Şimdi Ara

PES 5 TEN GÖRÜNTÜLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PES 5 OYUN TOP 10 SIRALAMALARIMDADIR...YANİ BEN ÇOK BEĞENİYORUM ŞİMDİNİN FİFA 2007 DİSİNDEN DAHA GÜZEL BİLE DİĞEBİLİRİM...

MİN. SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

600 MHZ İNTEL İŞLEMCİ (AMD Yİ BİLMİYORM)

1GB HDD ALANI

128 MB RAM

32 MB EKRAN KARTI

ŞİMDİLİK LİNK VEREMİYORM.(BENCE NETTEN İNDİRECEĞİNİZE HİÇ UĞRAŞMADAN 4 TL YE DVD SİNİ ALIN YÜKLEYİN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_micro -- 28 Nisan 2009; 16:04:49 >

• brrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_micro -- 28 Nisan 2009; 16:05:25 >
  • PES 5 Mİ MİLLET 10 KOVALIYOR ARKADAŞIM 5 TE NERDEN ÇIKTITAMAM GÜZELDİ HOŞTU AMA MAZİ ARTIK
  • Nostalji bir başka oluyor
  • Pes 6 en güzeli. Arkadaşlarla toplandık mı hala Pes 6 oynuyoruz. Stadserver'de deniz kenarında bir stad var gemiler kayıklar falan. Mükemmel oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Lionheart#

Pes 6 en güzeli. Arkadaşlarla toplandık mı hala Pes 6 oynuyoruz. Stadserver'de deniz kenarında bir stad var gemiler kayıklar falan. Mükemmel oluyor.

aynen .
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker_onur

quote:

Orjinalden alıntı: #Lionheart#

Pes 6 en güzeli. Arkadaşlarla toplandık mı hala Pes 6 oynuyoruz. Stadserver'de deniz kenarında bir stad var gemiler kayıklar falan. Mükemmel oluyor.

aynen .

+1

• Pes 5 güzeldi ama Pes 6 benim nacizane düşünceme göre en iyi futbol oyunlarından biridir. Pes 2009'u genelde hiçbir arkadaşım beğenmiyor, ve yine aynı arkadaşlarım bana sürekli yenilenler oluyor. Arada bir bağlantı olduğunu düşünüyorum çünkü Pes 2008'de de yenilebiliyorum, çok basit goller oluyor.

Arkadaşımın laptopunda 2008 oynadığımızda hiçbir maç 7-8 golden aşağı gol görmüyoruz. İki taraf da iyi oynayınca bazen 10-15 dakikalık maçta 10-15 gol oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.