Şimdi Ara

#PES 6 XBOX360 VERSİYON ANAKONU#(ŞİMDİYE KADAR ÇIKMIŞ EN İYİ PES) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda edit olayı çok çok sınırlı acaba bu oyun içinde patch varmıdır son transferler v.s.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mexican

Oyunda edit olayı çok çok sınırlı acaba bu oyun içinde patch varmıdır son transferler v.s.?

Live da vardır belki

Bende bi alayım Kadıköy SYD den.Live da kapışırız
  • bencede aranızda kapışın yeter :D
    Ayrıca cidden arkadaşlar merak ettim bu j version için olan we oyununun adı nedir acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simasher

bencede aranızda kapışın yeter :D
    Ayrıca cidden arkadaşlar merak ettim bu j version için olan we oyununun adı nedir acaba ?

Winning Eleven
  • quote:

Orjinalden alıntı: Simasher

bencede aranızda kapışın yeter :D

Winning Eleven X
  • Bende kendime çok güveniyordum FIFA 09'da 10 tane attı adam.Güven müven hikaye çalışmak çalışmak çalışmak
  • Ben bu oyunda Döşemespor u alır herkesi yenerdim Onlar Ne günlerdi bee, şimdi hatırlayınca konsolu sattığıma pişman oldum
  • Arkadaşlar Yeni oyunlar çıkmasına yakın PES 6 çekti canım harıl harıl aradım ama bulamadım. Allah için yardımcı olun. 1 BUÇUK AY BEKLEYEMEM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimo

Arkadaşlar Yeni oyunlar çıkmasına yakın PES 6 çekti canım harıl harıl aradım ama bulamadım. Allah için yardımcı olun. 1 BUÇUK AY BEKLEYEMEM.

ya aynen bi bu bi de uefa cl 06-07 ya da world cup 06 yı görsem bi yerde dalacam down a ama yok
  • Linkler için PM alabilir miyim?
  • En iyi Pes olduğu kesin...
  • Arkadaşlar ben de isterim PM den link lütgen elinde olan varsa paylaşsın kadıköy çok uzak inip almak işkence. YARDIM.

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Linkler için PM alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finch

kuşkusuz ki dünyada ki en iyi pes oyuncularından biriyim belkide en iyisiyim ve kuşkusuz ki pes 06 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu pes06 da beni yenemiyorsanız pes08 de karşıma gelmeyin en son "seni yenerim abi ben yeaaa" diye gelen kekonun tekine 13 tane salladım kendinden geçti.

/>
  • Şu oyuna sahip olan biri upload etse kırk yıl kölesi olurum.
  • şu sıralar ps2 de oynuyorum. gerçekten çok güzel bir oyun. cidden adamlar çok güzel yapmışlar. fifa 99 ve pes 06 gerçekten efsane olmayı hakediyorlar
  • Pes 06 değil Pes 6. Ya ben PES 6 ile PES 2008-2009 VB. arasında ne fark var merak ediyorum. PS2 im varken PES 6 yıda PES 2008 ide bolca oynadım.Arada en ufak fark yok. Oynanış vb. olarak. Sadece menüler ve kadrolar değişik. Nedir bu PES 6 sevgisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Pes 06 değil Pes 6. Ya ben PES 6 ile PES 2008-2009 VB. arasında ne fark var merak ediyorum. PS2 im varken PES 6 yıda PES 2008 ide bolca oynadım.Arada en ufak fark yok. Oynanış vb. olarak. Sadece menüler ve kadrolar değişik. Nedir bu PES 6 sevgisi

fifa yüzünden rakamların yanına "0" koymaya alışmışım doğru dion pes 6

#PES 6 XBOX360 VERSİYON ANAKONU#(ŞİMDİYE KADAR ÇIKMIŞ EN İYİ PES)

• quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Pes 06 değil Pes 6. Ya ben PES 6 ile PES 2008-2009 VB. arasında ne fark var merak ediyorum. PS2 im varken PES 6 yıda PES 2008 ide bolca oynadım.Arada en ufak fark yok. Oynanış vb. olarak. Sadece menüler ve kadrolar değişik. Nedir bu PES 6 sevgisi

PES6'nın diğer PES'lere göre artıları ;

-Kaleci hatası 0.
    -Oynayış hatası 0.
    -Hakem hatası 0.
    -Animasyonlar daha göze hoş geliyor.

• Canımı çektirdiniz orcinal orcinall oynayayım bari :D
  • Hayatımın oyunlarından.Pc'de oyun bi başka.Kitserver denen programla süper bişey haline geliyor.Tartışmasız en iyi futbol oyunu pes 5 le.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.