Arkadaşlar kafayı yiyeceğim sorunun neden kaynaklandığını bulamıyorum. PES 3'ü oynarken aşağıdaki özellikleri sahip sistemim takılıyor sürekli. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz :((
P4 1.4 GHZ 256 MB RD RAM Asus Anakart (4X desteği var) Sapphire ATI Radeon 9250 256 MB Ekran Kartı
quote:
Orjinalden alıntı: onnik
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim sorunun neden kaynaklandığını bulamıyorum. PES 3'ü oynarken aşağıdaki özellikleri sahip sistemim takılıyor sürekli. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz :((
P4 1.4 GHZ 256 MB RD RAM Asus Anakart (4X desteği var) Sapphire ATI Radeon 9250 256 MB Ekran Kartı
Ekran kartını değiştirebilirsin ama bi yere kadar yardımcı olur, pes3 te takıldığına göre yeni oyunlarda haydi haydi takılacaktır.Bu sorunun cevabı cüzdanından geçiyor...
RAM arttırmak bir çözüm olabilir mi acaba?
pes 3 eski bir oyun o sistemle asla kasmaması gerek ilginç ya
Bana da tuhaf gelen bu aslında örneğin Call of Duty 1 de bir takılma olmuyor!!
Acaba RD RAM olduğu için ekran kartıyla uyum problemi oluyor olabilir mi ki???
Ya da anakart max 4X desteği veripte ekran kartı 8X olduğu için olabilir mi?
oyun slow motion da gibi mi oynanıyor..eğer öyleyse oyun için bir yama var onu kurmanız gerekli
Ya da anakart max 4X desteği veripte ekran kartı 8X olduğu için olabilir mi?
agp 4x veya 8x olması önemli değil çünkü o ve birçok oyun bırak agp8x i ,4xin bile bant genişliğini tam olarak kullanmıyor.Ekran kartını değiştirebilirsin,agp 6600 falan alabilirsin ama o sistemle yine de çok şey ümit etme
yinede ekran kartını değiştirdiğinde pes3 ü akıcı oynarsın o kesin
Pes 3 için hızlandırıcı bir yama var onu bulman lazım..Sistemle alakası yok.. Geçen sene bende P4 2,8 C HT, 512 mb Ram, 256 mb fx5200 (128 bit) sistemde takılıyordu ( Daha doğrusu ağır çekim gibi oynayabiliyordum) Daha sonra oyuna ait hızlandırı bir yama vardı ama açıkçası şu an tam adı ne bilmiyorum...
Arkadaşlar yukarıya nedeni yazmış ben kalabalık ettim kusura bakmayın...
www.soccercenter.net e bak istersen pes le ilgili bölümünde belki yamayı bulabilirsin