Bildirim
PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eger beceriksizlikleri ve cimriliklerinden dolayi kaybediyorlarsa bu lisanslari yaziklar olsun. Ama isin ucunda EA varsa EA e lanet olsun. Oyun dunyasinin kanser pislik firmasi. Parayi basip çop oglu çop oyunlar yapip susleyip pusleyerek goz doldurmak dusturlari. Fifa 18 coplugune tek kurus verip kazandirmadim zatennbes kurusa bile degmez. Bu sene tanri seviyesinde bir futbol yapsalar bile yine bes kurus verirsem en adiyim. Ciktigi an PES alacagim. Su boykota ulkemiz disinda herkes uyguluyor gerek fifa gerek diger EA oyunlarinda. Ama ulkemizde koyunluk onde geliyor. Koyunluk cok guzel bu ulkede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dordmund kulübü Konami olan lisansını sonlandırmış. Takım stad vs olmayacaktır. -
Konamiye her şey müstahak hocam myclubta yaptıkları momentum ve müsade ettikleri hile hurdaya saysınlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
BvB09 da gitti PES'ten. Oynanacak pek bir hali kalmadı. En sevdiğim stadlardan BvB stadı. FIFA'ya gelecektir bu sene. Dolayısıyla bu sene tercihim yine FIFA. Seneye Barça analşması da gidiyor. O yüzden seneye de FIFA
EA Almanya liginin full lisansini almisti. Reddit de okumustum eger PES ile kontrati iptal etmezlerse Dortmund'un oyuncu yuzlerini yapmayacakmis EAquote:
Orijinalden alıntı: Dante
Eger beceriksizlikleri ve cimriliklerinden dolayi kaybediyorlarsa bu lisanslari yaziklar olsun. Ama isin ucunda EA varsa EA e lanet olsun. Oyun dunyasinin kanser pislik firmasi. Parayi basip çop oglu çop oyunlar yapip susleyip pusleyerek goz doldurmak dusturlari. Fifa 18 coplugune tek kurus verip kazandirmadim zatennbes kurusa bile degmez. Bu sene tanri seviyesinde bir futbol yapsalar bile yine bes kurus verirsem en adiyim. Ciktigi an PES alacagim. Su boykota ulkemiz disinda herkes uyguluyor gerek fifa gerek diger EA oyunlarinda. Ama ulkemizde koyunluk onde geliyor. Koyunluk cok guzel bu ulkede.
Schalke 04 ile partnership yapmış konami
Hocam bende çok lanet ediyorum fakat suç ea kanadında değil, zamanında bu rekabet ibresi konami tarafına döndüğünde o fırsatı iyi değerlendirmediler, fakat ea rakibi durduğu anda atağa geçti ve farkı açtı.quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Lisans konusunda her şey paraya bakar ve orada ea ile boy ölçüşecek firma konami değil maalesef, adamlar oyunu bedava mı yapsak diye düşünürken ea resmen para basıyor, bu şartlarda konami direnemez. Şampiyonlar ligi gibi lisansı bile kaptırmak zorunda kaldı, konami bazı takımları sırf o lisansla yapabiliyordu şimdi o da yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
--- Konami ile Schalke 04 Partnerlik Anlaşması İmzaladı ---
PRO EVOLUTION SOCCER 2019German powerhouse FC Schalke 04 becomes one of our new partner clubs. | PRO EVOLUTION SOCCER 2019https://www.konami.com/wepes/2019/us/en-us/topic/authentic_leagues_schalke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Haziran 2018; 14:52:49 >
-
Schalke stadyum daha güzel b.dortmund stadyumuna göre
b dortmuntu bırakıp schalke ile anlaşma yapmak biraz ilginç olmuş -
Konami bırakmadı, dortmund anlaşmayı tek taraflı fesih etti. Sebebi EA, dortmund twitter hesabından öğrenebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 4 Haziran 2018; 16:56:39 >
Git gide düşüyorlar yakında Schalke de gider,duisburgla falan anlaşırlar
onu bilmiyordum teşekkürler , o zaman konami işi inada dökmüş rakibiyle sözleşme -
Nedense bu yayınlanan görüntülerin hiç birini göremiyoruz full sürüm almamıza rağmen
Lisans konusunda ben EA'ya kızamıyorum asıl problem lisansı verenlerin sadece tek bir firma ile sınırlı kalmaları. Ne kadar para verirse versinler etik bir olay değil. Ben EA başkanı olsam ben de piyasada tek olmak için, daha fazla oyuncu çekmek için rakibime lisans bırakmak istemezdim işte burada bazı yasaların veya kuralların devreye girmesi ve eşitlik ilkesinin korunması gerekiyor. Schalke bu sezonun 2.si, Dortmund'tan daha başarılı bir takım fakat ligin tamamı olmadığı takdirde ne Schalke ne de Dortmund ile yapılacak partnerlik tek başına oyuna birşey kazandırmaz. Neyse ki patch imkanı sunuluyor teorik olarak oyunun aslında lisans problemi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 4 Haziran 2018; 21:23:52 > -
EA bütün takımların lisanslarını alsın. Yetmedi bi de yanında hile,lag ve momentum pisliğinide alsın kendi pisliğinde boğulsun
Bize offline tadında online olanağı sağlansın yeter -
Eğer real time ışıklandırma sadece üç beş tane lisanslı stadyumda olacaksa Konami'ye Amigo Orhan gibi uçan kafa atarım. Bununla ilgili bir haber görmedim ama bazı şeyler hissediyorum... -
Gercek zamanli gunes hareketi varsa 45 dk ayarlarim bir devreyi. Muthis olur. Konami lisans kaybetti ama 2018'deki muthis gelisimden sonra 2019'da en gercekci oynanisi gorecegiz gibi geliyor bana.
Türkiyede ki derbi gibi 19.00 da başlayan maçın ilk yarısı gündüz ikinci yarısı akşam oluyordu. Dinamik havanın 2018 yılına kadar yapılmamış olması ayıptır. En basit oyunlarda bile gece gündüz döngüsü bulunmakta.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X