Merhaba arkadaşlar kimse bu konuyu açmamış bu sorunu yaşayan bir iki kişimiyiz yoksa oyunda bir sorunmu var ona göre bir çözüm arayacağım o yüzden buraya konu açtım, öncelikle oyunum orjinal steamden aldım net hızım 23 mps bilgisayar özelliklerim iyi ful grafik oyuyorum ama online maça girip rakip bulununca RUN TİME hatası verip oyundan atıyor, tabi bunu ara ara 5 kere yaptı, sürücülerim güncel, win 8,1 güncel durumda sorunun neden kaynaklandığını bulamadım yardımcı olurmusunuz?
ID: G.ZEYBEK35
Arkadaşlar bu hatayı alan bir tek benmiyim bu gün yine aldım , sizde böyle bir sorun yoksa onuda yazın format atacam bu gidişle.
Boku çıktı işin iyice bende 4 kere aldım aynı hatayı bugün ne turnuva oynanıyor ne online abi bedavaya puan veriyoruz acayip deli oldum para vermiş olmasam bi dk durmam silerim.
dostlar dns ayarlarını değiştirip deneyin bende de aynı hata oldu, dns ayarı google sunucusuydu değiştirdim otomatik yaptım düzeldi isterseniz bi deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: ErdemKösekul
dostlar dns ayarlarını değiştirip deneyin bende de aynı hata oldu, dns ayarı google sunucusuydu değiştirdim otomatik yaptım düzeldi isterseniz bi deneyin
Denemekte fayda var ben haftada iki kere alıyorum bu hatayı sen ne zamandır hata almıyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme