Şimdi Ara

Pes2011 girişte loading sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun ilk girişinde çıkan siyah loading ekranında kalıyor.Oyun bir türlü başlamıyor.Hata yada başka bir uyarı yok ama o ekrandan ilerisini göremedim daha,
    Biraz araştırma yaptım genelde benimle aynı sorunla karsılasan arkadaşlara cevap olarak ekran kartının yetmediği yada desteklenmediği şeklinde cevaplar vermiş sistemime göre konunun uzmanı birisi cevap verirse sevinirim bende boşa uğraşmamış olurum. İki gündür uğraşıyorum crack yeniliyorum her sürücüye kurdum kaldırdım yine aynı sorun...

Amd athlon 7850 x2
    2 gb ram
    Ati hd3400 512mb

*Oyunun setting kısmında tüm gereksinimlere iyi notu vermiş ama çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 20 Kasım 2010; 16:43:43 >

• Arkadaşım Pes2011 girişte loading sorunu demişsinde sorun ne onu yazmamışsın? Loading kısmında oyun hata verip kapanıyormu? Sorun buysa eğer, herhangi bir yama yüklümü? Kitserver yüklümü ? Kitserver yüklü ise, kitserver klasöründeki managari açıp önce detach sonra tekrar attach yapıp denermisin.

Bu arada sistemin yeterli, oynayabilmen gerekir.
  • @Sonkatip

Uyarın için saol. sorunum şu ilk oyun acılırken cıkan loading ekranından ileri gidemiyorum. Siyah bir ekran ve ekranın sol alt köşesinde loading işareti sürekli yer alıyor am bir türlü oyuna giremiyorum. Başlamıyor. Herhangi bir hata vermiyor ama başlamıyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoşçakal

@Sonkatip

Uyarın için saol. sorunum şu ilk oyun acılırken cıkan loading ekranından ileri gidemiyorum. Siyah bir ekran ve ekranın sol alt köşesinde loading işareti sürekli yer alıyor am bir türlü oyuna giremiyorum. Başlamıyor. Herhangi bir hata vermiyor ama başlamıyorda

ekran kartın kaldırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

quote:

@Sonkatip

Saol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

quote:

@Sonkatip

Saol.

bende de oyundan atıyor sadece become a legend oynayabiliyorum.
  • ekran kartıyla ne alakası var kardeşim ekran kartı kaldırmasa donar veya reset atar.. Bendede gtx295 var benimkidemi kaldırmıyor
  • 2011 degil ama 2010'da aynı şey başıma gelmişti başka bir crackle sorunu çözmüştüm.
  • crackle olur sanırım bendede oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.