Şimdi Ara

PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN? (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
7
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıl 2013 oldu halen pes ile fifa diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ps cafelerde pes daha çok oynanıyor diye pes daha iyi diyen tipler bitmemiş hala
  • 2011 senesinde PS3'ü yeni almıştım ve 2 oyununda demosunu denedim. Açık ara FIFA daha güzel geldi ve FIFA'dan yöne seçim yaptım. Hak ediyor. PES eskiden iyidi.
  • Pes 10-11 yaş ve altına hitap ettiği için internet kafelerde çok oynanan bir oyun bu mantıkla wolfteam battlefield 3'den daha iyi anlamına geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straight X Edge -- 18 Haziran 2013; 16:23:17 >
  • 100% PEs
    Bu kadar fifa hayranı gordum . Fifayı indirdim . Rezalet bişi cıktı iyimi . Fakat oyuncu sevinişleri menü felan fifa daha ii. Pes de ise Kadro dizilişi fifanınkine gore 1000 basar.
  • FIFA oynamaktan sıkıldığım için PES13'ü yükledim. İyi de bir yama kurdum. Full lisans STSL felan. Kariyer açtım FB ile transferleri her şeyi yaptım. Şükrü Saracoglu felan FIFA'dakine göre daha canlı duruyordu.

Çok hevesli başlamışken kariyerde Avrupa maçları lig maçları felan yardırırken pasların ve şutların FIFA'ya göre gerçekçi olmayışı saçma sapan ara pasların geçmesi hatta oyunun tamamen ara pasına dayalı olması, Savunmada kademe anlayışı ve müdahale etmenin inanılmaz zorluğu sonucunda 1.5 gün sonra FIFA 13'e geri döndüm şimdi Ronaldinho ile Kariyere başladım. Bayern Munich kariyerime de devam edeceğim. Bu arada Meksikalı spikeri tavsiye ederim. Hele ki Brezilya Liginde oynuyorsanız.
  • pes çünkü görüntü kalitesi olarak fifadan kat kat güzel fifanın tek kaleci özelliği hoşuma gidiyo peste kaleci özelliği olursa fifa değerini kaybeder gibi geliyo bana
  • her ikisinide oynuyorum ama fifa daha iyi tabiki
  • İlk pes ile başladım psp de oynuyorum pes de bir adamla bütün sahayı temizliyordum sonra Fifa 10 hediye geldi cok beğendim ve zor psp bazen kırıp atasın geliyor fifa en yüksek seviyede oynuyorum ve karsı karsı cidden zor ama asirtma falan atıyorum fifayi daha cok beğendim suan 2012 yi oynuyorum psp de direk pes teki gibi şampiyonlar ligi yok custom tourament kuruyorum zevkli oluyorr ben Fifa diyorum

• Tartışmasız fifa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasalarinpasasi

Bu konu öyle bir şey ki Dünya'da iç savaş çıkar bunun yüzünden

• Tabii ki de FIFA
  • Tabiki fifa

• kariyer modu için fifa arkadaşlarınla bir iki maç oynamak için pes

• Ben FIFA, diyorum. 2010'dan sonra inanılmaz bir değişim gösterek PES'ı geride bıraktı.
  • Fifa :)
  • hep pes oynardım fifa oynayım dedim eski tuşları nasıl yapabiliriz bir de mouse ile oynamayı nasıl kaldırabiliriz ?
  • game > fifasetup > fifaconfig.exe dosyasını çalıştırıp oradan ayarlıyorsunuz diye biliyorum.Ben xbox kolu ile pc'de oynuyorum.Ama birkaç kere oynayıp, oyunu anlamadan eleştirenler gibi olma sakın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 29 Haziran 2013; 14:21:20 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.