daha kullanıcı dostu, belki senelerdir FIFA'ya alıştığım içindir ama PES'te her şey çok karışık geliyor, bir şeyleri bulmakta zorlanıyorum. Arayüz çok yavaş, muhtemelen FIFA server ve internet hızı çok daha iyi. Tuş dizilimlerinde ufak tefek farklar var, şimdilik tuşları değiştirmedim PES düzenine alışmaya çalışacağım ama elim çok giderse ayar çekerim. Aradaki sinematik görüntülerde FIFA'da çok daha rahatsız etmeyen yumuşak bir geçiş var, PES'in geçişi takılmalı gibi rahatsız edici. Kullanılan açı da FIFA'ya göre değişik. Topu uzun vurduklarında çıktı zannediyorum, adam yakalayıp orta yapıyor, gol atıyor. Gol olma yüzdesi FIFA'ya göre çok daha düşük. FIFA'da uzaktan çok gol atılıyordu, izlemesi keyifliydi ama gerçekçiliği yoktu. FIFA'da maçı en kısa süreye ayarlıyordum, kariyer oynadığım için bir oyun seneler ve yüzlerce maç demek benim için. Kısa maç o açıdan iyiydi ama PES'te mecburen maç süresini uzuna ayarladım yoksa çoğu maç 0-0 ya da 1-0 bitiyor, fazlasına vakit yetmiyor. FIFA'da olan rakibin ilk geldiğinde gol atma sorunu ne yazık ki PES'te de var, senaryo öyleyse sanki oyun ne yapıp edip sizi 1-0 yenik başlatıyor. FIFA 16 kendini çok tekrar ediyordu, PES'i de çok uzun süre oynarsam o şekle döner mi bilmiyorum ama şu an için oldukça gerçekçi diyebilirim. Yani mesela FIFA'da sürekli aynı şekilde gol atıyordum, PES'te rakip daha mantıklı defans yapıyor. Almadan önce PES'in yapay zekası daha kötü sizi çıldırtabilir diye okumuştum ama bence gayet iyi.

İlk izlenimlerime göre PES indirimde steam üzerinden 100 liralara satılırken 500 lira verip ya da VPN falan uğraşıp FIFA alınmaz. Online oynamıyorum, sadece offline kariyer oynayan biri olarak benim görüşüm bu.

FIFA'da her maç öncesi olan antrenmanlara ihtiyacım var. Temel bazı şeyleri beceremiyorum bu da oyun keyfini alıp götürüyor. Mesela şu anda defansı sadece topa doğru adamı koşturarak yapıyorum. Fena gitmiyor ama kalenin ağzına gelen adama müdahale edemeyip bomboş şut çektirmek can sıkıyor. Antrenman için bir menü buldum ama temellerden çok özel hareketler gibi. Bu konuda tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 28 Kasım 2018; 20:50:12 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.