Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİFA 6 > PES 13
  • TABİKİDE FİFA
  • En son pes serisinin 2010 versiyonunu oynadım.ancak ondan sonra pes hayal kırıklıgı oldu. pes 11 pes 12 pes 13 de dahil olmak üzere hep hayal kırıklıgı oldu 'Benim' için.pesin işleri bozmasıyle fifaya geçtim ve futbolun keyfine vardım.Dogrudur fifa 2010 versiyonu çok kötuydu ancak 11 12 olmak üzere harika işler cıkarttılar.tabi bunda PESi yapan çekik gözlü elemanların 2010 da Fİfaya transfer olmasınında büyük payı oldu ve o gün bu gündür FİFA cı ooldum.Pes kadar yaması olmasada yamaya gerek görmedim Önemli liglerin hepsi lisanslı şekilde var.Pes 13 u denedm ve yine robotlar futbol oynuyor dedim :)ama ne yalan söylim bi ilerleme olmus peste..kkoşarken adamın parmakları elleri kaşı maşı oynuyor ..Umrumda da deyil .maç sırasında adamınn ellerinemi bakıyorum sanki..Fifa yüzleri çok gercekci olmasa oyun esneklik var bazen maç sırasında 'Oha nasıl cıkarttı ,Nasıl tepki veriyor diyorum'.ve bu sene paraya kıyıp Orjinal alıp Be a proyu online denemek istiyorum. ve son olarak

FİFA > PES

• Yıllardır tanıdığım bi arkadaşım var ve ben tanıdım tanıyalı adam PES manyağı. Şöyle söyliyim; askerdeydi ve izine gelmişti. İzine geldiğinde semtin PS kafesinde PES turnuvası vardı. Turnuvaya katıldı. Aylardır askerdeki herif final maçını 8-0 kazandı. Öyle deli bi oyuncudur sadece PES değil bir ton oyun oynar. 2 tane PS3'ü falan var. Ve en sevdiğim yönü oyunları anlayarak, gerçek bir oyuncu gibi oynuyor. Mesela vardır ya hani ezberle oyun oynayan, sürekli aynı taktikleri yapan adamlar, kesinlikle nefret eder (ben de öyle). Bu yüzden de iyi anlaşırız, oyun zevklerimiz aynıdır. Geçenlerde misafirim oldu ben de FIFA 12'yi elimi taşın altına sokup oynamaya başlamıştım aylar önce. Çok beğendim ve PES oynamaz oldum. Geldiğinde ona FIFA'yı övmeye başladım, merak etti ama tabii ki çok iyi bişey beklemiyordu. Aşırı PES sever fanboy gibi bişeydir :) FIFA'yı açtık. İlk maçın sonunda dediği tek laf "PES'ten soğudum" oldu. Şuanda FIFA 13'ü bekliyor orjinal almak için.

özet: FIFA

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Canyılmaz

Yıllardır tanıdığım bi arkadaşım var ve ben tanıdım tanıyalı adam PES manyağı. Şöyle söyliyim; askerdeydi ve izine gelmişti. İzine geldiğinde semtin PS kafesinde PES turnuvası vardı. Turnuvaya katıldı. Aylardır askerdeki herif final maçını 8-0 kazandı. Öyle deli bi oyuncudur sadece PES değil bir ton oyun oynar. 2 tane PS3'ü falan var. Ve en sevdiğim yönü oyunları anlayarak, gerçek bir oyuncu gibi oynuyor. Mesela vardır ya hani ezberle oyun oynayan, sürekli aynı taktikleri yapan adamlar, kesinlikle nefret eder (ben de öyle). Bu yüzden de iyi anlaşırız, oyun zevklerimiz aynıdır. Geçenlerde misafirim oldu ben de FIFA 12'yi elimi taşın altına sokup oynamaya başlamıştım aylar önce. Çok beğendim ve PES oynamaz oldum. Geldiğinde ona FIFA'yı övmeye başladım, merak etti ama tabii ki çok iyi bişey beklemiyordu. Aşırı PES sever fanboy gibi bişeydir :) FIFA'yı açtık. İlk maçın sonunda dediği tek laf "PES'ten soğudum" oldu. Şuanda FIFA 13'ü bekliyor orjinal almak için.

• Fifa da iki maç oynadıktan sonra Pes oynayın.Doksanlardakı atari futbol oyunu gibi.Bir şeyi iyi oda grafik.Hani şu Pescilerin oynanıştan çok grafiğe bakmaları..''Abi adamlara bak aynı gerçekteki gibi''Halbuki oynanış 5 para etmezdir.Pes futbol degıl BİLARDO oyunu yapıyor tak tak tak tak hep hatasız ayaga paslar hazır zemınde yesıl :)
  • Fifa da iki maç oynadıktan sonra Pes oynayın.Doksanlardakı atari futbol oyunu gibi.Bir şeyi iyi oda grafik.Hani şu Pescilerin oynanıştan çok grafiğe bakmaları..''Abi adamlara bak aynı gerçekteki gibi''Halbuki oynanış 5 para etmezdir.Pes futbol degıl BİLARDO oyunu yapıyor tak tak tak tak hep hatasız ayaga paslar hazır zemınde yesıl :)
  • tabi ki de PES hele bu sene PES hepimizi şaşırtarak müthiş bir oyun olacak göreceksiniz
  • daha oyunlar çıkmamış
  • PES EDENE KADAR PES
  • fifa tabikide pes in kendini gelistirmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2012 hala 4 saniyede yarı sahayı geçtiğimiz pes i oynayanlar var vay anasını ayrıca pes de bir adam yaratın hız hızlanma top sürme 85 olsun, o adam her takımda banko oynar kenardan kaptırır gider 0 gerçeklik var oyunda. omuz omuza müdahaeer iki oyuncunun birbirne teması ise korkunç. sürekli aynı şekilde yere düşmeler balon gibi şutlar.

