Şimdi Ara

Pes2012 PS3 Lisans Yaması v1.0 [Bles01407] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
27.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahinnn001

arkadaşlar herkese iyi forumlar ben ps3 ü yeni aldım pes 2012 ile birlikte bende oyun açılırken ver 1.0 yazıyor internete bağlanamam vınn kullanıyorum ps3 güncellemesini bile netten indirdim usb ile yaptım bu pes 2012 nin burda açıklanan yamasından başka yama varmı internet olmadan indirerek usb ile kurabileceğim başka bir yama varmı.
    Birde ben burdaki yöntemi yaptım bana veriler yüklenemedi güncellemeyi yapın diye uyarı vererek eski haliyle açılıyor oyun sonra farkettimki (Yamayı yüklemeden önce ilave içerikten PHYSIQUE 2 (Fizik2) yi açmayı unutmayın.Sıkı formalar için bunu yaapmanız gerekli.) bunu açmamışım şimdi ben bunu açsam yama etkili hale gelirmi yoksa o yüklediğim 400 küsur şeyi tekrar silipte yenidenmi yüklemem gerekiyor .

Dediğim gibi oyun daha ilk hali ile duruyor internet bağlantım yok sırasıyla yamaları nasıl kurucam nasıl bir yol izleyeceğim yardımcı olurmusunuz..
    Birde türkçe spiker vs oyunu güzel hale getiren ekstra yamalar varmış bunları nerden bulabilirim.. yardımcı olduğunuz için şimdiden tşk ederim iyi forumlar..

arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu.

Yamayı yüklemeden önce ilave içerikten PHYSIQUE 2 (Fizik2) yi açmayı unutmayın kısmı için oyunun ilave içerğine girdim böyle birşey yok ilave içerikte ve
    ben bu 400 küsur şeyi kopyaladıktan sonra veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor verileri güncellemek için yeni içerikleri indirin uyarısını veriyor ve ver 1.00 ile açılıyor oyun birde bu ilave içerikte bana verilen bir paraya rastladım gp parası bu ne oluyor o içeriklerin hepsini açmam gerekiyormu birisi açıklayabilirmi rica etsem iyi forumlar herkese...

• fizik 2 den kasıt ılave ıcerıkden vücut yapısı 2 yı acıcaksın
  • Bu yamanın 1.1 versiyonu (Bundesliga'daki gerçek oyuncuları da ekleyen) çıktı mı? Çıktıysa linkini gönderir misiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar-caglar

Bu yamanın 1.1 versiyonu (Bundesliga'daki gerçek oyuncuları da ekleyen) çıktı mı? Çıktıysa linkini gönderir misiniz arkadaşlar?

arkadasa aynenn katılıyorum bızın ılk yukledıgımız yamanın dewamı daha cıkmadı mı
  • beyler gtm yamasının güncellemesi yarın ya da bugün gelecekmiş kaynak sitedeki forumdan bir eleman böyle yazmış
  • İlk sayfada verilen patch'in üstüne Ekstra iki ligden birinin yerine Süper Lig Yaması ne güzel giderdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exalted1903 -- 18 Kasım 2011; 0:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

beyler gtm yamasının güncellemesi yarın ya da bugün gelecekmiş kaynak sitedeki forumdan bir eleman böyle yazmış

bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

beyler gtm yamasının güncellemesi yarın ya da bugün gelecekmiş kaynak sitedeki forumdan bir eleman böyle yazmış

bekliyoruz

bi aydır bekliyoruz hakikaten galiba şu anda championship takımlarıyla uğraşıyorlarmış

• quote:

quote:

arkadaşlar herkese iyi forumlar ben ps3 ü yeni aldım pes 2012 ile birlikte bende oyun açılırken ver 1.0 yazıyor internete bağlanamam vınn kullanıyorum ps3 güncellemesini bile netten indirdim usb ile yaptım bu pes 2012 nin burda açıklanan yamasından başka yama varmı internet olmadan indirerek usb ile kurabileceğim başka bir yama varmı.
    Birde ben burdaki yöntemi yaptım bana veriler yüklenemedi güncellemeyi yapın diye uyarı vererek eski haliyle açılıyor oyun sonra farkettimki (Yamayı yüklemeden önce ilave içerikten PHYSIQUE 2 (Fizik2) yi açmayı unutmayın.Sıkı formalar için bunu yaapmanız gerekli.) bunu açmamışım şimdi ben bunu açsam yama etkili hale gelirmi yoksa o yüklediğim 400 küsur şeyi tekrar silipte yenidenmi yüklemem gerekiyor .

