Şimdi Ara

PES 2019 [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
6
Favori
26.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar herkese.

Uzun yıllar sonra futbol oyunlarına geri döndüm. Oyunu PC'de steam üzerinden satın aldım ve oynuyorum, daha doğrusu oynamaya çalışıyorum. Eğer steam üzerinden oynayan var ise ÖZEL mesaj atabilir mi... Bilmediğim tonla şey olduğuna eminim. Benim gibi ultra yeteneksiz birisine sabredebilecekseniz gerçekten öğrenmek isterim bu işi. Teşekkürler
  • Lite versiyon nihayet geliyormuş.

PES 2019 [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YASINFB burada isen nasıl bağlantıyı kopardığını söyle. Noldu 99'luk takımınla beni yenemeyince zoruna gidip maçı koparmak mı geldi aklına..

Umarım seninde karşına hileciler çıkar..
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Bu "fatih88" bana de geldi. Maçı düşürdü

Valla Türk bir de. O kadar yabancı ile maç yapıyorum bir şey yok. Bire salak gelip maçı düşürüyor..
  • Arkadaşlar Pes 2019 hamachi üzerinden oynanıyor mu?
  • Aranızda beşiktaşlı olup da eski dönemleri özleyen varsa kendi yaptığım 2001 formasını paylaşabilirim. İlgilenenler mesaj atabilir.

PES 2019 [PC ANA KONU]
  • Merhabalar,
    Oyunu (1920x1200) 8:5 çözünürlükte oynamak zorunda mıyız?
    Pes 2018'de (1920x1200) 16:9 ayarı vardı, bunda yok. Bu problemi nasıl çözeceğiz?
    Bilen var ise yeşillendirebilir mi?
  • arkadaşlar Türkler le eslesmemek için bir çözüm var mi? elin gavuru ile yapıyorum gayet guzel yapıyoruz maçı, bizimkikere 2 tane art arta gol atınca hemen bağlantı koparıyorlar.

momentum olayı geçen yıl vardi ama bu sene iyice boku çıktı artik, atak yapamayan adam ilk atağında karambol gol atıyor , en az 10defa başıma geldi,

en sevmediğim sey ise, bağlantı kalitesinide 3. seviye yapıyorum yine lag var , çıldırıyorum bu oyunda ,

ilk defa Pes e para verdiğime pişman oldum

• Beyler oyunda kasma yer yer takılma var. Nete baktım tatmin edici çözümler bulamadım.

Sistem amd Ryzen 7 1700 nvidia gtx 970 16gb ram

Önce oynar iken bazen ağır çekim oluyordu oyun. Hatta onlinede 2 maç koptu bana yenilgi saydı sonra ekran kartı ayarlarından olduğunu anladım. Nvidia geforce menüsünden ayarlarından maksimum performansı seçtim en son düzeldi biraz ama yinede tamamen akıcı oynamıyor ara sıra takılmalar oluyor. Korner kullanır iken bar eksik yada fazla doluyor bu yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DenizLionTv adamın ismi ReportLaggers ama lagın kralını kendisi yapıyor karaktersiz herif
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Hocam sormayın bende de aynı sorun var i7 7700HQ ver GTX 1050 var. Fraps ile bakıyorum FPS'e sabit 60FPS 59 bile olmuyor ama bir ağırlık var orta sahaya geldiğimde filan ya da defanstan orta sahaya pas attığımda saçma bir şey.
  • Ben sorunu öğrendim kardeşim. Sistemi değiştim ben ama monitör değişmedim. Ekran kartı pc oyunu hızlı yüksek verirken monitör eski olduğu için oyunu yavaşlatıyor imiş.fps 200 230 olurken monitör yetişemiyor imiş. Nvidia ayarlarından düşey senkronizasyonu açık yaptım 60a sabitlendi şimdi sıkıntı yok şükür yeni 144hz monitör alana kadar böyle artık.
    Ayrıca nvidia pes 2019 ayrıntılarında yüksek performansı ayarlayabilirsiniz.

• 2013 orjinal almıştım hileden oynanistan dolayı bıraktım pes oynamayı. Pes 19 liteyi oynadım gördüm ki değişen bişey yok. Oyun oynanacak bir oyun değil bana göre. Çok sorun var. Sildim 1 hafta sonra. Sinir bozuyor. Momentumu,adam seçememe, aşamaların kazık gibi olması paslar şutlar herşey

• https://www.1337x.to/torrent/3412476/Pro-Evolution-Soccer-2019-V1-02-00-ZAZIX/
    bu dosyayı indirip kurdum başka bir şey ellemedim. benim kullanacağım lisans yaması hangisi şimdi?
  • Herkes lag cheat yapıyor "böl? v?ziyy?tin için? soxum" adama döşüyorsun bağlantı kopuyor. Seni bile düşüren şerefsizler var yani.

Beş para etmez, oyunda aynı need for speed serisindeki gibi catch-up scripti var, oyun bazen pası attığın adama yollamıyor, bazı fonksiyonları revize etmek lazım iyi çalışmıyor.

Hepsini geçtim oyun insanların hepsini haraca bağlamış, oynuyorsun mecburen gp kazanıyorsun yoksa takıma oyuncu koyamıyorsun. Oyuncuların maaşına çalışıyorsun, bu ne ya?

Ben değil kardeşim oynuyor fakat gidişatı hiç iyi görmedim.. Tam bi hayat katili oyun.
  • Beyler oyunu pc.de 60hz 75hz 144hz monitörde oynamanın farkı var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadas RYZEN 5 2600x RTX 2060 ekran kartı aldım.Sırf Render ve PES oynıyuayım diye makina topladık hale bak :(:( Oyun resmen kasıyor güçlü makinada olsa kasıyor. Cozmek icin ugrasıscam bakalım hayırlısı insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Bu "fatih88" bana de geldi. Maçı düşürdü

Valla Türk bir de. O kadar yabancı ile maç yapıyorum bir şey yok. Bire salak gelip maçı düşürüyor..
    PC'de son kez aldım. Oynarsam 2020'yi Playstation'da oynayacağım zaten artık oda zaman olursa.

Momentum, şans çok önemli 2019'da. Form durumları momentumu çok etkiliyor kadron genişse biraz yırtabilirsin.

3 ya da 4 yıldız kastım puanlarımı 5 yıldız curcuna:)

En çok merak ettiğim fifa hile lag gibi şeyler yokmu acaba.

• VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Fifa'da çok nadir gördüm. 200 maçta 1 kişi.PS4'de Pes için hile yapan yine gıdaya göre fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 4 Mart 2019; 8:24:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.