zaten dünya üzerinde pes 2 ülkede fifa dan çok oynanıyor. 1. ülke yaratıcısı konaminin olduğu japonya, 2. ülke herkesin her maçtan sonra uzman hakem kesildiği türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: mert_elano

FİFA 12 Yİ BU AYARLARLA OYNAYIN OYUNDAN ZEVK ALDINIZI ANLAYACAKSINIZ

User Game Customisation

Sprint Speed – 71
    Acceleration – 72
    Shot Error – 25
    Pass Error – 25
    Shot Speed – 50
    Pass Speed – 51
    Injury Frequency – 75
    Injury Severity – 60
    Goalkeeper Ability – 90
    Positioning: Marking – 60
    Positioning: Run Frequency – 80
    Positioning: Line Height – 45
    Positioning: Line Length – 40
    Positioning: Line Width – 52
    Positioning: Fullbacks – 50
    Power Bar – 50

Denerim tekrar kurayım merak ettim.

begenırsen haberim olsun :D

• sorulması bile ayıp tabi ki de fifa
  • herkeze yorumları için teşekkür ederim
  • Gs- Fb işine döndü bu pes fifa işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mourı

quote:

Orijinalden alıntı: babako34

fifa alacak olan arkadaşlar burdaki fifacı arkadaşları sakın dinlemeyin aramızada pesin demosunu indirip 1 maç yaptıktan sonra sanki 1 yıldır oynuyormuş gibi yorum yapan fifacılar karşınıza çıkabilir itibar etmeyiniz:)

ya kardes tamam bı oyunu sevebılırsın ama asırı savunmaya gerek yok.eger PES senın anlattıgın gıbı cok ıyı bı oyun olsaydı Herkes burada FİFA degılde PES derdı her 10 kısıden 8 9 u fifa dıyor.sadece senın gıbı eskı alıskanlılarından kurtulamamıs fanboylar pes dıyor.birz objektif olalım....

sen nerde yaşıyorsun kardeş bana fifayı savunma sakın önce objektif ol fifa fan boy luk yapma sonra tartışalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Canyılmaz

Yıllardır tanıdığım bi arkadaşım var ve ben tanıdım tanıyalı adam PES manyağı. Şöyle söyliyim; askerdeydi ve izine gelmişti. İzine geldiğinde semtin PS kafesinde PES turnuvası vardı. Turnuvaya katıldı. Aylardır askerdeki herif final maçını 8-0 kazandı. Öyle deli bi oyuncudur sadece PES değil bir ton oyun oynar. 2 tane PS3'ü falan var. Ve en sevdiğim yönü oyunları anlayarak, gerçek bir oyuncu gibi oynuyor. Mesela vardır ya hani ezberle oyun oynayan, sürekli aynı taktikleri yapan adamlar, kesinlikle nefret eder (ben de öyle). Bu yüzden de iyi anlaşırız, oyun zevklerimiz aynıdır. Geçenlerde misafirim oldu ben de FIFA 12'yi elimi taşın altına sokup oynamaya başlamıştım aylar önce. Çok beğendim ve PES oynamaz oldum. Geldiğinde ona FIFA'yı övmeye başladım, merak etti ama tabii ki çok iyi bişey beklemiyordu. Aşırı PES sever fanboy gibi bişeydir :) FIFA'yı açtık. İlk maçın sonunda dediği tek laf "PES'ten soğudum" oldu. Şuanda FIFA 13'ü bekliyor orjinal almak için.

anderson'dan Masallar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mourı

quote:

fifa alacak olan arkadaşlar burdaki fifacı arkadaşları sakın dinlemeyin aramızada pesin demosunu indirip 1 maç yaptıktan sonra sanki 1 yıldır oynuyormuş gibi yorum yapan fifacılar karşınıza çıkabilir itibar etmeyiniz:)

ya kardes tamam bı oyunu sevebılırsın ama asırı savunmaya gerek yok.eger PES senın anlattıgın gıbı cok ıyı bı oyun olsaydı Herkes burada FİFA degılde PES derdı her 10 kısıden 8 9 u fifa dıyor.sadece senın gıbı eskı alıskanlılarından kurtulamamıs fanboylar pes dıyor.birz objektif olalım....

sen nerde yaşıyorsun kardeş bana fifayı savunma sakın önce objektif ol fifa fan boy luk yapma sonra tartışalım

tamam objektıf konusalım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.