Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün pes 13 atayım dedim santrayı yaptıktan sonra 2 pas yaptım sonrasında alt+f4
  • Geçen arkadaşlarla 2ye 2 peste maç yaptık.Ancak bu şekilde keyifli olabiliyor.Tabi yine bu ne yaaaaa gibi tabirler çok kullanıldı ama yinede eğlenceli olabiliyor bazen.Tabi barcelona ile oynarsanız yanıyorsunuz :) Reali abartılı güçlü yapmışlar.Sistem ona avantaj sağlıyor.Zaten önceki sene sürekli barcelona alınırdı bu sene ise real mc gibi takımlar alınıyor.

Yenilip eleştirince hep kötü oynadığın için bahane yarattığını düşünüyorlar.Pesi eleştirmek için önce rakibini yenmek lazım :) Tabi sistem izin verirse :)
  • Bu iş kişisel zevklere bakar. Halen bu konu anlaşılmış değil. FIFA'yı FIFA 94'ten beri oynadım hep, ondan önce Amiga'm vardı ve Kick Off olsun Sensible Soccer olsun yığınla futbol oyunu oynamışlığım vardır, şahsen de futbol oynadım, Lise ve Orta Okul'da okul takımlarına da seçildim. Ayrıca evimde Lig TV var, gerek Türkiye, gerekse de Ispanya Lig'ini takip ederim, Premier Lig ise favorim tabii ki...Gerek konsolda gerekse de PC'de her zaman futbol oyunu oynamışımdır ki bunu zamana yayarsanız 1986'ten beridir oynarım, o zamanın Commodore 64'lerini hatırlayanlar olur belki...yani futbolun bir şekilde hep içinde oldum. En son beğenerek oynadığım seri FIFA'da FIFA World Cup 2010 idi. Sonrasında PES ile devam ettim, tek bir nedeni var:"Topa vuruş hissi"... Sonuçta o meşin yuvarlaktır futbolun özü ve ona can veren. Herşey onun etrafında döner. FIFA'yı cansızlaştıran, içini boşaltan, bütün o taktik derinliği ve cilalı grafiklerine rağmen beni kendinden soğutan esas neden bir türlü topa vuruş hissini bana yaşatamaması. PES birçok anlamda eksiklere sahip olabilir, ama oyundaki top fiziği'ni çok başarılı buluyorum. Son dönem FIFA'lara da baktım ancak halen o plastik top hissini tam olarak düzeltebilmiş değiller. Yine de kim hangisinden hoşlanıyorsa onu alır onu oynar. Ben yine de kornerden kullandığım atışta rakip defanstan seken topa, gelişine Boateng ile yaptığım vuruşlardan duyduğum hazzı değişmem hiçbirşeye...

• Orjinal alicam ps3 e fifami pesmi kariyer yapicam, online oynicam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende PES2013 ve Fifa2013 PC versiyonu var. Kesinlikle Fifa2013 diyebilirim. Özellikle Fifa'nın Pro Club Season Modu çok iyi. PC ile oynamak için kesinlikle bir Logitech Gamepad gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Geçen arkadaşlarla 2ye 2 peste maç yaptık.Ancak bu şekilde keyifli olabiliyor.Tabi yine bu ne yaaaaa gibi tabirler çok kullanıldı ama yinede eğlenceli olabiliyor bazen.Tabi barcelona ile oynarsanız yanıyorsunuz :) Reali abartılı güçlü yapmışlar.Sistem ona avantaj sağlıyor.Zaten önceki sene sürekli barcelona alınırdı bu sene ise real mc gibi takımlar alınıyor.

Yenilip eleştirince hep kötü oynadığın için bahane yarattığını düşünüyorlar.Pesi eleştirmek için önce rakibini yenmek lazım :) Tabi sistem izin verirse :)

+1
    pesi ps3te arkadaşlarla oynayınca zevki oluyor çünkü maçlarda genelde taktik arka planda kaldığı için pcye karşı çok kötü pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Bu iş kişisel zevklere bakar. Halen bu konu anlaşılmış değil. FIFA'yı FIFA 94'ten beri oynadım hep, ondan önce Amiga'm vardı ve Kick Off olsun Sensible Soccer olsun yığınla futbol oyunu oynamışlığım vardır, şahsen de futbol oynadım, Lise ve Orta Okul'da okul takımlarına da seçildim. Ayrıca evimde Lig TV var, gerek Türkiye, gerekse de Ispanya Lig'ini takip ederim, Premier Lig ise favorim tabii ki...Gerek konsolda gerekse de PC'de her zaman futbol oyunu oynamışımdır ki bunu zamana yayarsanız 1986'ten beridir oynarım, o zamanın Commodore 64'lerini hatırlayanlar olur belki...yani futbolun bir şekilde hep içinde oldum. En son beğenerek oynadığım seri FIFA'da FIFA World Cup 2010 idi. Sonrasında PES ile devam ettim, tek bir nedeni var:"Topa vuruş hissi"... Sonuçta o meşin yuvarlaktır futbolun özü ve ona can veren. Herşey onun etrafında döner. FIFA'yı cansızlaştıran, içini boşaltan, bütün o taktik derinliği ve cilalı grafiklerine rağmen beni kendinden soğutan esas neden bir türlü topa vuruş hissini bana yaşatamaması. PES birçok anlamda eksiklere sahip olabilir, ama oyundaki top fiziği'ni çok başarılı buluyorum. Son dönem FIFA'lara da baktım ancak halen o plastik top hissini tam olarak düzeltebilmiş değiller. Yine de kim hangisinden hoşlanıyorsa onu alır onu oynar. Ben yine de kornerden kullandığım atışta rakip defanstan seken topa, gelişine Boateng ile yaptığım vuruşlardan duyduğum hazzı değişmem hiçbirşeye...

