Şimdi Ara

#PES 6 XBOX360 VERSİYON ANAKONU#(ŞİMDİYE KADAR ÇIKMIŞ EN İYİ PES) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
1
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Sterline oyunu, 2 sterline de kargo ücreti olan bir satıcı bulmuştum ben. 5 sterlini geçmez büyük ihtimalle gönderimi yapanlar arasında, bakmak gerekiyor.
  • vay arkadaş bugün birisi bana 7 tane attı , bende çok iyi oynuyorum sanıyodum .. analar ne pesçiler doğuruyomuş meğer .. yok mu multi pes6 oynayan ??
  • vaybe server açık ha çok sevindm gerçekten en kısa zamanda bir xbox360 temin edip yanınıza geliyorum
    ama şimdiden söylüyeyim ayıptır söylemesi çok iyi oynarım pes6 yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win

vaybe server açık ha çok sevindm gerçekten en kısa zamanda bir xbox360 temin edip yanınıza geliyorum
    ama şimdiden söylüyeyim ayıptır söylemesi çok iyi oynarım pes6 yı

Bende aynı senin gibi diyodum " şahane oynarım gelinde 5-6 tane atiim diye" taa ki livede gavurlarla oynayasıya kadar
  • Bugün PES6 geldi benim de İngiltere'den. Sağolsun satıcı inanılmaz özenli bir şekilde paketlemiş, oyun tertemiz, sıfırdan farksızdı. Biraz daha kendimi geliştirmem gerek yalnız, Fifa'ya odaklandığımız için PES'de zorluk yaşayabiliyorum. Online oynayacak olan arkadaşlarımızla birbirimizi ekleyelim. Güzel maçlar bizleri bekliyor.
  • Gamer Tagım yazıyo kardeş imzada . ekle oynayalım . bugün gold üyeliğim bitti gerçi ama alıcam kısa zamanda .

quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Bugün PES6 geldi benim de İngiltere'den. Sağolsun satıcı inanılmaz özenli bir şekilde paketlemiş, oyun tertemiz, sıfırdan farksızdı. Biraz daha kendimi geliştirmem gerek yalnız, Fifa'ya odaklandığımız için PES'de zorluk yaşayabiliyorum. Online oynayacak olan arkadaşlarımızla birbirimizi ekleyelim. Güzel maçlar bizleri bekliyor.
  • hortların şahı padişahı
  • hart hurt hort :)

xbox.com da baktım da öyle bir oyun gözükmüyor,

acaba desteğini çekti mi tarihi eski diye...

alsak live dan güncelleme yapılıyor mu kadrolar filan ?
  • güncelleme yok bildiğim kadarıyla .. ama bu halide zevkli .. "anaaa henry arsenaldeydi demiii" diye eskiye dönmek güzel oluyo (:
    quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

hart hurt hort :)

xbox.com da baktım da öyle bir oyun gözükmüyor,

acaba desteğini çekti mi tarihi eski diye...

alsak live dan güncelleme yapılıyor mu kadrolar filan ?
  • Evet dün xbox'ım geldi hemen pes6 oyununu takıp live daldım karşıma ilk çıkan rakibe 5 attım sonra 2. de bir başkası bana 5 attıneyse 1 hafta sonra nasılsa eski formumu yakalarım.Benle oynamak isteyenler beni ekleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 8 Mayıs 2011; 21:24:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Bugün PES6 geldi benim de İngiltere'den. Sağolsun satıcı inanılmaz özenli bir şekilde paketlemiş, oyun tertemiz, sıfırdan farksızdı. Biraz daha kendimi geliştirmem gerek yalnız, Fifa'ya odaklandığımız için PES'de zorluk yaşayabiliyorum. Online oynayacak olan arkadaşlarımızla birbirimizi ekleyelim. Güzel maçlar bizleri bekliyor.

