Şimdi Ara

#PES 6 XBOX360 VERSİYON ANAKONU#(ŞİMDİYE KADAR ÇIKMIŞ EN İYİ PES) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah sırf şu oyun için kelepir bi xbox arcade bile alabilirim 3k görene kadar günde 1-2 saat oynasam da yeter
  • Arkadaşım öyle diyorsunda indirebileceğin hiçbir yer yok yardım edende yok valla : (

quote:

Orijinalden alıntı: engwashere

ah sırf şu oyun için kelepir bi xbox arcade bile alabilirim 3k görene kadar günde 1-2 saat oynasam da yeter
  • Ah ulan geçen sene gece gündüz bu oyunu oynardım live da ama ne adamlar varya süper oynuyor herifler ya
    işte tek temenlimis pes 2010 da aynı zevki aynı online tadını almak istiyoruz ...
  • valla yok be arkadaşım kimse yeni seriler çıkmak üzere iken linl ile uğraşmak istemiyor. BENDE DELİ BEKLİYORUM RAMAZAN RAMAZAN Bİ HAYIRSEVER ÇIKSINDA galaksinin en iyi futbol oyunlarından birinin linkini versin : (
  • Hortt
    Arkadaşlar elinde pes6 olup live girip bir bakabilirlermi serverlar duruyormu yani online oynanıyormu acaba vallahi online oynanıyorsa yine sırf pes6 için xbox alıcam galiba bir bakınya lütfen.Diğer futbol oyunlarından zevk alamıyprum yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERENER -- 3 Nisan 2011; 20:10:47 >
  • oynanılıyorda acaba duruyomu belki kalkmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

oynanılıyorda acaba duruyomu belki kalkmıştır

İnşallah kalkmamıştırkimsede yokmu yaw girip iki dakika bir bakın çok merak ettim valla.
  • Eskiden sabahlara kadar rank maçları yapardım live'da özlüyorum günleri valla şimdiki futbol oyunlarından zevk alamıyorum nedense bana pes6 tadını vermiyor hiçbiri ne yazıkki.
  • Vay be konuya bak , aradan 3 yıl geçmiş ama sanki dün açmış gibi hatırlıyorum :) Zaman çabuk ilerliyor değerini bilmek lazım.

Bu arada bu versiyon pesi oynamamış olanlar, pesin gerçeğini oynadım hiç demesin :) Konuyu ilk açarken pes 2008 ile kıyaslamıştım , bana göre 2010 ve 2011 bile bunun kadar keyif vermiyor.

Bende artık x360 olmadığı için artık bilgisayarda pes 6 oynuyorum.Buna pek benzemesede yinede keyif veriyor

http://www.youtube.com/watch?v=r-DG_L8gq0A

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 6 Nisan 2011; 16:12:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SERENER

kimsede pes 6 yokmu yaw giripde iki dakika bir bakın bakim live'a online serverları açık mı hala çok merak ettim valla.

UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERENER -- 11 Nisan 2011; 22:26:42 >
  • Pes 6 orjinal bulduğuma deliler gibi sevindim 2 hafta önce . Arkadaşlar dalga geçti "olm 2011 var hala pes6 oynuyosun,teknoloji mağduru" tarzında . cevap bile vermedim , lüzum yok çünkü . Pes6 nın tadını vermiyo hiç bir pes .. live de multi oynamak isteyen varsa gamertag : punkjan . Kapışalım , gavurları yenmekten bıktım pes6 da iddiasız kimseyi tanımadım ya , herkes "gel bi aliim ifadeni" şeklinde,bunlara bende dahilim.

gamertag : punkjan
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkjan

Pes 6 orjinal bulduğuma deliler gibi sevindim 2 hafta önce . Arkadaşlar dalga geçti "olm 2011 var hala pes6 oynuyosun,teknoloji mağduru" tarzında . cevap bile vermedim , lüzum yok çünkü . Pes6 nın tadını vermiyo hiç bir pes .. live de multi oynamak isteyen varsa gamertag : punkjan . Kapışalım , gavurları yenmekten bıktım pes6 da iddiasız kimseyi tanımadım ya , herkes "gel bi aliim ifadeni" şeklinde,bunlara bende dahilim.

Online oynayan var mı hala?

• Online oynamak için serverler hala açık mı? Açıksa alıp oynamayı düşünüyorum
  • Valla ben de aldım bu oyunu, belirli takımların kadrolarını güncelleyip Master League olaylarına girerim diye düşünüyorum. Bakalım hele bi gelsin de Online falan yaparız olan arkadaşlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcagur

quote:

Orijinalden alıntı: punkjan

Pes 6 orjinal bulduğuma deliler gibi sevindim 2 hafta önce . Arkadaşlar dalga geçti "olm 2011 var hala pes6 oynuyosun,teknoloji mağduru" tarzında . cevap bile vermedim , lüzum yok çünkü . Pes6 nın tadını vermiyo hiç bir pes .. live de multi oynamak isteyen varsa gamertag : punkjan . Kapışalım , gavurları yenmekten bıktım pes6 da iddiasız kimseyi tanımadım ya , herkes "gel bi aliim ifadeni" şeklinde,bunlara bende dahilim.

Online oynayan var mı hala?

Serverleri açık ve hiç zorlanmadan rakip buluyorum oynamak için . eğer online oynamak isteyen varsa eklesin , kapısalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDy_ChiLd

Online oynamak için serverler hala açık mı? Açıksa alıp oynamayı düşünüyorum

Açık açıkkk merak etme , oynuyorum ben multi ..
  • Nerden temin edebiliriz acaba ? Ebayde var fakat paypal hesabım yok . Kredi kartı kullanılan biryer lazım
  • eBay'de kredi kartınızı kullanarak da satın alabilirsiniz oyunu. 6 Sterlin gibi bir rakama 2. el temiz durumda ürünleri bulmak mümkün.
  • aslında ben satarım diye almıştım ama oynadıktan sonra pes6 dan alıdğım zevki başka hiç bi pesten almadığımı fark ettim . 2.el aratırsanız yada forumdaki ilgili konuya alınık olarak başlık açarsanız satan birisini bulacağınıza eminim .
  • E-bay'den alınca kargo ücreti ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.