Şimdi Ara

PES2011 Shopto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes11 için shoptodan önsipariş vermiştim, istanbulda oturuyorum oyun hala elime geçmedi.. sizce bir kaç gün daha bekliyim mi? veya napıyım?

• yardım lütfen arkadaşlar up :) nerde bu shopto uzmanları :)
  • Sign-for ile almadın sanırım.Ucuz olan kargoyu seçtiğini düşünürsek,6-21 gün arası gelmesi lazım.Ortalaması 10-12 gündür.Tabii bu süre postane ve postacının performansıyla doğru orantılı:)
  • signed for'la almadım, o kadar fark ediyormu ya :( gelmeme gibi birşey olmaz dimi ? teşekkür ederim ilgin için
  • Sign-for ile almazsan,gelmeme ihtimali var maalesef dostum.Ama büyük ihtimal en geç haftaya gelir oyunun.
  • teşekkür ederim ilgilendiğin için, 1-2 hafta daha beklicez o zaman.. eğer gelmezse sitedeki lost parcel form olaylarından faydalanamıyormuyum yani?
  • Hocam shopto da ne kadar oyun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 23 steam
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @lyrazed
    shoptoda pes2011 80-90Tl arası..

Bu arada benimde bir sorum var arkadaşlar. Shopto'dan pes 2011 aldıgımızda Turkiyedeki satılandarki gibi Turkce menusu oluyormu?
  • Oyun gelmezse,siteden kayıp formunu doldurabilirsin dostum.Ama 30 ya da 40 gün geçmesi gerekiyor.Bu arada Shopto'dan alınan oyunda Türkçe yok maalesef.Zaten PS3 sahipleri için shopto çok gereksiz.Aynı oyunun Türkçe versiyonu gittigidiyor'da daha ucuz.
  • turkce menulu satan baska hangi yurt dısı siteleri var peki?
  • 3-4 gün önce gelen oyunu biraz önce denedim arkadaşlar.Shopto'da satılan 360 versiyonu Türkçe
  • Shoptoda sadece oyunun içeriği Türkçedir ama kitapçığı baskısı vs. ingilizce olacak. Tamamen Türkçe kitapçık vs. için Türkiye içerisinde resmi olarak satışını yapan mağazalardan almalısınız (Türkçe olarak çok güzel anlatımı olan bir kitapçık var kutunun içinde, oyunun tüm detaylarını anlatıyor ve kılavuzluk ediyor). Ben bugün aldım D&R'dan. Böyle Türkçe olunca insan haz alıyor yav. Uzun süredir orijinal oyun almıyordum zaten. İlginç geldi

PC için konuşuyorum bu arada ben. Belki Türkiye içinde Türkçe kitapçıklı ve baskılı olarak 360 versiyonu olmayabilir, görmedim hiç çünkü. PS3 ve PC gördüm ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2010; 3:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Shoptoda sadece oyunun içeriği Türkçedir ama kitapçığı baskısı vs. ingilizce olacak. Tamamen Türkçe kitapçık vs. için Türkiye içerisinde resmi olarak satışını yapan mağazalardan almalısınız (Türkçe olarak çok güzel anlatımı olan bir kitapçık var kutunun içinde, oyunun tüm detaylarını anlatıyor ve kılavuzluk ediyor). Ben bugün aldım D&R'dan. Böyle Türkçe olunca insan haz alıyor yav. Uzun süredir orijinal oyun almıyordum zaten. İlginç geldi

PC için konuşuyorum bu arada ben. Belki Türkiye içinde Türkçe kitapçıklı ve baskılı olarak 360 versiyonu olmayabilir, görmedim hiç çünkü. PS3 ve PC gördüm ama.

Forumda bazı arkadaşlar Shopto'dan PS3 versiyonunu almıştı hocam.Oyun içeriği de Türkçe değildi.

Kutu kitapçık Türkçe olan 360 versiyonu Aral'ın oyunda vardır ama,150 TL veremezdim ona:)Aslında Shopto'daki Türkçe de sürpriz oldu bana.PS3 versiyonunda yoksa 360'da da yoktur sanmıştım ama,varmış işte:)Kargo dahil 85 TL'ye geldi,üstelik Türkçe.Daha ne isterim:)

• kitapcık falan onemli degil, oyunun turkce olup olmaması onemli benim için
  • oyun geldi arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

oyun türkçe
    sadece içinde türkçe kılavuz yok o da önemsiz zaten..
    ama online oyuna bağlanamıyorum sorun yaşıyorum onun için ayrı başlık açtım

http://resim.donanimhaber.com/m_43847579/tm.htm
  • Bende PC versiyonunu shopto'dan aldım. İçindeki kitapçık ingilizce, oyun menüleri türkçe...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.