Şimdi Ara

PES 2019 [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
6
Favori
26.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gp den gider sozlesme giderleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla gp ile de sözleşme yenilenebiliyor.
  • Teşekkürler beyler. Gerilmenin manası yok o zaman GP bol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem de hiç yok.

• selamlar. son güncel yama linkini atabilecek var mı?
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    yamayı kurdum online müsabakada şansa yerli bir arkadaş ile eşleştim malesef sorun devam ediyor, servis sağlayıcıdandır belki diye arkadaşın evinde denedim yine 10 sn sonra online oyundan koptum.pes 2018 de hiçbir sorun yok iken 2019da bu kadar sorun yaşamak oyundan soğutmaya başladı :(
    PC de sorun yaşayan başka kimse de yok sanırım:(
  • Lite versiyonunu nedenn kullanmiyorsin?

• Fenerbahçe 100 Yıl forması 2019 uyarlaması oyuna 4 forma olarak ekleyebilirsiniz. Yıllar önce PES 6 için yaptığım formadan aldım desenli kısımları. Aslında kolları da desenli yapacaktım ama PES 6 dan aldığım desen uymadı o sebeple lacivet yaptım.

PES 2019 [PC ANA KONU]PES 2019 [PC ANA KONU]

PES 2019 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Nisan 2019; 13:45:9 >

• Ben bir şey fark ettim. Game Pad ile kesinlikle oynayamıyorum bu PES 2019'u. Klavye ile oynarken daha rahatım.
  • Arkadaşlar PES 2019 da canlı güncellemeyi kapatmanın yolu var mı? Düzenle kısmından kadroları ayarlıyorum ve kayıt edip çıkıyorum ama hazırlık maçı yapayım dediğim zaman canlı güncelleme yapıyor ve takımları seçince bir bakıyorum benim kurduğum onbir den farklı bir onbir görünüyor. Düzenle kısmına geri dönüp baktığımda ise benim kurduğum kadro normal şekilde duruyor yerinde. Bu sürekli olup duruyor.
  • Dün Lite versiyonunu yükledim. Klavyeyi kırmak üzereyim sinirden. Baya sinir etti oyun. 2 pas üst üste yapmak imkansız. Bir de bu pas yardımı seviyesini Allah aşkına nereden ayarlıyoruz deli olacağım bulamadım. Bir de herkes Messi, Suarez, Ronaldo dizmiş. Ronaldo'yu alan 11 kişiyi çalımlayıp gol atıyor. Saçma sapan bir oyun motoru var. Fifa'nın ölüsü Pes'ten iyiymiş onu anladım kusura bakmayın. Her maç 7-8 yiyorum MyClub'ta oyuncular koşmuyor, topa yönelmiyorlar hiçbir şey yapmıyorlar. Anlamıyorum ayarlarda mı sıkıntı var. 2 pas yapamıyorum dediğim gibi.
  • Türkçe spiker tam anlamıyla gelecek mi bilginiz var mı? Baya eksik kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

Türkçe spiker tam anlamıyla gelecek mi bilginiz var mı? Baya eksik kalıyor.

Türkçe spiker gelme olayını ilk defa sizden duydum ve haber doğru mudur bilemiyorum çünkü videoda ki ses youtube kanalı sesgel adlı kanalın sahibi Hasan Mustan'a ait. Kendisi eskiden PES serileri için Türkçe spiker yapar ve bunu ücretsiz dağıtırdı.

Hatta yıllar önce admini olduğum ve pes içerikli yamalar yapan sitede onun yaptığı ses yamasını kendi yamalarımıza koyardık. Tabi izin alarak. Diğer admin arkadaşlar izin alırlardı kendisinden. Ama sorsak hatırlamayabilir çünkü çok uzun zaman geçti üzerinden. Zaten sitemiz daha sonra kapandı. Ben ayrıldıktan 4-5 sene sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Türkçe spiker gelme olayını ilk defa sizden duydum ve haber doğru mudur bilemiyorum çünkü videoda ki ses youtube kanalı sesgel adlı kanalın sahibi Hasan Mustan'a ait. Kendisi eskiden PES serileri için Türkçe spiker yapar ve bunu ücretsiz dağıtırdı.

Hatta yıllar önce admini olduğum ve pes içerikli yamalar yapan sitede onun yaptığı ses yamasını kendi yamalarımıza koyardık. Tabi izin alarak. Diğer admin arkadaşlar izin alırlardı kendisinden. Ama sorsak hatırlamayabilir çünkü çok uzun zaman geçti üzerinden. Zaten sitemiz daha sonra kapandı. Ben ayrıldıktan 4-5 sene sonra.

Alıntıları Göster
    Ben internetten buldum yükledim. oldu kullanıyorum. Biraz daha güncellenmesi lazım.

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Orijinal oyunla çalışıyor mu yama ? Nereden buldunuz.

Bu arada acaba seslendiren kişinin eski oyunlardaki sesini kullanıp da mı yaptılar ki. Çünkü sesin sahibi olan kişi kendisi yapmış olsa kendi youtube hesabında mutlaka bilgi paylaşır veya oyun için video çekerdi. Göremedim onun sayfasında öyle bir şey de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Orijinal oyunla çalışıyor mu yama ? Nereden buldunuz.

Bu arada acaba seslendiren kişinin eski oyunlardaki sesini kullanıp da mı yaptılar ki. Çünkü sesin sahibi olan kişi kendisi yapmış olsa kendi youtube hesabında mutlaka bilgi paylaşır veya oyun için video çekerdi. Göremedim onun sayfasında öyle bir şey de.
    Eski pes yaması ama olsun benim sistemde güzel keyifli oluyor.
  • Juve 2020 Kit (Juventus takımın geçtiğimiz günlerde 2019-2020 sezonunda kullanacağı forma tanıtılmıştı. Ben de PES 2019 için bir deneme yapayım dedim.)

PES 2019 [PC ANA KONU]PES 2019 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 16 Mayıs 2019; 13:18:16 >

• Juve ile ana lig oynuyorum ve Kevin De Bruyne transfer ettim. Köşe vuruşlarını ona kullandırıyorum ve baya etkili kullanıyor. Her maç onun ortalarıyla 1-2 gol buluyorum.
  • Arkadaşlar online myclup da lag sorunu yaşayan, çözüm bulan, sinir olan var mı aranızda ?
    Bir gün 10 maçın 7 sini alırkan ertesi gün 20 maçın 19 nu veriyorum ...Bağlantım çok kötü değil...Ama sürekli oyun içinde lag oluyor...İmleç değiştirme gecikmeli şut pas vs gecikmeli...Haliyle oyun oynanmıyor..

Nette port değişikliği gibi bir yöntem denk geldi daha denemedim ama çözüm olursa güzel olacak..Yoksa oyundan sogudum yemin ediyorum ...
  • cro@oan kullanıcısına yanıt
    oyunu aldığımdan beri onlineda sorun yaşıyorum, konami destek ile de görüştüm servis sağlayıcnız ile görüşün dediler.port açma vb denedim, yama yükledim ama sorun düzelmedi.Pes 2018 de sorun yaşamıyorum ama onda da rakip artık az çıkıyor.Fifa indirim yapmiş böyle giderse fifacı olacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.