Şimdi Ara

pes2009 ps3 harddiskine yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes2009 un tamamını ps3 harddiskine yükleyebiliyormuyuz (ön Yükleme değil) yükleyebiliyorsak nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz??

• dostum bu soruya bu sitede cvp verceklerini sanmıyorum bende araştryorum bu işin bi çakallığı var ama çözemedim daha
  • PS3 Kafelerde bütün oyunların disk olacağını sanmıyorum illaki bir yolunu bulmuşlardır. Cevap verebilecek olan illaki çıkar.
  • ps3 kafelerde tüm oyunlar disk

yolunu bulmuş olsalardı dünya sallanırdı emin ol
  • öncelikle şunu söylemeliyimki konu her an kilit olabilir:)...yanlış anlaşılmasın benim fikrimde dolayı diğil...ikincisi demiş olduğun olay olmuş olsaydı ps3 kırılmış olurdu ve pes 2009 a özel bişi olmazdı..yani hardiske oyun atmak demek ps3 ün kırılmış olması demektir...yani o gördüğün cafe sahipleri ucuzda olsa paşalar gibi orjinal almak zorundalar..başka yolu yok:)..iyi akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: milou

öncelikle şunu söylemeliyimki konu her an kilit olabilir:)...yanlış anlaşılmasın benim fikrimde dolayı diğil...ikincisi demiş olduğun olay olmuş olsaydı ps3 kırılmış olurdu ve pes 2009 a özel bişi olmazdı..yani hardiske oyun atmak demek ps3 ün kırılmış olması demektir...yani o gördüğün cafe sahipleri ucuzda olsa paşalar gibi orjinal almak zorundalar..başka yolu yok:)..iyi akşamlar..

dostum simdi xbox360 bir update ile oyunlari hd ye kayit edebiliyorsun simdi microsoft x360 kirildi diyemi oyunlari hd ye attirabiliyor?
    ha cd siz diyorsan o ayri
    ama sahsen bende istermdim x360 taki gibi oyunlari hd ye atabilmeyi en azindan makina daha rahat calisirdi
  • internette bu konu ile ilgili bir sürü video var ama daha canlı olarak şahit olduğum bir durum yok ps3 kaceler rahatlayacak diye ps3 ü ayaklar altına düşürmenin bi amacı yok bence sonucda ps3 xbox360 gibi tanesi 1 tl ye dvd oyunla calışan bi cihaz değil. olmazya yakın zamanda kırsalar ps3ü ben gene orjinal oyun alıcam nedeni ise basit kopya oyunlada bluray disk ile gelecek kopya olduğu icin online oynayamayacaksın artı oyun fiyatı normal dvd gibi 1 tl de olmayacak en aşşağı 30 liradan başlar hele hele türkiyede 50 tlyi gözden cıkart durum böyle olunca ben şuanda bile her cıkan oyunu almayan biriyim alsamda zamanım yetmez oynamak icin beklediğim oyunlar oluyo cıktığı gibi alıyorum veya beklyorum biraz ucuzlayınca alıyorum bu kimine göre böyledir kimine göre değil ama asıl soru şu ps3 kırıldığı zaman ps3 icin özel oyun yapmaya devam edrlermi........ cünkü bu saatten sonra kimse orjinal almayacak sizin tabirinizle bedava olacakya .. ben sony nin yerinde olsam acıkcası ne kadar ekmek o kadar köfte diyip özel oyunları azaltrıım sen orjinal alma destek olma yapımcıya sonrada nerede gow4 geylio bekle derler adama 2020 de :) durumu biraz abartmış olabiliririm ama konu hassas bi konu

• İzmir Üçkuyularda konuştuğum bir kafe işletmecisinin söylediğine göre karşılıklı 2 ps3 cafe ortak 1 pes2009 alıp oyunu açıp cd çıkartıp birbirleriyle paylaşımlı kullanıyormuş.

pes oynamadım ancak oyunu cd ile açtıktan sonra cdsiz çalışıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilormancini

İzmir Üçkuyularda konuştuğum bir kafe işletmecisinin söylediğine göre karşılıklı 2 ps3 cafe ortak 1 pes2009 alıp oyunu açıp cd çıkartıp birbirleriyle paylaşımlı kullanıyormuş.

pes oynamadım ancak oyunu cd ile açtıktan sonra cdsiz çalışıyormuş.

Adamlar da amma akıllıymış,Sony bunları arge takımına alsın,şaka bir yana ne paylaşımı ne disci ne çıkarması?Tamamen atmasyon bilgilendirmişler sizi.

Seve seve ya da söke söke,ps3 kullanmak isteyen her kullanıcı orijinal oyun alacaklar,almalıdır,olması gereken de budur.
  • @toyyl

googledan baktığımda pes 2008in cdsiz oynandığını öğrendim. ben pes 2009 diye anlamış olabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_21056000/mpage_1/key_//tm.htm#21065505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 20 Ekim 2009; 10:13:21 >
  • öyle birşey olsa 120gblık harddisk yetmez :D paşa paşa takıp oynuyorum.
  • Tek bir şey söyliycem evimin yakınlarında tanıdık bir ps3 cafe var sagibi arkadaşım oluyor. Pes 10 çıktığında gidip paşa paşa 10 adet aldı Gereksiz bir konu yani burda çözüm bulmaya çalışıyorsanız yanlış yerdesiniz olay pes 09 hdd yüklemeyle ilgili değil çok farklı bir konu. ps3 kırılmasıyla ilgili forumdada bununla ilgili başlıklar var zaten... uzatmanın anlamı yok.
  • Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bana söylenen ps3 açıp oyuna girdikten sonra eject tuşundan oyunu çıkartıp makine kapanana kadar oynama olayı.

ps3 kırılması ve ya bir oyunu komple hddden çalıştırma değil. ki ps3 kırılmasın zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.