Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sizin kadar oynamadım.Sırf momentum yada adına ne derseniz sistemin oyunu kontrol ettiği hissini peste gözümüze soka soka belli ediyorlar.Sırf bu yüzden pesi bıraktık diyebilirim.Demek fifa'da da varmış.Napalım bir süre bizi rahatsız edene kadar oynayacağız yada kendi aramızda oynayacağız artık.Teşekkürler önemli bilgiler verdiniz.

Ek olarak fifa'nın oyuncu kaybetme korkusu olmamalı.Zaten her sene oyun çok iyi satıyor.Pes işte bu yüzden kaybetti.Yani kaybetmemek için yapılan bu sistem tam ters tepti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 19 Nisan 2013; 22:19:16 >
  • Grafik Olarak Pes Bence PES alıştım pes devam ediyorum insan n eye alışırsa onu savunuyor bence pes

işin iyi yanı 2 oyunda oynanıyo rekabet var herkes aynı oyunu oynasa rekabet kalmaz böyle iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady2Die -- 19 Nisan 2013; 23:01:05 >
  • Yıl olmuş 2013 hala pes diyen var
    Fifa evrenin en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17mayis

PC icin PES konsoler icin Fifa

Aynen KARDEŞİM
  • Pes

• En İyi Pes
  • PES en iyisidir

FİFA da daha çok takım var ama grafik olarak arasında çok fark var ............
  • Yav arkadaşlar bence böyle sorular sormamalısınız sonra Yok efendım Fifacılar pesciler denilo Bana göre Fifa Dünyanın en iyi oyunudur ama sana göre değildir Bir dahada Böyle konular açmayın lütfen.

• her türlü fifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

PES en iyisidir

FİFA da daha çok takım var ama grafik olarak arasında çok fark var ............

Sen futbol oyunlarını grafiğe bakarakmı oynuyorsun?
  • Bir zahmet pes yada fifa diyenler neden sevdiklerini ve iyi kötü yanlarını yazarlarsa çok daha verimli olur.

• FIFA!
  • Pes tabiki de. Bu da sorumu yav :d
  • Ben Fifa ya TR ligi gelene kadar PES oyanamaya devam edeceğim.
  • Pesde tr ligi var mı ? Ayrıca Fifa'ya sonradan Tr ligi ekleniyor.Tükçespiker sitesine bakın derim.Ben kurdum oynuyorum.Tabiki orjinali gibi olamaz ama yinede iyidir.Umarım sonraki sene eklerler.
  • tabiki fifa,çünkü bana oyun oldugunu unutturuyor
  • DAİMA FİFA
  • fifa 2011 e kadar güzeldi bana göre . Pes 2012 olaya farklılık getirdi . Şu an içinse gerek pesteki yama bolluğu nedeniyle bile pes 12 ü tercih ederdim.Hem PC de Hem Konsolda pes diyorum
  • Pes 2012'deki hatayı bilmiyorsunuz sanırım.Online oynarken frikik olduğunda hiçbirşey yapmazsanız sistem yüzde 99 golü atıyordu ve hiçbir zaman konami bunun için yama çıkartmadı.Online'da yüzlerce böyle haksız goller atılıp maç kazanıldı.Bunun dışında katılıyorum pes 2012 2013'den daha iyiydi çünkü onu sonuna kadar oynadık bu sene ise çok az oynayıp oyunu bıraktık fifayı deniyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.