Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babako'yu bloklamayan kaldıysa hâlâ bloklasın. Uğraşılacak adam değil.
  • Her sene aynı başlıkları açmaktan bıkmadı insanlar. Artık bu tarz konular oyunların ana konularının üzerine çıkmaya başladı. O Fifa diyor diğeri Pes. Zannedersin kamuoyu yoklaması yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_elano

FİFA 12 Yİ BU AYARLARLA OYNAYIN OYUNDAN ZEVK ALDINIZI ANLAYACAKSINIZ

User Game Customisation

Sprint Speed – 71
    Acceleration – 72
    Shot Error – 25
    Pass Error – 25
    Shot Speed – 50
    Pass Speed – 51
    Injury Frequency – 75
    Injury Severity – 60
    Goalkeeper Ability – 90
    Positioning: Marking – 60
    Positioning: Run Frequency – 80
    Positioning: Line Height – 45
    Positioning: Line Length – 40
    Positioning: Line Width – 52
    Positioning: Fullbacks – 50
    Power Bar – 50

OYUNUN NASIL ZEVKLİ OYNANCAĞINI KONUŞMUYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 5 Ağustos 2012; 17:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

İletilemiyen Kişisel mesaj: babako34 Bloklanmış .
    bu kadarlık adamsın sen işte.
    -----------------------------------

konuya döncek olursak fifa 2 senedir açık ara önde. bu senede farkı dahada açıcak gibi. demoyu bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

Dünyada fifa 12m küsür satmış, bu kadar satmış olmasının sebebi başka alternatif futbol oyununun olmayışıdır..Ea çalışanları fifayı 2010dan sonra fifayı geliştirirken konaminin 4programcı elemanını kadrosuna transfer edip harıl harıl çalışıyorken,seabbass dayı bacak bacak üstüne atmış japon çayını yudumlayıp sigarısını keyifle içiyordu herhalde,ama şimdi aklı başına gelmiş olmalı pes13le birlkikte ayağa kalkacak bu seri -,pes14 için çalışmlarını avrupada bir stüdyo açarak devam edecek,Yeni jenerasyon,yeni bir futbol anlayışı pes 14de bizi bekliyor olacak.Fifanın çok satmasının en büyük nedenlerinden 2si lisans ve ultimate teamder demiştim daha önceki yazılarımda,şunu daha iyi anlıyorumki bir oyunun çok satması demek çok iyi anlamına gelmez.Reklam,oyunu pazarlama tekniği,ve ürünün ambalaj etiketinin muhteşem olması birde pesin müşterilerini fifaya kaptırması(halbuki daha iyi alternatifi olsa adam fifa oynamayacak)Fifa sadece bir oyun, ötesi değil,muhteşemmiş,süpermiş,şöyleymiş,böyleymiş hepsi hikaye.Ben bile bu sene fifaya geçmeyi düşünüyordum ama bakıyorum videolarına abi adamlar dans ediyorlar,adamlar ters tarafa saniyenin 10da bir 1 gibi absürd bir hızla dönüyor,ki dönerken resmen moonwalker yapıyor fifanın kronik hastalığı yıllardır hep aynıydı zaten,Ama neymiş efendim pesde adamlar hızlı dönmüyormuşda,pes oyun değilmiş,Ya adamlar oyunun daha gerçekçi olması için yavaşlatmışlar ve bence gayet dozunda olmuş ki bende dedim oyun biraz ağır olmuş diye ama gerçekle ilişkilendirilmesi gereken asıl konu bu olması gerekirken,Fifanın muhteşem bir oyun olduğundan sözediliyor.Arcade olan pes oluyor fifa strateji oyunu oluyor.Daha bir sürü hatalar yumağı siz sevgili fifa oynayanların umurunda değil derdi olmuş pes oyunu.Biraz oynadığınız oyunun saçmalıklarının üzerine gidin,gözünüzü kapatıp fifa iyidir demeyin.Pes 11de inanılmaz bir şikayet vardı konamiye pes 12de bu şikayetler ona katlamıştır eminim pes13de demo olmasına rağmen oyun içi saçmalıklarının yarıdan fazla azaldığını çok ciddi anlamda hissettim..Fifanın demosuda gelsin bakalım patenci arkadaşlarla bir 2maçta bizde yapalım

KUSURA BAKMA AMA OKUMADIM GENDE YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER UZUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 5 Ağustos 2012; 17:32:49 >

