Şimdi Ara

pes 5 mi fifa street mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce pes 5 mi fifa street mi şimdiden teşekkürler

• Bu iki oyun birbirine alternatif değil bence.Fifa Street ayrı bir olay.Yine de her koşulda PES en iyisi.
  • pes 5 tabiki

almayı düşünüyosan pes 5 al
  • bnde de pes 5 war fifa streetle nba street showdown almaı düşünüorum ama çok pahalı ya
    5 oyun=1 PSP
    en ucuz oyun 40 a oda iyi diil nolacak halim
    pes i tawsiye edrim bi oyun nree kadar oynaacan diosun ama ok güssel her sferinde başından kalkamıorum
  • bence fifa street oyun hakkında güzel konuşuolar.Hem pes 5 winning eleven 9 un sahtesi gibi bie şey onun yerine yani pes 5 yerine winning eleven 9 u al daha iyi.Ama sen bilirsin.
  • Bende PES 5 var ve gayet memnunum...

Kuzenimde NFS Most Wanted ve GTA Liberty City Stories var...O da gayet memnun...

FIFA Street'e gelince bilmem o oyun PSP de oynanır mı?Multiplayer versiyonu daha zevklidir bence...Her oyun gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektronik manyağı

arkadaşlar sizce pes 5 mi fifa street mi şimdiden teşekkürler

kıyas bıle zor pes 5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WINNING ELEVEN mi? yoksa PES mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pes5 indirdim yükleme nasıl olucak yardım edermisiniz
  • Futboldan anlamayan biri olaraktan PES5 derim her türlü.. Adamlar yapmış harbi harbi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Die_SouL -- 19 Temmuz 2006; 19:34:45 >
  • ikisinin de futbol oyunu olması dışında bir benzerlik yok , o yüzden kıyaslama yapılamaz......
  • Şöyleki, Biri sokak futbolu ve freestyle a dayalı ,diğeri bilindik futbol
    Streetball ve NBA arasında ki fark gibi bişi
  • bence karşılaştırma yapmak doğru olmaz, zaten bende 2si de var :D
  • Güzel bir kıyaslama olmuş tebrikler
  • pes5 tabii ki
  • pes 5 tabiki yani...
  • PES5 rulazz
  • arkadaşlar bence bu iki oyun karşılaştırılmamalı aynı şeyler değil pes5 neredeyse gerçek futbol fakat fifa street 2de artistik diz boyu öyle hareketleri gerçek futbolda zor yaparsın
  • pesi tek geçerim kesinlikle pess
  • içinde pes kelimesi gecen biseyi fifa kelimesi gecen bısey ıle kıyaslamak bıle gereksız :) tabiki pes yaw :)
  • nerden bilim abi oyun yok ki ikiside ama pes5 diyolar alanları farklı diye ben arkadaşlara katılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.