Dediğim gibi oyun daha ilk hali ile duruyor internet bağlantım yok sırasıyla yamaları nasıl kurucam nasıl bir yol izleyeceğim yardımcı olurmusunuz..
    Birde türkçe spiker vs oyunu güzel hale getiren ekstra yamalar varmış bunları nerden bulabilirim.. yardımcı olduğunuz için şimdiden tşk ederim iyi forumlar..

arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu.

Yamayı yüklemeden önce ilave içerikten PHYSIQUE 2 (Fizik2) yi açmayı unutmayın kısmı için oyunun ilave içerğine girdim böyle birşey yok ilave içerikte ve
    ben bu 400 küsur şeyi kopyaladıktan sonra veriler farklı bir sürümden geldiği için yüklenemiyor verileri güncellemek için yeni içerikleri indirin uyarısını veriyor ve ver 1.00 ile açılıyor oyun birde bu ilave içerikte bana verilen bir paraya rastladım gp parası bu ne oluyor o içeriklerin hepsini açmam gerekiyormu birisi açıklayabilirmi rica etsem iyi forumlar herkese...

vücut yapısı 2 yı açtım ama gene yüklenirken veri yüklenemedi güncelleme yapın diyor internete bağlanmadan bu sorun düzelmeyecek sanırım doğrumudur?
    birde gp parası nasıl artar?
    ben bu ilave içeriğe girdiğimde 1520 gp parası vardı yanlış hatırlamıyorsam 100 ile star modemidir nedir onu açtım birde fizik ikiyi açtım baktım 600 gp ile açılan şeylerde var hepsini açsam gp yetmez nasıl artar bu gp bu arada vücut yapısı 1 açık değil onudamı açamam lazım yukarıdaki yama için cvplarsanız sevinirim böyle bir konuyada rastlamadım buna açıklık getirecek biri varmı iyi forumlar herkese...

• cıkmadı mı hala bu ılk yamanın dewamıı
  • paul2478 in bles1407 için yamasını deneyebilirsiniz sürekli güncelliyor.

Now avalible is my 2012 option file. It will contain the Bundesliga & Championship like last year.

It will contain:-

* All unlicensed teams corrected
    * National teams player names corrected with duplicates removed
    * All NT kits fixed
    * 18 Championship Teams
    * Full Bundesliga
    * Fake/Retired players used to create current players
    * Lots of Fixes to players, Face Builds/Scans, Boot updates, Accesories updated

At the moment the Championship teams to be included will be:

* Barnsley
    * Birmingham City
    * Blackpool
    * Brighton & Hove Albion
    * Bristol City
    * Burnley
    * Cardiff City
    * Derby County
    * Hull City
    * Ipswich Town
    * Leeds Utd
    * Leicester City
    * Middlesbrough
    * Millwall
    * Nottingham Forest
    * Reading
    * Southampton
    * West Ham

Plus there will be space for 2 missing Champions League teams. I would like to know if everyone is happy with the Championship teams & which missing CL teams they would like included.

If you havent used my file before have a look at the links in my sig to see what to expect

Credits
    JackWhoBra, Vixon, Spaniardo, Red Town, Mighty Mag, Husher, Shabadoo, Edgar12, 99doogs, Frodo, hywelkidd, chaves, ozil,
    ¢Ħλ®₤ỉξ-[14], SantiArgento, Vendonado, viggan, MoeoM, Jaymez Hetfield, van Leuween, Rapid Vienna, Abstrso, Dale Toon, Rocksteadyeddie, sadman2705, Bi-One, Cammey,chung1972, mano008, makiavelo, chilli81, peda69, mrgametight, djpelel1, ali_star4, Yildirimugur, bamahammer, Homer S, MeatGravyMeat, Arshavin10, SCR Fan, Luukzwaan, flash11, lokytrew, peixe02, Kempie49, garde, el flaco, rlaird, Boru100, Tury95, Mike1Zero, GC II Messi, brett999, mr. yes, czrvenaeagle, cluberer, cristiano92, adam13, LordOdo, wwefan, Nemisiskidd, raditzx, luci2k1
    pesstatsdatabase
    pesfaces.co.uk
    Everyone who has given feedback

