Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifaya bu sene geçtim mutluyum, huzurluyum. Fifa pes'e göre biraz daha sim. ve bu benim hoşuma gidiyor. Ayrıca online oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Kafelerde pes oynanmasının sebepleri tahminimce şunlar

1 - Öncelikle alışmışlık var belli bir kitle forever pesçi

2 - Fifayı bu kişiler ya bir kere açıp bu ney ya diyip bırakıyor yada hiç oynamıyorlar.

3 - Oynayanlar ise oyunun alışma sürecini geçemiyorlar.

4- Hiç bilmeyen birisi heralde pese daha çabuk alışır.

5 - Fifa daha teferruatlı bir oyun öğrenilmesi daha uzun sürüyor.

6 - İlk planda pes daha iyiymiş gibi görünüyor.Bu yüzden her sene pes oyun çıkarttığında bu sene olmuş deniliyor ama oyun daha iyi olmak bir yana daha kötü oluyor.İyi şeyler ekliyorlar ama kötüleri daha ağır basıyor.

7 - Online oynamıyorsanız pesten soğumanız daha zor oluyor.

8 - Fifa'ya geçmek için genelde online oynanıp pesten bezmek gerekiyor.

9 - Arkadaşlarınızla pes oynuyorsanız fifa'ya geçmeniz cidden çok zor diyebilirim.

Biz arkadaşlarla hem kendi aramızda hemde online yaklaşık 3 sene pes oynadık.Şu an fifa'ya geçtik ve gayet güzel oyun.Mutlaka eksikleri var.Çünkü siz bir oyunu gerçekle karşılaştırırsanız mutlaka eksik bulursunuz.Pesle kıyaslayınca şu an arada çok fark görüyorum.Umarım pesde kendini toparlar.

fifa oynamadım ama pes oynama sebeplerini açıklamışsın. bende alışılmışlıktan pes oynuyorum ve hardcore futbol oyuncusu değilim. o yüzden pes daha keyifli geliyor. fifayı hiç oynamadığım için yorum yapamıyıcam onun hakkında. zaten ps kafeye gidip pes atıp geliyoz. hangisi iyi diye sorarsanız bilmiyorum. ama senin yorumuna katılıyorum.

Katılıyorum pes sizin oynadığınız şekilde keyifli oluyor.Hangisi iyi konusunda ise diyecek tek birşey var hangisinden zevk alıyorsanız o iyidir.Arkadaşlarım arasında fifaya geçmeyenler halen mevcut hatta online oynamaya devam edenler bile var.Ama sinir olup hile yapmaya kadar gidebiliyorlar.Ama yinede pes oynamaya devam ediyorlar.Çünkü herkes fifa oynayamaz.Bunu fifa daha iyi yada daha zor anlamında söylemiyorum.Alışmanın epey bir zaman aldığını söylüyorum.Öncelikle pesi oynamayacak seviyeye kadar gelmeniz fifa'ya geçişinizi etkileyen en büyük etken oluyor.Bizde öyle oldu desem daha doğru.Tabi sonrada arkadaşlarınızdan birkaçının sizinle fifa oynaması gerekiyor.

Daha öncede dediğim gibi bizim 3 senemizi aldı.Bu sene epey erken bıraktık pesi.En önemli 2 sebep ise biri sistemin oyunu aşırı kontrol ettiğini hissetmemiz ki önceki senelerde vardı ama bu kadar etkili değildi bazen oyunu kendimin oynamadığını düşünür olmuştum.İkincisi ise uzun toplarda hatalar oldu.Büyük ihtimalle bu hatalar olmasaydı oynamaya devam ederdik.Ama iyi ki hatalar oldu yoksa fifa gibi bir oyunu anlayamayacaktık.

Keyifli oyunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

Kafelerde pes oynanmasının sebepleri tahminimce şunlar

1 - Öncelikle alışmışlık var belli bir kitle forever pesçi

2 - Fifayı bu kişiler ya bir kere açıp bu ney ya diyip bırakıyor yada hiç oynamıyorlar.

3 - Oynayanlar ise oyunun alışma sürecini geçemiyorlar.

4- Hiç bilmeyen birisi heralde pese daha çabuk alışır.

