Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konami umarım 2014'de yeni motor yaptık diyip grafiğe abanıp oynanabilirliği arkaplana atmaz.Yoksa bir süre yine göz boyayıp insanların sonradan vazgeçtiği bir oyun yapmasın.
  • ben peste oyuncu yüzlerini, formaları istediğim gibi değiştirebiliyorum oyun dosyalarına müdahale ederek. o yüzden hoşuma gidiyor. fifa da var mıdır orasını bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

ben peste oyuncu yüzlerini, formaları istediğim gibi değiştirebiliyorum oyun dosyalarına müdahale ederek. o yüzden hoşuma gidiyor. fifa da var mıdır orasını bilmem.

creation centrede kendı takımını bile oluşturuyosun herşeyini ayarlıyosun stadını vs. aklına gelebilecek herşey var.O dediğin pesin bir artısı değil eksikliğidir zaten takım sayısı olarak üstünlükte fifada

takım olarak fifa üstün orası öyle zaten. bende yama kurarak büyük ligleri ekleyip oynayabiliyorum. ama senin dediğin şu creation centre oyun içinde ve kendin yapmaya çalışıyorsun herhalde.oynamadığım için bilmiyorum. benim dediğim hazır yamalar. mesela benzema oyuncusu için hazır 3-4 tane farklı yüz yaması var. ben bunları indiriyorum. hangisi hoşuma giderse onu yüklüyorum uğraşmadan. örneğin benzema sezon başında keldi. şimdi saç bıraktı. onu indirip yükledim. bu şekilde kendini oynatıyor pes. bana göre tabi.

• Pes çünkü görüntüler çok iyi.Ama tabi kullanış açısından fifa çünkü ayrıntılara çok önem veriyorlar ve oyuna güzellik katılıyor.
  • Tabiki FİFA.
    Cunku oyunda gercekcilik var, bi yumusaklik var boyle'
    Pes de Ronaldoyu alip gidipmgol atabiliyorsunuz ama FİFA da bu cok zor.Pesde adam duz giderken birden saga sola donebiliyor.Odun gibi oyuncular.Ama fifa da yumusak donusler var hareketler daha gercekci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ben peste oyuncu yüzlerini, formaları istediğim gibi değiştirebiliyorum oyun dosyalarına müdahale ederek. o yüzden hoşuma gidiyor. fifa da var mıdır orasını bilmem.

creation centrede kendı takımını bile oluşturuyosun herşeyini ayarlıyosun stadını vs. aklına gelebilecek herşey var.O dediğin pesin bir artısı değil eksikliğidir zaten takım sayısı olarak üstünlükte fifada

takım olarak fifa üstün orası öyle zaten. bende yama kurarak büyük ligleri ekleyip oynayabiliyorum. ama senin dediğin şu creation centre oyun içinde ve kendin yapmaya çalışıyorsun herhalde.oynamadığım için bilmiyorum. benim dediğim hazır yamalar. mesela benzema oyuncusu için hazır 3-4 tane farklı yüz yaması var. ben bunları indiriyorum. hangisi hoşuma giderse onu yüklüyorum uğraşmadan. örneğin benzema sezon başında keldi. şimdi saç bıraktı. onu indirip yükledim. bu şekilde kendini oynatıyor pes. bana göre tabi.

fifada'da var. reklam yapmıyorum söyleyeceğim siteyle alakam yok soccergaming.com ismindeki yabancı forumda yüzlerce hatta binlerce oyuncu yüzü bulabilirsin. ayrıca stadlar reklam panoları vs. aklına gelebilecek her türlü grafiği değiştirebilirsin.
    eğer stsl istiyorsanda şuraya bakmanı öneririm:http://www.turkcespiker.com/forum/fifa_extreme13_genel-f1004.html

• Eğer arkadaşınla karşılıklı normal maç atacaksanız PES. Online oynamak kariyer yapmak turnuva yapmak FIFA'da daha iyi daha eğlenceli en basitinden PES'te Bundesliga yok.FIFA'da İngiltere 4. Ligi bile var ordan takım alıp çıkarmak çok zevkli oluyor.Online'dan bahsetmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

quote:

quote:

fifada'da var. reklam yapmıyorum söyleyeceğim siteyle alakam yok soccergaming.com ismindeki yabancı forumda yüzlerce hatta binlerce oyuncu yüzü bulabilirsin. ayrıca stadlar reklam panoları vs. aklına gelebilecek her türlü grafiği değiştirebilirsin.
    eğer stsl istiyorsanda şuraya bakmanı öneririm:http://www.turkcespiker.com/forum/fifa_extreme13_genel-f1004.html

bak ben fifa da değiştirildiğini bilmiyordum. turkcespikeride takip ediyorum. pes için de çıkarıyorlar stsli. çoğu yama zaten o sitede. belli bir vakte kadar bende fifa takılıyordum. sonra pese geçtim. bir dahada dönmedim. ikisinin de avantajlı olduğu yerler vardır. hatta fifa ağırda basıyordur. herkesin zevkine kalmış. bu fifa ile ilgili bilgilendirme için de teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Eğer arkadaşınla karşılıklı normal maç atacaksanız PES. Online oynamak kariyer yapmak turnuva yapmak FIFA'da daha iyi daha eğlenceli en basitinden PES'te Bundesliga yok.FIFA'da İngiltere 4. Ligi bile var ordan takım alıp çıkarmak çok zevkli oluyor.Online'dan bahsetmiyorum bile.

bundesligayı yama ile yapabiliyorsun. kariyer olayında haklısın. fifa da daha ayrıntılı ve güzel. pes de o kadar kapsamlı değil.
  • ya peste adamlar robot gibi hareket ediyor sonra bunlarda futbol oyunu oynuyoruz diyor at topu messi ve ronaldonun önüne koş babam koş
  • Tabiki PES - Alışkanlık,
    Tabiki FİFA - Yenilik,
  • Keşke pes'de olduğu gibi fifa'da da türkçe spiker olabilse umarım önümüzdeki sene spiker dosyalarını değiştirebilme imkanı yaratırlar.Fifa'yı türkçe spiker ile oynamanın zevki anlatılmaz olur heralde. Hadi bunu geçtim keşke arayüz Türkçe olabilse en azından.

Bu arada fifa'ya alışıp da pese dönen birisini daha görmemiştim.Ben başladım başlayalı pes oynamak içimden gelmiyor.Skill games de bile epey zaman geçiriyorum çok zevkli bence.Tabi xbox kolu ile pc üzerinden :)
  • Vallaha Pc Ve Xbox İçin fifa PS için pes 13 ama damlar bu sene fena zarar ettiler fifa 13 ilk haftasında 10 milyon satarken pes 1.5 milyonda kaldı ki bence kesinlikle fifa 13
  • Fransa liginin en iyi stoperi seçilen Chedjou fifada 82, pes'te 76 ve mevkiisi defansif orta saha. Yorumsuz.
  • Konu hala uzar gider. Herkesin zevki kendine. FIFA oynayan oynar. Pes oynayan oynar. Ne yapalim yani ?
  • Fifa oynanış,Pes grafik
  • Fifanın tek eksiği uefa avrupa ve şapmpiyonlar ligi onlarıda alsa pesi oynuyan kalmaz
  • ben hep pes oynadım fifa hakkında yorum yapamayacam.

super starda oynuyorum hep gerçek futbol tadı..
  • Fifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreAltuntas

Oyuncular, maç kalitesi olarak PES, kariyer menajerlik olarak FİFA

PES atmosfer, menajerlik işine el atsın yeter

hocam pesin özetini geçmişssin helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.