Bildirim
PES OYNAMAYI SEVİYORUM 8800 AMP KARTIM VAR 22''LCD NE ÖNERİRSİNİZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
robinho=adriano
adriano=zangief
pes vs street fighter :)
(birtakım fırlamalar için önemli not: pes i widescreen monitör ile denemedim. sadece geyik yapıyorum.) -
biri yardımcı olsun arkadaşa:) -
Sana tavsiye edebileceğim ürün Lg 22" L222WS-BN 'Dir. hem performans hemde fiyat bakımından uygun.
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.056.1165.0061
burdan bi bak ürüne istersen. -
Alakası yok oyunun ayar menüsünde ister 4:3 ister 16:10 seçeneklerinden birini seçiyosun tombul oynamak gibi bir durum yok. Ayrıca Kartın 22" bi ekranda PES'i Full+Full oynamaya rahat rahat yeter.
Ben bile bu sistemimle herşey full hatta özel kitserver yukledim grefikleri daha iyi yapmak için ... -
quote:
Orjinalden alıntı: Merc4eve
Alakası yok oyunun ayar menüsünde ister 4:3 ister 16:10 seçeneklerinden birini seçiyosun tombul oynamak gibi bir durum yok. Ayrıca Kartın 22" bi ekranda PES'i Full+Full oynamaya rahat rahat yeter.
Ben bile bu sistemimle herşey full hatta özel kitserver yukledim grefikleri daha iyi yapmak için ...
fakat arkadaş sadece pes için bahsetmiyo.. pes i örnek vererek 'oyunlarda' demiş..
yani yeni oyunların hepsi wide screen i destekliyor mu ? diyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X