Şimdi Ara

PES 2019 [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
6
Favori
26.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Fifa'da çok nadir gördüm. 200 maçta 1 kişi.PS4'de Pes için hile yapan yine gıdaya göre fazla..
    Ya PCde de bu sene cidden çok az gördüm Pes 2019 Fifa 2019' a göre çok iyi.

Ama laglı olabilir serverlar bazen ama hileci çok fazla değil. 10 kişi blockladım mesela.

Ps4'te oynamak istiyorum artık hem 100.000 kişi felan oynuyor orada oyunu kopartmak öyle pc de ki gibi kolay değildir diye tahmin ediyorum.

Mert Yılmaz yayın yapıyor bir tane bile denk gelmiyor.

Pes biraz üstüne gitse şu konunun cidden büyük oyuncu kazanacak ama yapmıyorlar insanlar müzdarip.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    MyClub bedava hocam. Hile yap banlan başka hesap aç devam et.
  • Oyunun ayarıylamı oynadılar yoksa bendemi birşey var anlamadım bugün. Şutlar sürekli direkte patlıyor, kaleci kaleyi terkediyor falan...
  • quote:

MyClub bedava hocam. Hile yap banlan başka hesap aç devam et.
    Hayatta işim olmaz :) 200 tl verdim sonuna kadar kullanacağım. Hileye her zaman karşıyım PUbg gibi çatır çatır banlansınlar.

Takım gücün var mı 4000 :) bizimkiler gibi. Pubg çok oynuyorum Pes'e 3 aydır girmiyorum.

Schwinguin- Mert Yılmaz 2side youtube yayın yapıyor 1.lik için kapışıyorlar adamlar hile değil 1 ve 2. ( Steam )

4.Batuhan bizim grupta o da hileci değil. Bu sene öyle ahım şahım hileci yok ama yine de var işte.

s.team
    Steam Community :: Chat Invitation
    https://s.team/chat/JBIKxmSw
    Pes grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 6 Mart 2019; 9:7:54 >

• VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Ben de hileye karşıyım hocam. Nefret ediyorum şu hilecilerden...

Bu arada ekleyeyim sizi kapışalım MyClub :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de hileye karşıyım hocam. Nefret ediyorum şu hilecilerden...

Bu arada ekleyeyim sizi kapışalım MyClub :)
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198076463749/

aynen gel puanlarımı vereyim :)
  • Çim yaması buldum internette yükledim ama online da hata veriyor, silince füzelşyor ofline da sorun yok, online da oynamanın çaresi yokmu, pes 19 çimler leş bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilgrimage P kullanıcısına yanıt
    Çözdün mü? Senin sorunun tahminen monitör düşük kaldığı için olabilir.
    Benim geçen perşembeden beri online sıkıntılı.
    Amd 1700 ve gtx 970 ekran kartı var.
    Oyunda anlık kasılma ağırlık oluyor oyuncular ağır çekim gidiyor 3 5 saniye ardından bağlantı kopuyor.
    Bu yüzden apex.i bile kaldırdım.
    En son Windows güncellemelerini kaldırdım. Düzeldi. Sonra belki başka birşeyden diyip güncellemeleri yükledim tekrar oynadım aynı sorun çıktı.
    Şimdi güncellemeleri teker teker kaldırıyorum bil.e karşı maça çıkıp deniyorum tekrar.
    Olacak iş değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sahamda maç yaparken rakip taraftar sayısı heralde stadın yarısı kadar. Gol yedikten sonra stadın yarısı seviniyor falan. Bununla ilgili yama vs var mı ? Açıkçası aşırı mantıksız bir durum bu. İç sahada sadece kale arkasında olmalı rakip tribün.

• Ok yönünü doğru ara pasa basıyorum. Yuvarlak içindeki adama atıyor.

PES 2019 [PC ANA KONU]

Fifa bundan dandik bu Fifadan.
  • Orijinal alınır mı 40 tlye? Online içerikleri falan nasıl her gün 2-3 saat ayırsam bir şeyler yapabilir miyim? Millet canavar gibi oynuyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Orijinal alınır mı 40 tlye? Online içerikleri falan nasıl her gün 2-3 saat ayırsam bir şeyler yapabilir miyim? Millet canavar gibi oynuyordur.
    Ben online pek oynayacağını düşünmesem de 38 liraya aldım. Türkiye ligi olduğundan.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Açıkçası online tarafta script ve hile sorunları var. Ücretsiz lite sürümü deneyebilirsiniz ama biraz zaman ayırıp takım kurmak lazım myclubda. Server altyapısı düzeltilse, Konami oyuna müdahale etmese co-op falan baya zevkli aslında...
  • Sadece offline karşılıklı maç yapmak için lite versiyon yeterli mi? Herhangi bir dezavantajı var mı?

• Arkadaşlar merhaba,oyun bende yüksek fps vermesine rağmen kasma yapıyor.140+ fpslerde oyun bildiğin kasıyor ya.Bunun bir çözümü var mı?Aynı sorun pes 18'de de vardı.
  • Yirmi liraya aldım oyunu. Lite sürümdeki myclub kaydını gördü falan. Yalnız bu oyuncular ne kadar yorgun ya oyuncu değişimi dışında dinlendirme olanağı yok mu? Nefessiz çıkıyorlar maça. Bir de online oynayacak adam bulunmuyor kimse oynamıyor sanırım oyunu ölmüş online. Bir de yeni öğrendim Türkiye ligi varmış oyunda. Offline olarak epey bir süre oyalar gibi en azından parasında değilim zaten yirmi lira ya yirmi lira.
  • 20 liraya ben de aldım playstoredan ekledim steama online açamıyorum ama hata veriyor kadro bile seçemiyorum sürekli bölge seçtiriyor türkiye seçiyorum kabul ediyorum şartları ileri deyince sunucuya bağlanamıyor nasıl halledebilirim

• Ducard kullanıcısına yanıt
    Monitörü 60hz ye almanız lazım.

Bende dün 20tlye aldım platstoredan şaka gibi:)
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Lite versiyon online myclub için işe yarar dostum. Arkadaşınla ofline olayı tırt, sadece 3-5 takım var. Maç süreside 5 dakika ile sınırlı.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Yorulan oyuncuların dinlenmesi için bir maç oynamaması lazım. Yada elinizde varsa dayanıklılık iyileştirmesi basabilirsiniz. Bu arada oyun Steamde 220 TL hala, nasıl 20 Liraya satılıyor anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.