Download Links
    v1.0http://www.megaupload.com/?d=QYSNQ2K5
    v1.1http://www.megaupload.com/?d=4WF16ID1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 21 Kasım 2011; 23:36:54 >

• Emre 2 tane link var, 1.si bizim kurdugumuz, diger alttaki de bekledigimiz 1.1 mi?
  • Hayır real bu paul adlı kişinin yaptığı yama ve onun güncellemesi.
  • kurdun mu peki sen? Bu sene bi oturtamadılar şu yama işini
  • Ben bu yama ile oynuyorum zaten.. Haftalar önce demiştim size bu yama ile devam edin diye.. Bundesliga kadrolar düzgün hali ve extradan 100 küsür facede var gerçekçilik açısından.. pesgamingden ses yamasınıda çektim zamanında kendi çapımda faceleride ekledim oyun mis gibi oldu.. Hemen hemen her takımın tezahüratlarını duymak bile büyük zevkle oynatıyor oyunu...
  • Zaten yamalar arasında çokta fark olmaz ki armalar formalar vs hep aynıdır doğal olarak.. extra ne olur stad olur face olur kayıp oyuncular olabilir..
  • emre oyleyse ılk kurdugumuzu yamayı sılıp en basından bunu mu kuralım yamayı saglam dıyosun yanı
  • Arkadaşlar, çok karıştı bu yama işi. Ben BLES yamasını kurdum. Bu yama güncellemeleri, isim düzeltmeleri vs. yapıyordu. Bundesliga ve İng. 2. ligi (championship) ekledi. Ancak Takımdaki oyuncu isimleri ve oyuncular uydurmaydı. Bundan sonra gelecek yamada bu iki ligin orjinal oyuncu tipleri ve isimleri ekleneceği söylenmişti. İşte bana ve sanırım pek çoğumuza da gerekli olan patch bu. Bu patch yayınlandı mı? Yayınlandıysa linkini verebilir misiniz? Ayrıca yorumlar nelerdir? Paul yaması benim bahsettiğim ilk yamam ile uyumlu mudur? Deneyen arkadaşlar varsa sonuçlarını ve izlenimlerini paylaşabilir mi lütfen?
  • caglar ısın ozetı bızım kurdugumuz ılk yamanın henuz ıkıncı versıyonu cıkmadı bu paulun yaması baslı basına farklı bı yama ve bızım yukledıgımız yamayla uyumlu deıl bnde ılk once bu paulun yamasını bızım bekledıgımız yama sanıp kurdum ama yamalar bırbırıne karısdı formalar lıgler bırbırıne gırdı ama bu paulun yaması saglam yamaya benzıyo ben en basından bu paulun yamasını kurucam adam facelerı ve bundes lıga yı full guncellemıs sanada bunu tavsıye ederım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelawolf

caglar ısın ozetı bızım kurdugumuz ılk yamanın henuz ıkıncı versıyonu cıkmadı bu paulun yaması baslı basına farklı bı yama ve bızım yukledıgımız yamayla uyumlu deıl bnde ılk once bu paulun yamasını bızım bekledıgımız yama sanıp kurdum ama yamalar bırbırıne karısdı formalar lıgler bırbırıne gırdı ama bu paulun yaması saglam yamaya benzıyo ben en basından bu paulun yamasını kurucam adam facelerı ve bundes lıga yı full guncellemıs sanada bunu tavsıye ederım.....

çok teşekkürler. konu sonunda netliğe kavuştu. Paul'un yamasını yükledikten sonra izlenşmlerşnş belirtir misin? Memnun kaldın mı? gerçi ben pek bles'i sileceğimi zannetmiyorum (yükleyene kadar canım çıkmıştı :) silmesi de bir o kadar sürer. Sanırım bles 2. yamayı beklemek zorunda kalacağım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.