5 - Fifa daha teferruatlı bir oyun öğrenilmesi daha uzun sürüyor.

6 - İlk planda pes daha iyiymiş gibi görünüyor.Bu yüzden her sene pes oyun çıkarttığında bu sene olmuş deniliyor ama oyun daha iyi olmak bir yana daha kötü oluyor.İyi şeyler ekliyorlar ama kötüleri daha ağır basıyor.

7 - Online oynamıyorsanız pesten soğumanız daha zor oluyor.

8 - Fifa'ya geçmek için genelde online oynanıp pesten bezmek gerekiyor.

9 - Arkadaşlarınızla pes oynuyorsanız fifa'ya geçmeniz cidden çok zor diyebilirim.

Biz arkadaşlarla hem kendi aramızda hemde online yaklaşık 3 sene pes oynadık.Şu an fifa'ya geçtik ve gayet güzel oyun.Mutlaka eksikleri var.Çünkü siz bir oyunu gerçekle karşılaştırırsanız mutlaka eksik bulursunuz.Pesle kıyaslayınca şu an arada çok fark görüyorum.Umarım pesde kendini toparlar.

fifa oynamadım ama pes oynama sebeplerini açıklamışsın. bende alışılmışlıktan pes oynuyorum ve hardcore futbol oyuncusu değilim. o yüzden pes daha keyifli geliyor. fifayı hiç oynamadığım için yorum yapamıyıcam onun hakkında. zaten ps kafeye gidip pes atıp geliyoz. hangisi iyi diye sorarsanız bilmiyorum. ama senin yorumuna katılıyorum.

Katılıyorum pes sizin oynadığınız şekilde keyifli oluyor.Hangisi iyi konusunda ise diyecek tek birşey var hangisinden zevk alıyorsanız o iyidir.Arkadaşlarım arasında fifaya geçmeyenler halen mevcut hatta online oynamaya devam edenler bile var.Ama sinir olup hile yapmaya kadar gidebiliyorlar.Ama yinede pes oynamaya devam ediyorlar.Çünkü herkes fifa oynayamaz.Bunu fifa daha iyi yada daha zor anlamında söylemiyorum.Alışmanın epey bir zaman aldığını söylüyorum.Öncelikle pesi oynamayacak seviyeye kadar gelmeniz fifa'ya geçişinizi etkileyen en büyük etken oluyor.Bizde öyle oldu desem daha doğru.Tabi sonrada arkadaşlarınızdan birkaçının sizinle fifa oynaması gerekiyor.

Daha öncede dediğim gibi bizim 3 senemizi aldı.Bu sene epey erken bıraktık pesi.En önemli 2 sebep ise biri sistemin oyunu aşırı kontrol ettiğini hissetmemiz ki önceki senelerde vardı ama bu kadar etkili değildi bazen oyunu kendimin oynamadığını düşünür olmuştum.İkincisi ise uzun toplarda hatalar oldu.Büyük ihtimalle bu hatalar olmasaydı oynamaya devam ederdik.Ama iyi ki hatalar oldu yoksa fifa gibi bir oyunu anlayamayacaktık.

Keyifli oyunlar.

eyv. hocam.

ama ben hardcore bi oyuncu olmama rağmen futbol oyunlarını sevmiyorum. kendimi futbolda da geliştirmek istemiyorum. o yüzden pes bana daha uygun. bunu şöyle örneklemek gerekirse dark souls mu yoksa skyrim mi deseler. ikisinin de farklı özellikleri var. dark souls hard core bi yapım. hemde aşırı hardcore. skyrim ise uçsuz bucaksız evrene sahip ve oynanabilirliği daha kolay. ikisi de rpg olmasına rağmen farklı özelliklere sahipler. hangisi iyi dersen zevkten zevke değişir. ama ben ikisini de ayırmam. birisi hardcore oyunculuğumun verdiği hazzı yaşatırken, diğeri ise maceracı ve epic kimliğimi ortaya çıkarır.

• Pes görsel olarak daha iyi durumda ama oynanış ve fizik olarak FİFA daha fazlasını sizlere sunuyor. mantık hataları olsa da Pes gibi robotik değil daha esnek yapısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.Sa
    eyv. hocam.

ama ben hardcore bi oyuncu olmama rağmen futbol oyunlarını sevmiyorum. kendimi futbolda da geliştirmek istemiyorum. o yüzden pes bana daha uygun. bunu şöyle örneklemek gerekirse dark souls mu yoksa skyrim mi deseler. ikisinin de farklı özellikleri var. dark souls hard core bi yapım. hemde aşırı hardcore. skyrim ise uçsuz bucaksız evrene sahip ve oynanabilirliği daha kolay. ikisi de rpg olmasına rağmen farklı özelliklere sahipler. hangisi iyi dersen zevkten zevke değişir. ama ben ikisini de ayırmam. birisi hardcore oyunculuğumun verdiği hazzı yaşatırken, diğeri ise maceracı ve epic kimliğimi ortaya çıkarır.

Ben hardcore oyuncu değilim sanırım fazla zaman ayıramıyorum.Bir sürü oyun vardır ama elimi pek sürmem.2-3 seneye kadar futbolun f sinden bile anlamazdım.Ortamda sürekli futbol oynanınca sizde ister istemez oynamaya başlıyorsunuz.Pek konusunda haklısınız.

Bu arada skyrim hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biri.Bir süre oynadım şimdi ise Türkçe çıkmasını bekliyorum.Uzun süredir çevriliyor ve şu an yüzde 55'i çevrilmiş.Oynadığım ilk rpg oyunu olsa gerek.Zamanım olsada tamamen Türkçe olan witcher'ı oynasam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 7 Mayıs 2013; 23:47:35 >

• hardcore oyunsu ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaca Fifa. En basit şekilde anlatayım. Pes den bahsediyourm , bi oyunda herkes mi aynı hızda koşar yaa. Tabi anca Ronaldo ile Messi dışında diyelim. Bu yüzden Fifa.
  • Call of duty pardon yanlış geldim

• İkisi de kötü,Fifa pes ten daha oynanabilir durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

hardcore oyunsu ne

Bu konularda açıklama bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_47451000/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_47182092/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47182092
  • pes hem türkçe olması hem de şampiyonlar ligi vs. bulundurması sebebiyle bence daha önde. fifa ayrıca türk takımlarının futbolcularını dalga geçer gibi modelliyor.
  • fifa 99 dan sonra bozdu üç kere d ye basıyodun rövaşata falan çekiyodu bir heyecan vardı...
  • Pes diyenler futbol oyunu oynuyoruz diye casual bir koşu yarışı oynuyorlar farkında değiller.
  • tabi ki FİFA
    Hayattan zevk almasını bilen anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha.

tabi ki FİFA

Pes Fifa farketmez her alanda çakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: byte94

quote:

Orijinalden alıntı: taha.

tabi ki FİFA

Pes Fifa farketmez her alanda çakarım

/>

Bi burda salça olmamıştın tebrikler
    Zaten yenilgiye doyamayan bi kişiliğin var onun farkındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Pes diyenler futbol oyunu oynuyoruz diye casual bir koşu yarışı oynuyorlar farkında değiller.

hocam pesin kalbini söküp masaya yatırmışsın çok yerinde bir yorum bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

ARKADAŞLAR ARTIK PES 2013 VE FİFA 2013 ÇIKTI.SİZ HANGİSİ TERCİH EDİYORSUNUZ?
    Mİ?
    MI?

Ve neden pes veya fifa?

tabiki pes. grafik ve akıcılık olarak fifadan kat kat üstün. ayrıca fifa eskide kaldı artık. hangi ps cafeye gidersen git pes oynanıyor. en basit örneği

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürk Mantolu

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Pes diyenler futbol oyunu oynuyoruz diye casual bir koşu yarışı oynuyorlar farkında değiller.

hocam pesin kalbini söküp masaya yatırmışsın çok yerinde bir yorum bence

Eyvallah hocam.Öyle ama.

Tüm PS kafe boylar gelmiş,hayatında FİFA oynamamışlar çok belli.Akıcılık falan diyorlar.
  • Futbol simulatoru isteyenler fifa oynasin, zevk alayim oyun sonucta hos vakit gecsin diyenler pes

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.