Şimdi Ara

pes 5 te konuk takım neden formsuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben kardeşimle sürekli maç yapıyorum. bilgisayarda. ama konuk takım olan futbulcular hepsi formsuz yani formu gosteren oklar bütün futbolcularda aşşağı bakıyor...

ev sahibi takımda problem yok herşey normal.

bu durumu nasıl düzeltiriz yardımlarınızı bekliyorum saygılar...

• Bunu maça girerken ayar yapılan yerden ayarlıycaksın.Hani dakika falan seçiyosun ya ordan.Orda oklar var onların hepsini yukarı doğru yapıcan.Ama bunu kardeşin ayarlıycak sen değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 7 Haziran 2006; 13:41:28 >
  • ama orda ole bir seçenek yok pes 4 de vardı ama pes 5 te yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiter

ama orda ole bir seçenek yok pes 4 de vardı ama pes 5 te yok..

Olması lazım iyi incele.Orda ikinci sayfada var ikinci sayfaya geç ordadır.L1 yada R1 tuşları ile ikinci sayfaya geçiliyordu.Yada L2 veya R2 olabilir.İkinci sayfayada bak o ayar kısmında.
  • selam.
    tamam kardeş gordüm çok sağol yaa ne kör adammışım benyaa.... saygılar....
  • Sende sağol.Ayrıca körlükle alakası yok biraz dikkat edersen herşeyi görebilirsin.

• evet haklsın...çok sağol..

başka bir şeydaha sorayım..bilgisayarda oynayabileceğim boks maçı oyunları varmı kaliteli..fight night 2004 diye bir oyun var ama bu oyunu internetten indirebiliceğim bir yer varmı... saygılar....
  • Bilgisayarlara pek o tür oyunlar çıkmıyor.En son Amerikan Güreşi vardı bir tane o biraz güzeldi.Boks oyunları PC'ye çıksada pek kaliteli olmuyor.Genelde konsollara kaliteli boks oyunları çıkıyor.

İndirmek için link veremem çünkü forumda full oyun paylaşımı yasak.
  • ok.

sağol teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.