Şimdi Ara

Pes2012 PS3 Lisans Yaması v1.0 [Bles01407] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
27.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

Orijinalden alıntı: yelawolf

bızım bekledıgımız yama bumu yanı bundes liga ve ıngıltere ıkıncı lıg takımları bunda mı???

evet bizim beklediğimiz yama bu ama sakın yükleme bunu ! çünkü bundesliga takımlarının formaları karıştı.dün iki buçuk saat olayı düzeltmeye çalıştım.onun yerine aşağıda açıkladığım yamayı yükleyebilirsin.

http://www.filesonic.com/file/4050993144/GTM_1.1_SPANİSH_UPDATE.rar
    gtm yamasını yükleyen arkadaşlar şu linkteki ispanya ligi güncellemesini indirebilir.burda championship yerine ispanya ikinci ligi geliyor.milli takımlardaki sahte oyuncu isimleri ve bundesliga kadroları bu yamayla düzeliyor.bunu kurmanı tavsiye ederim

İlk sayfadaki yamanın üstüne bu yama kuruluyor (Yani paul'ün yaması değil) değil mi arkadaşlar? Yani bizim uzun süredir beklediğimiz yama bu değil mi :) alman ligi takımlarının orjinal isimlerini içeren???

• yamayı indirdim, kurdum, fena degil, 2 yeni Polonya klübü ve 1 yeni Meksika klübü yapılmış, ama ispanya 2. ligi yerine Türkiye Süper ligi gelse müthiş olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 7 Aralık 2011; 19:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar-caglar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yelawolf

bızım bekledıgımız yama bumu yanı bundes liga ve ıngıltere ıkıncı lıg takımları bunda mı???

evet bizim beklediğimiz yama bu ama sakın yükleme bunu ! çünkü bundesliga takımlarının formaları karıştı.dün iki buçuk saat olayı düzeltmeye çalıştım.onun yerine aşağıda açıkladığım yamayı yükleyebilirsin.

http://www.filesonic.com/file/4050993144/GTM_1.1_SPANİSH_UPDATE.rar
    gtm yamasını yükleyen arkadaşlar şu linkteki ispanya ligi güncellemesini indirebilir.burda championship yerine ispanya ikinci ligi geliyor.milli takımlardaki sahte oyuncu isimleri ve bundesliga kadroları bu yamayla düzeliyor.bunu kurmanı tavsiye ederim

İlk sayfadaki yamanın üstüne bu yama kuruluyor (Yani paul'ün yaması değil) değil mi arkadaşlar? Yani bizim uzun süredir beklediğimiz yama bu değil mi :) alman ligi takımlarının orjinal isimlerini içeren???

spanish update paulun yamasının devamı değil .gtm nin 1.1 güncellemeside değil.bu yama 24 ekimde çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

yamayı indirdim, kurdum, fena degil, 2 yeni Polonya klübü ve 1 yeni Meksika klübü yapılmış, ama ispanya 2. ligi yerine Türkiye Süper ligi gelse müthiş olcak

üstad deneyip önerdim herkese keyifli oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

quote:

quote:

Hepsini tek tek kopyaladım ama hiçbir şey değişmedi???Pes 2012 için değilmi bu yama?

önce gtm nin ilk yamasını yükleyeceksiniz spanish uppdate sonra yüklenecek.

ben zaten ilk sayfada yazan yamayı yükledim,bu 406 tane dosya olan ama olmadı.hicte anlamam bu işlerden, yazdıgı gibi yaptım ama olmadı:(

Arkadaşlar yokmu yardımcı olabilcek birisi?

yamayı sıfır oyunun üzerinemi kurdunuz?(sıfır oyundan kastım data pack 1.0 version 1.1).bundan önce bir yama kurmuşmuydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 7 Aralık 2011; 20:02:27 >

• Evet sıfır oyun, ama güncelleme yapmıştım, son sürümdeydi yani.Değişen bişey olmadı.Bi terde yanlış yapıyorum ama nerde...Daha önce başka bir yama kurmadım.
  • paul'ün 1.02 yamasıda yakında geliyor
  • quote:

Evet sıfır oyun, ama güncelleme yapmıştım, son sürümdeydi yani.Değişen bişey olmadı.Bi terde yanlış yapıyorum ama nerde...Daha önce başka bir yama kurmadım.

Şu sorunu hal edelim arkadaş ya...
  • quote:

quote:

Evet sıfır oyun, ama güncelleme yapmıştım, son sürümdeydi yani.Değişen bişey olmadı.Bi terde yanlış yapıyorum ama nerde...Daha önce başka bir yama kurmadım.

Up...
  • quote:

quote:

quote:

Up...

kardeş ben senin sorununu tam anlayamadım.dosyaların hepsini üçgenle kopyalıyorsun ama değişen bir şey olmuyor öylemi

• beyler bu arada gtm nin 1.1 updatei geldi.linki müsait olduğumda buraya koyacağım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Up...

kardeş ben senin sorununu tam anlayamadım.dosyaların hepsini üçgenle kopyalıyorsun ama değişen bir şey olmuyor öylemi

Evet kardeş aynen, o kadarda uğraştım:(

• fifa alın uğraşmayın böyle.
  • paul'ün 1.02 yaması da çıktı bekleyen varsa;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

paul'ün 1.02 yaması da çıktı bekleyen varsa;)

linki var mı acaba 1.02 'nin.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86532

buyur buradan indirebilirsin 1.0.0 1.0.1 1.0.2 hepsi ilk sayfada..

Türkiye ligi neden hala ortada yok derken kendim yapmaya karar verdim. Forma ve amblemler tamam gibi bakalım kadro işi zorlayacak gibi..

• arkadaşlar yaptığım büyük ahmaklıklar sonucu daha önce yüklediğim bles1407 yaması çalışmıyor çünkü versiyonları tutmuyor. o yamayı oyunun resmi versiyonu 1.01 iken kurmuştuk. şimdi oyunun versiyonunu otomatik güncelleme yaptığımda 1.02'ye yükseltiyor doğal olarak. bu da çalışmamasına neden oluyor çünkü ben daha önceden silmiştim. şimdi arkadaşlar bana oyunun versiyonu 1.02 iken (son versiyon) , ve hiçbir yama kurulu değil iken (sıfır oyun gibi düşünün direkt olarak 1.02'ye yükseltilmiş hali) kurabileceğim bir yama önerir misiniz ? açık bir şekilde yazmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86532

buyur buradan indirebilirsin 1.0.0 1.0.1 1.0.2 hepsi ilk sayfada..

Türkiye ligi neden hala ortada yok derken kendim yapmaya karar verdim. Forma ve amblemler tamam gibi bakalım kadro işi zorlayacak gibi..

teşekkür ederim..

• quote:

beyler bu arada gtm nin 1.1 updatei geldi.linki müsait olduğumda buraya koyacağım.

Arkadaşlar GTM 1.1 uodate'ini yükleyen var mı? Varsa izlenimleri nelerdir? Yazar mısınız?
  • Şu olayı bir tek benmi yapamadım ya?Usb fat32 formatında, tüm dosyaları tek tek kopyaladım ama değişen hiç birşey olmadı...Pes 2012 için değilmi bu yama acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.