Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes in kendine has bi duruşu vardı. pes 11 ile birlikte gelen yenilikler oyunu başka bi boyuta soktu.Yani pes11 den sonra kimse gelip de pes mi fifa mı demesin çünkü gerçek pesçiler bilir ki şuanda oynadığımız oyunun pes ile uzaktan yakından alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyruk24

quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

ARKADAŞLAR ARTIK PES 2013 VE FİFA 2013 ÇIKTI.SİZ HANGİSİ TERCİH EDİYORSUNUZ?
    Mİ?
    MI?

Ve neden pes veya fifa?

tabiki pes. grafik ve akıcılık olarak fifadan kat kat üstün. ayrıca fifa eskide kaldı artık. hangi ps cafeye gidersen git pes oynanıyor. en basit örneği

Ps cafede pes oynanmasının sebebi eskiden gelen bir alışkanlık. Vede pes sadece Türkiye'de çok oynanıyor diğer ülkelerdeki bilinçli oyuncular fifa oynuyor satışlar ortada zaten. Hala şu pesin milattan kalma grafikleri için iyi diyenler var ya ne diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

hardcore oyunsu ne

Bu konularda açıklama bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_47451000/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_47182092/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47182092

teşekkürler

• Ya arkadaş bırak ne PES'i ya.Saçma sapan şeyler oluyor adamı sinir küpü yapıyor.Adama üflesen sarı kart yiyorsun rakip sana ne kadar dalarsa dalsın kart çıkmıyor.Yapar zeka zorluk düzeyi tam bir saçmalık.Orta seviye yapıyorum 10 gol atıyorum profesyonel yapıyorum maç kazanamıyorum.Böyle dengesiz bir zorluk sistemi olamaz.100 tane şut çekiyorsun hepsi kalecinin üstüne.Rakip geliyor resmen yürüye yürüye geçiyor adamları gol atıyor.Dokunmaya korkuyorum çünkü dokunsan direk kart.

Birde şu Fifa 13'ü deneyelim bakalım.İnşallah PES gibi kafayı yedirtmez bana.
  • Her türlü Fifa. Oyunu resmen yaşıyorum harika atmosfer harika grafikler harika oynayış. Pes oynamayı PES6'dan sonra bıraktım. PES6 hala yüklüdür PC'mde. Efsane oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Her türlü Fifa. Oyunu resmen yaşıyorum harika atmosfer harika grafikler harika oynayış. Pes oynamayı PES6'dan sonra bıraktım. PES6 hala yüklüdür PC'mde. Efsane oyundur.

pes 6cdsi kayboldu yoksa yüklerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki FIFA, özellikle 13'te aşmış adamlar. Ama PES'te bu sene yeni grafik motoruyla geliyor tamamen yenileniyor. Bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Pes diyenler futbol oyunu oynuyoruz diye casual bir koşu yarışı oynuyorlar farkında değiller.

+999999
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Bu tartışma kıyamete kadar bitmez.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Her türlü Fifa. Oyunu resmen yaşıyorum harika atmosfer harika grafikler harika oynayış. Pes oynamayı PES6'dan sonra bıraktım. PES6 hala yüklüdür PC'mde. Efsane oyundur.

pes 6cdsi kayboldu yoksa yüklerdim

Efsane oyundur hocam facemaker işinede girmiştim bir ara sürekli yamalar yüklüyorum. Atmosfer falan çok güzel o oyunda.

• forever fifa
  • Senelerdir Pes oynayan biri olarak bu sene Fifa, Pes 13 gerçekten hiç zevk vermedi bana bu sene, bilgisayarımdan da kaldırdım, Fifa 13'ün birçok açıdan ezici bir üstünlüğü var.
  • PES bu sene "pes" dedirtti artık :) insan azıcık bişeyler ekler her sene giriş görselini değiştirip koyuyolar önümüze
  • Ben artik ikisine de soguk bakiyorum. Neden mi?

Pes icin ;
    -Hersey cok basmakalip.
    -Oyun iconde hep ayni seyler tekrar ediyor.

FifaFifa icin
    -Pese gore daha iyi. Her sey basmakalip degil ama hercekci yapacagiz diye oyunun suyu cikmis bana gore.

• Tabi ki Fifa...
    pes basmakalıp fifa gercekci...
    eski pesciyim bu arada :-)

• Fıfa..

ama pes'inde görüntü kalitesi olsun şut pas vuruş gerçekliği süper

• Sadece amatörler pes oynar fifayı öğrenipte pes oynayanı görmedim peste çubuklar koşuyor pas sistemi rezalet !!! şutlar saçma van persia pas at vur messi çapraza gir vur ronaldo vur gol !!! 5 yıldır aynı yeni bir özellik getirin pls....
  • Fifa Trigonometri Pes 4 işlem özet budur lan bir maçta +7 olmasın iddaa 25 oran açıyor boru degil !!!
  • pes 2014 bomba gibi geliyor foxengine ile oyun baştan aşağı değişti grafik olarak özellikle çok sağlam olacak 6 haziranda tanıtımı olacak hadi hayırlısı
  • Pes 10dan sonra Pes'i bıraktım Fifa'ya geçtim. Fifa kendini çok geliştirdi ve Pes kötüye gitti bana göre.
    Tek tek karşılaştırmaya kalksak işin içinden çıkılmaz ama Fifa oynarken futbol oyunu oynadığımı anlıyorum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoote® -- 3 Haziran 2013; 19:59:06 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.