Bildirim
Pes 6 Ekran Dalgalanması
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı sorun fazla olmasada bendede var galiba,ama oynamamı etkilemiyor.
up -
bende hala var o dalgalanma..PES4,5,6 hepsinden oluyo bende..Eğer monitörün LCD ise Hertz ini yükseltirsen düzeliyomuş sanırım ama bende olmadıquote:
Orijinalden alıntı: VogAumTaR
aynı sorun fazla olmasada bendede var galiba,ama oynamamı etkilemiyor.
up -
verticalsync ayarını always on yapacaksınquote:
Orijinalden alıntı: Dreamcream
bende hala var o dalgalanma..PES4,5,6 hepsinden oluyo bende..Eğer monitörün LCD ise Hertz ini yükseltirsen düzeliyomuş sanırım ama bende olmadı
Alıntıları Göster -
monitör 60hz'de ise oyunda mutlaka dalgalanma oluyor;quote:
Orijinalden alıntı: zalimtürk
verticalsync ayarını always on yapacaksın
Alıntıları Göster
1- LCD monitörler analog baglantıda 72-75hz'ye kadar destekliyor ama digital baglantıda 60hz'den yukarısını görmüyor
2- CRT monitörlerde 75-85hz mümkün
masaüstünde sag mouse yapın, çıkan menuden özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör'den HZ'yi kontrol edin
-
yaw benim laptop 60hz den fazla olmuyo yaw..! yokmudur başka çözüm?? ya da 60hz i deiştirebilceim bi çözüm??quote:
Orijinalden alıntı: antique
monitör 60hz'de ise oyunda mutlaka dalgalanma oluyor;
1- LCD monitörler analog baglantıda 72-75hz'ye kadar destekliyor ama digital baglantıda 60hz'den yukarısını görmüyor
2- CRT monitörlerde 75-85hz mümkün
masaüstünde sag mouse yapın, çıkan menuden özellikler/ayarlar/gelişmiş/monitör'den HZ'yi kontrol edin
Alıntıları Göster
-
evet bende de 9600 pro var ama öle bi sorun yok 1280 de oynuyorum direk 85 hz acarsanız bi problem olucagını zanetmiorum gerce daha asagı hzleri denemedim ama umarım yardımcı olurzquote:
Orijinalden alıntı: LBJ_23
yaw benim laptop 60hz den fazla olmuyo yaw..! yokmudur başka çözüm?? ya da 60hz i deiştirebilceim bi çözüm??
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar ben pes 6 beğenmedım açıkcası 2007 daha hoş gelıyorquote:
Orijinalden alıntı: killingtime
evet bende de 9600 pro var ama öle bi sorun yok 1280 de oynuyorum direk 85 hz acarsanız bi problem olucagını zanetmiorum gerce daha asagı hzleri denemedim ama umarım yardımcı olurz
Alıntıları Göster -
arkadaslar benimde pes 6 yı yukledim ama bende görüntü yok ses var sadece yani ses geliyor ama görüntü ekrana gelmiyor bana bu konuda yardımcı olabilirmisinizquote:
Orijinalden alıntı: pyschoo
arkadaşlar ben pes 6 beğenmedım açıkcası 2007 daha hoş gelıyor
Alıntıları Göster -
sorun pes6nın maksimum 60fps olması (ps2den çevrilme olduğu için)quote:
Orijinalden alıntı: gencshow89
arkadaslar benimde pes 6 yı yukledim ama bende görüntü yok ses var sadece yani ses geliyor ama görüntü ekrana gelmiyor bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Alıntıları Göster
bu durumda eğer monitör hz si ve fps uyuşmazsa dalgalanma oluyor bunu engellemek için
dikey senkronizasyon için bekleme
wait for verticel sync yi always on yapın..bu durumda hz ve fps eşitlenecek..pes3ten beri böyle bu
eğer olmazsa vsyncyi aç sonra restart çek tekrar gir oyuna
-
nerden yapıcaz o dedıgını?quote:
Orijinalden alıntı: marquin
sorun pes6nın maksimum 60fps olması (ps2den çevrilme olduğu için)
bu durumda eğer monitör hz si ve fps uyuşmazsa dalgalanma oluyor bunu engellemek için
wait for verticel sync yi always on yapın..bu durumda hz ve fps eşitlenecek..pes3ten beri böyle bu
Alıntıları Göster -
bak masaüstünde özelliklere gel ordan ekran ayarlarına tıkla sonra gelişmişe tıkla orada biyerde sync vertical olacak onu aç sorun düzelir çünkü bendede öyle olmuştu bunu yapınca düzeldiquote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
nerden yapıcaz o dedıgını?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho_u.k
bak masaüstünde özelliklere gel ordan ekran ayarlarına tıkla sonra gelişmişe tıkla orada biyerde sync vertical olacak onu aç sorun düzelir çünkü bendede öyle olmuştu bunu yapınca düzeldi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ronaldinho_u.k
bak masaüstünde özelliklere gel ordan ekran ayarlarına tıkla sonra gelişmişe tıkla orada biyerde sync vertical olacak onu aç sorun düzelir çünkü bendede öyle olmuştu bunu yapınca düzeldi
yok ya bende ole bişi yapıorum ozellikler >ayarlar>gelişmiş Dpı ayarlarımı ne war
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
"wait for verticel sync" bu dediini nerden yapcas?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LBJ_23
yaw benim laptop 60hz den fazla olmuyo yaw..! yokmudur başka çözüm?? ya da 60hz i deiştirebilceim bi çözüm??
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LBJ_23
60 hz yazan yerin altında işaretlenmiş bi kutu var onu boş bırak sonra istediğin hz ye kadar çıkarabilirsinizi. Arkadaşlar bendede o dalgalanma var üstelik rakip sahasına atılan uzun toplardada bi kasma oluşuyo 512 ram 9600 ati ekran kartım var sorunu çözemedim vallaha çok sinir bozucu bişey
-
Bende top havada olunca dalgalanma oluyor.DEdikleri işlemide yapıorum ama bende ole bişi yokquote:
Orijinalden alıntı: Tyrandequote:
Orjinalden alıntı: LBJ_23
60 hz yazan yerin altında işaretlenmiş bi kutu var onu boş bırak sonra istediğin hz ye kadar çıkarabilirsinizi. Arkadaşlar bendede o dalgalanma var üstelik rakip sahasına atılan uzun toplardada bi kasma oluşuyo 512 ram 9600 ati ekran kartım var sorunu çözemedim vallaha çok sinir bozucu bişey
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Dediğini nerden yapıcaz
-
ekran kartının ayarlarından ya da rivatuner programıyla vsync yi acın sorun kalmazquote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaikquote:
Dediğini nerden yapıcaz
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar aTI ekran kartlarında nasıl açıcaz o dediğinizi? bende X850XT var bulamıyorum ayarınıquote:
Orijinalden alıntı: dahi anlamındaki de
ekran kartının ayarlarından ya da rivatuner programıyla vsync yi acın sorun kalmaz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamcream
arkadaşlar aTI ekran kartlarında nasıl açıcaz o dediğinizi? bende X850XT var bulamıyorum ayarını
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: furkanboz
arkadaşlar aTI ekran kartlarında nasıl açıcaz o dediğinizi? bende X850XT var bulamıyorum ayarını
rivatuner programını yükler misin arkadaşım ordan basitçe yapabilirsin..
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 rivatuner ı bu adresten yükleyebilrsin
Benzer içerikler
- fifa 15 sistem gereksinimleri
- fc 24 transfer yaması
- ufc pc
- fc24 transfer yaması
- fifa 23 transfer yaması
- pes 25 türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X