Dostum öncelikle güle güle kullan eğer oyunu ebay'dan aldıysan satıcının ismini verebilirmisin ?
  • Ben bu pes 2012 de sıkıldım ve gene pes6 oynamaya başladım xboxlive'dan.Anladımki Pes6 dan başkası yalan arkadaş pes6 dan aldığım zevki diğer futbol oyunlarından 1 gram zevk alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 14 Ocak 2012; 13:01:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

Ben bu pes 2012 de sıkıldım ve gene pes6 oynamaya başladım xboxlive'dan.Anladımki Pes6 dan başkası yalan arkadaş pes6 dan aldığım zevki diğer futbol oyunlarından 1 gram zevk alamıyorum.

Bu PES 6'nın mükemmel bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmese de, PES 12 gerçekten çok kötü bir oyun, zevk almaman normal. PES 6'dan sonra zevk alınabilecek diğer bir futbol oyunu da FİFA 11, muhtemelen denemişsindir ama denemediysen kesinlikle göz atmalısın.

Bulabilirsem ben de alacağım 360'a PES 6'yı, PS2 de almayı planlıyorum eski PES'leri dostlarımla oynayabilmek için, ne müthiş bir zevkti yahu! Çok arıyorum o günleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 14 Ocak 2012; 13:31:16 >

• Xbox'ı olup futbol özleyenin sadece pes 6 oynadıgını biliyorum , aynı şey basketbol da 2k8 i oynamak , geliştireyim derken batırıyorlar oyunları , çünkü yapan ekip çok yetersiz hiç futbol-basketboldan anlamayan insan bile yazılım vs işinde bilgili oldugu için bunları yapan insanlar arasında , olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Ben bu pes 2012 de sıkıldım ve gene pes6 oynamaya başladım xboxlive'dan.Anladımki Pes6 dan başkası yalan arkadaş pes6 dan aldığım zevki diğer futbol oyunlarından 1 gram zevk alamıyorum.

Bu PES 6'nın mükemmel bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmese de, PES 12 gerçekten çok kötü bir oyun, zevk almaman normal. PES 6'dan sonra zevk alınabilecek diğer bir futbol oyunu da FİFA 11, muhtemelen denemişsindir ama denemediysen kesinlikle göz atmalısın.

Bulabilirsem ben de alacağım 360'a PES 6'yı, PS2 de almayı planlıyorum eski PES'leri dostlarımla oynayabilmek için, ne müthiş bir zevkti yahu! Çok arıyorum o günleri.

Ben bir futbol oyunu hastasıyım o yüzden sırf bu pes6 için geçen sene ps3 satıp yine xbox360 almıştım sırf bu oyun için.Sende ne yap ne et bu oyunu bul ve xbox360 al derim ben.3 gündür live da deliler gibi oynuyorum bu oyunu oynarken zaman su gibi akıp geçiyor

• quote:

quote:

quote:

Ben bir futbol oyunu hastasıyım o yüzden sırf bu pes6 için geçen sene ps3 satıp yine xbox360 almıştım sırf bu oyun için.Sende ne yap ne et bu oyunu bul ve xbox360 al derim ben.3 gündür live da deliler gibi oynuyorum bu oyunu oynarken zaman su gibi akıp geçiyor

Ben de heveslendim bir iki video izleyince, almak istiyorum. Alırsam ilk iş seni ekleyeceğim, ben de fena değildim zamanında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de heveslendim bir iki video izleyince, almak istiyorum. Alırsam ilk iş seni ekleyeceğim, ben de fena değildim zamanında.

Her zaman beklerim hocam,yanlız kaç avans vereyim sanaBeni bu forumda yenecek adamın elini öperim

• pes6 bende de var, uzun zamandır açmadım, ben de sizlerle oynamak isterim online...

cidden pes6 daki zevki hiçbir oyunda almadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

pes6 bende de var, uzun zamandır açmadım, ben de sizlerle oynamak isterim online...

cidden pes6 daki zevki hiçbir oyunda almadım...

İmzada yazıyor gamertag ekle beni oynarız kardeş.
  • PS2-PC sürümleri gibi bunda da options dosyaları oluyor mu? Kadro değiştirme işlemi yapılırsa çok iyi olur da...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.