• Her türlü fifa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 13 her türlü geçer o zaman
  • 2.SAYFA OLMUŞ BİLE BU KADAR YORUM BEKLEMİYORDUM HERKEZE YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 5 Ağustos 2012; 17:48:14 >
  • Fifa
  • Her yıl iki oyunuda tutkuyla oynuyorum.Hadi ateistler bunu da açıklasın
  • herkes fifa diyo ya fifaya bende bakam bi
  • Fifa 12 oynanış açısından Pes 2012'den bence çok daha iyiydi ama Fifa'da Galatasaray'ı alıp Şampiyonlar Ligi'ni almaya alışmışım yapamayınca o zevki alamadım Pes'in artılarıyssa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Liginin oyunda olmasıydı, eksileriyse geciken transferler ve yine lisanssız takımlar, bir türlü çözüm bulamadılar buna Ben her sene önce Fifa'yı oynarım sıkılmaya başlayınca Pes'e geçerim birisini oynayıp ben hep bu oyunu oynayacağım demenin bir manası yok
  • fifa 13 akacak bence...

pes 2012 hayatımda oynadığım en kötü oyun...sadece futbol oyunları içinde de değil..tüm oynadığım oyunlar içinden en kötüsü

2013 demo zaten tam anlamıyla rezalet
  • Bence fifa'da Türk takımları olsaydı daha iyi olurdu
  • biri yine kuyuya taş atmış. bırakın tartışmayı arkadaşlar. oynucuyum ikisini de alır oynarım. ikisinin de hazzı ayrı. savunmam illa ki o, ya da bu diye.... saçma çünkü. herkes aynı şeyi beğenmek zorunda değil...
  • vay arkadaş ya benim milletim ne hale gelmiş. Doğmamış bebeğe don biçer olmuşuz. Konu bi kere başlıktan hata. Pes 13 mü Fifa 13 mü ? O zaman bende şimdi başlık açayım Pes 17 mi Fifa 17 mi ? öyleya nasıl olsa bu oyunlarda çıkacak değilmi ? Elde olan veri sadece bir adet pes 13 demosu. O da sanırım hatalardan arını 2. demo çıkacak oyun çıkmadan önce. Fifa hakkında daha doğru dürüst bilgi bile yokken. Ya arkadaşlar siz neyin kafasını yaşyorsunuz ?? Hadi yaşları olgunlaşmış arkadaşları geçtim. Ergen gençlerimiz şu foruma girse ne diyecekler yukarda birbirine ağza alınmıcak laflar edinmiş. Mecliste bu kadar kavga tartışma olmuyor. Ben geçen yıl fifa 12 aldım. Belkide fifa fanboyumdur. Ben fifa 13ü görmeden nasıl yorum yapıcam ki. Belkide berbat bişi gelecek Pes alacağım. Milleti oyunlara düşman etmeyin lütfen. Bırakın bu insanlar önce bi görsünler ikisinide. Gidin PEs demo yorumlarına bakın. Böyle tartışmaların alemi ne ?? PEs 14 de oyun motoru değişecek deniyor. Elinizde Fifa 13 ün bambaşka bir oyun motoruyla gelmeyeceğine dair bir ayetmi var ? Konuyu açan arkadaşa soruyorum. Fİfa 13 oynadında bizden mi saklıyorsun. Yanlış anlamayın ama şu forumda yönetici olsam şu konu ve benzeri konu açanları direk banlarım. Donanımhaberin bi yeri mevkisi vardı hergeçen gün bu seviye düşüyor bu tür absürt konu açan arkadaşlar yüzünden ayıptır arkadaşlar. Şu açılan konu benim fikrimce populer olma mesaj sayısı artırma post kasma vs..vs.. den başka bişi değil.. İki oyunda çıkar aklı başında bi kullanıcı açar konusunu koyarda anketini. Oyunları deneyen arkadaşlar yazarlar fikirlerini. Oyunu edinecek arkadaşlar yorumlarda kendilerine artı gelen tarafı seçer karar vermesinde yardımcı olur...

• Troll beslerseniz böyle olur işte..

(Bkz:Babako)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spetsnaz.

Troll beslerseniz böyle olur işte..

(Bkz:Babako)

• Fifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_elano

FİFA 12 Yİ BU AYARLARLA OYNAYIN OYUNDAN ZEVK ALDINIZI ANLAYACAKSINIZ

User Game Customisation

Sprint Speed – 71
    Acceleration – 72
    Shot Error – 25
    Pass Error – 25
    Shot Speed – 50
    Pass Speed – 51
    Injury Frequency – 75
    Injury Severity – 60
    Goalkeeper Ability – 90
    Positioning: Marking – 60
    Positioning: Run Frequency – 80
    Positioning: Line Height – 45
    Positioning: Line Length – 40
    Positioning: Line Width – 52
    Positioning: Fullbacks – 50
    Power Bar – 50

Denerim tekrar kurayım merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.