Tabiki zevk işi.Buında herkes hemfikir olması lazım.Yoksa kimseye zorla sevmediği bir oyunu oynatamazsınız.

Benim peste beğendiğim tek şey şutlar zaten.Birde fazla uğraşmadan rakip kaleye gitmek gibi arcade havası güzel aslında.Top fiziği fifa'da çok daha iyi bence.Grafikler halen peste daha iyi gibi geliyor bana.

Ama pes'in o kadar kontrolsüz oynanışı var ki anlatılmaz yaşanır cinsten.Herşey kötü iken ve kontrol sizde değil iken sadece vuruş hissi iyi diye bu oyunu tercih edemem.Kontrol cidden bizde değil bunu sadece ben söylemiyorum herkes söylüyor.Sistemin oyuna aşırı hakim olması son vuruşu yaparak oyunu bitirmiş.2 senedir pes oynarız en fanatiği bile oyundan iğrenir hale geldi.O derece soğuttu bu sene özellikle.

Fifa 12'deki topun gidişini hiç beğenmezdim ama bu sene top fiziği ve şutlar paslar çok gerçekci olmuş cidden.Birkaç gün pes oynuyoruz çünkü başka oyun yoktu.Fifa'nın demosunu indirdik işte budur dedik o derece.

Dediğim gibi az ve öz oynuyorsanız zaten hatalarını fazlasıyla görüp rahatsız olan kesimde değilsinizdir ve tabiki oynamaya devam etmeniz doğru olacaktır.Ama fazla oynayan online oynayan oyunun herşeyini biliyorlar buna eminim.

Zaten pes arcade havasıyla satış yapabilecek bir oyun ama be konami oyunu biraz geliştir yahu bırak sistem olayını uzun pas saçmalığını ve hile olaylarını çöz.O zaman her türlü oynanır zaten.Senden daha kötü birisinin seni yendiğini ve bunu sistemin yaptığını anladıktan hissettikten sonra o oyun oynanmıyor maalelesef.

• Arkadaşlar ben geçen sene fifa'da oynadım. Her ikisini de almıştım. Pes'i almamın tek nedeni online mod'da rüya takımı kurabiliyor olmamdı. Ancak oynanabilirlik açısından şunu kesin söylemek lazım Pes bir "OYUN" Fifa ise "SİMİLASYON".

Fifada kesinlikle set oyunu oynamak zorundasınız. Çok paslı oynamak şart. Öyle ronaldo messi gibi oyuncularla tüm defansı çalımlayarak gol atmak diye birşey yok! Araya attığınız paslar defans derinliği kaybolmadan kesinlikle aradan geçmez.

Ayrıca eğer geride iseniz tek forvet bile oynasanız takımınız kendi kendine rakip ceza sahası önünde baskı kuruyor. Ben önde olduğum bir çok oyunda son yarım saati kendi sahamda oynadım.

Sonuç : Fifa'da gerçekçilik mükemmel. Pes kesinlikle kötü bir oyun değil ancak hile olayları ve bununla beraber tutulamayan hücüm oyuncuları gerçekten oyun zevkimin içine etti. Çok net söylüyorum gerçekte vidic van der mirc'e nefesini üflese herif yere düşer...

• Arkadaş online oynarken gs'yi aldı rakip ise inter.Dk 85 gs 1-0 önde.Bir tane çizgi dışında penaltı verdi.1-1 oldu son dk bir uzun top attı ve top oldukça yavaşlamıştı muslera yere yattı ama topu tutamayıp hemen önündeki rakibe teslim etti ve maç 2-1 bitti.

Şimdi bunu gören bazı pesçi arkadaşlar bu tarz şeyler gerçek hayatta da oluyor diyebiliyorlar.Ben ise sistemin inter'in kazanması için oyunu o yönde kontrol etiiğini söylüyorum.Ayrıca bu oyunun hatası değil bence kesinlikle sistemin kontrolüdür.
  • Cevabım Fifa ama Pes oynuyorum...
  • Hayatımda pes kadar iğrenç saçma oyun görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: TürkDeveloper

Cevabım Fifa ama Pes oynuyorum...

• FİFAAAAAAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: John J. Rambo

FİFAAAAAAAAAA

Tamam bağırma
  • Pes'e sadece 1-2 sene geçen ve ani bir şekilde geri fifa'ya dönen ben, fifa'nın hem oynanışta hem de genel kanıda bir gün pes'ten daha iyi kabul edileceğini biliyordum. [aslında hiç böyle absürt düşüncelerim yoktu oynarken ama şimdi yorumlayınca oyun serüvenimi böyle bi durum gözüktü )
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Orijinalden alıntı: John J. Rambo

FİFAAAAAAAAAA

Tamam bağırma

• ben acayip pesciydim fifamı pes mi sorusuna hiç düşünmeden pes diyordum fakat fifa 12yi 1 kere oynamam yetti kararımı değiştirmem için kısacası FİFA CANDIR KANDIR LAF EDİLMEZ
  • Artık "Fifa"
  • pes
  • kesinlikle kol of dati
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.