Şimdi Ara

Pes etmedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben Samet Morca - Oyuna Geldik. Aranızda tanıyanlar olacaktır. Daha önce youtube kanalımdan bahsetmiş ve pes etmeli miyim diye size sormuştum. Yaklaşık 40 gün önce 120 abonem vardı ve bu işi bırakmayı düşünüyordum. 40 günde 270 abone daha kazandım. Etti 390. Tabi ki buradan gelenler de oldu. Yani sizlerin de katkısı ile büyümeye devam ediyoruz. Hepinize teşekkür ederim. Henüz yolun çok başındayım biliyorum. Şimdi güncel durumum hakkında tekrar fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Mesajlarınızı esirgemeyin.
    (not: lütfen pes - fifa esprisi yapmayalım :)

• Afferim iyi halt yedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanalına bakıyım belki bende abone olurum
  • Kanalın hayırlı olsun kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalı yolla gelsin, güzel oyun videoları varsa abone oluruz. Ben de düşünüyorum böyle şeyleri ama benim sevdiğim türleri izleyiciler sevmez.
  • O zaman fifa et
  • tutar . sapıtma ama o çok parayı kıran kanallar gibi. gayet güzel olmuş. hileye falan girmezsen çok has takipçilerin olur sayısı az olsa bile.
  • Sen daha iyi bir halt yedin kardeşim bu mesajınla teşekkür ederim
  • Oyuna geldik ha :D
     Pes etmedim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 9 Ocak 2016; 21:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Hile yapsam böyle kıvranmazdım kardeşim zaten elimden geldiğince gerçek takipçi kazanmaya çalışıyorum teşekkür ederim :)
  • FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim oyuna geldik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.