shollym patch 2013 ü kurman lazım oyuna başkası için bi mesaj yollamıştım yapması gerekenleri sana da yollarım.
Öncelikle hocam pes6 yı güzelce kurman lazım sonra da oyuna en azından bir giriş yap ki begelerim de konami pes6 klasörü oluşsun. 1.ADIM:yama dosylarını oyuna aktarma elinde sırasıyla şunların bulunması gerekir. 0_sound - 0_text - e_sound - kitserver - stadiums - shollym switcher. Bunların olması lazım.Öncelikle bu bunlardan 0_sound 0_text ve e_sound dosylarını konami/pes6/data nın içine kopyalıyosun.değiştir der zaten oklersin. Daha sonra kitserverü klasör olarak çıkart bunu da yine konami/pes6 nın içine yada içinde kitserver var ise onunla değiştir.ilk yüklediğinde zaten kitserver gözükmez oyunun orj sürümünde sen extradan yüklemedikçe onun için sen direk pes6 klasörünün içine kopyala kitserver klasörünü. Sonra stadiums u klasöre çıkart bunu da az önce yüklemiş olduğun kitserver klasörünün içindeki GDB/stadiums klasörü ile değiştir. Gelelim switcher ın yüklenmesine.burada yüklenmesi gerekenler şunlar. Burada 3 tane patch görürsün. All national patch Club version ve Classic Patch diye bunlardan seni şu anda ilgilendiren şuanki Avrupa takımlarının bulunduğu Club Versiondur.Bu klasörün içinde option file icon ve pes6 adında 3 klasör daha göreceksin bunlardan iconu boşver option file ın içindeki en gerçekçi oynanış olan shollym gameplay 2 nin içindeki dosyayı Belgelerim/konami/pes6 nın içindeki ile değiştir.Daha sonra yine bu clun version içindeli pes6 klasöründeki data kitserver ve pes6 exe dosylarını oyunun dizinindeki konami/pes6 nın içine kopyala sorulara evet de. Şu an yamayı kurmuş durumdasın.geldik online dosylarına online setup klasörüne gir.Burda hosts dosyasını görürsün.bunu C:/Windows/system32/drivers/etc nin içideki hosts ile değiştir.aynı şekilde diğer D: sürücünde de Windows varsa aynısını onada yap. Tabiî ki şu anda herkes shollym 13-14 beta versiyonu kullanıyor kendileri tam sürümden önce bunu çıkardılar bunu indirip oyuna eklemen lazım yoksa diğer kullancılarla oynaman mümkün olmaz.küçük bir dosya shollym 13-14 adında bunu da indirmiş olabilirsn indirmediysen face sayfalarında mevcut.https://www.facebook.com/ShollymPatch?fref=ts bunun içinde kitserver option file ve pes6 exe dosyaları var bunlardan kitserver ve pes6 exeyi oyunun kurulu olduğu dizine diğer option file da belgelerim konami pes6nın içine kopyalıyosun. Şuan yamayı eksiksiz bir şekilde yükledin geldik online oynamayı aktif hale getirmeye.Bunun içinhttp://www.evo-league.com/ bu siteden üyelik oluşturuyosun.aktif hale geliyosun.daha sonra oyuna girip networka basıyosun başka bir sıkıntı olmazsa girmesi lazım bi kaç yazıdan sonra password yazman gereken bir yer çıkar buralara dikkat. Burda en üstte bi kod var bunun doğru olması lazım şöyle olması lazım büyük harflerle J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7 bu şekilde olması lazım ondan sonra bir alt satırda password bölümü var buraya siteye üye olurken kullandığın dikkat et şu şekilde ilkönce sitedeki kullanıcı adın sonra bir tre(-) bu yani sonra sitedeki şifreni yazıyosun yani xxxxx-xxxxx arada tre olmak şartı ile soluna kullanıcı adın sağına şifreni yazıyosun siteki bilgilerin yani.büyük ihtimal giriş yapar.Dikkat et en yukarıdaki harfler büyük olacağı için caps locku kapamayıo unutma passwordu yazarken buna dikkat et.girince zaten hemen nick oluşturma yeri gelir buradan kendine istediğin adla bir profil oluşturabilirsin burası sana kalmış sonra evoleague serverını görürsün girince shollym en üsttedir zaten girip rakiplerini bekleyebilirsin En son şunu belirteyim eğer olmazda aktif olma eksik olmuş olabilir vereceğim bağlantıya bilgilerini gir bunu ilk zamanlarda yaptık ama sonra gerek yoktu diye biliyorum.ama olmazsa eğer bu bağlantıdan yaphttp://pesgame.net:8190/ burada aynı bilgilerini giriyosun.seria username ve password zaten username ve password malum senin sitedeki bilgilerin serial ise benim en başta büyük harfelerle yazdığım kod olması gerekir ben de işlemi çok önceden yaptığım için tam hatırlayamıyorum ama budur başka ihtimal yok.umarım oynayabilirsin.ben acizane bunları yazdım umarım yardımcı olur sana.
quote:
Orijinalden alıntı: golmanya
shollym patch 2013 ü kurman lazım oyuna başkası için bi mesaj yollamıştım yapması gerekenleri sana da yollarım.
shollym yamasız olmaz mı ben orjinal haliyle istiyorum ve uğraşması zor olur