Şimdi Ara

Pes2012 PS3 Lisans Yaması v1.0 [Bles01407] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
0
Favori
27.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Ballı

Yamayı indirip deneyenler memnun mu ?

gtm nin 1.1 yamasını kurdum denedim. gayet güzel problemsiz. gönül rahatlığıyla kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Ballı

Yamayı indirip deneyenler memnun mu ?

Ben indirdim ama kuramadım bir türlü.Kimsede kardeş sorun şudur demiyor ya...
  • Benim oyun v1.0 1.3 acaba ondanmı olmuyor??
  • Dün benim arkadaşa PES2012 aldık, benim kurdugum bu yamalar arkadaşta çalışmadı nedense, cidden olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: phoneman

quote:

paul'ün 1.02 yaması da çıktı bekleyen varsa;)

linki var mı acaba 1.02 'nin.?

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86532

buyur buradan indirebilirsin 1.0.0 1.0.1 1.0.2 hepsi ilk sayfada..

Türkiye ligi neden hala ortada yok derken kendim yapmaya karar verdim. Forma ve amblemler tamam gibi bakalım kadro işi zorlayacak gibi..

arkadaşlar bendede daha önce hiç yama kurulmamış sıfır kilometre pes 2012 var..arkadaşın verdiği linkten paul un yamalarını indirdim..ilk önce v1.00 ı kurdum ps3 e..oyuna girdiğimde bu bilgiler başka bir versiyona ait olduğundan yüklenemedi(yada böyle bişeydi tam hatırlamıyorum) diye bi hata aldım.sebebi nedir sizce..yada bildiğiniz daha iyi bi yama varsa söylermisiniz..sırayla bütün versiyonlarını yükliyeyim..iyi oyunlar

• paul'ün 1.03 yamasıda çıktı bekleyen varsa...
  • quote:

paul'ün 1.03 yamasıda çıktı bekleyen varsa...

1.3 ü kurunca 1.2 ile kayıtlı oyunlarda bozulma falan oluyor mu acaba?
  • quote:

paul'ün 1.03 yamasıda çıktı bekleyen varsa...

kardeş direk paul un 1.3 yamasını yüklesem olurmu? yani diğerlerini yüklememe gerek varmı? Bir de bu yamalar orjinal oyunlar içinmi yani kırılmamış makinalar da olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Dün benim arkadaşa PES2012 aldık, benim kurdugum bu yamalar arkadaşta çalışmadı nedense, cidden olmuyor

kardeş direk paul un 1.3 yamasını yüklesem olurmu? yani diğerlerini yüklememe gerek varmı? Bir de bu yamalar orjinal oyunlar içinmi yani kırılmamış makinalar da olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

quote:

Dün benim arkadaşa PES2012 aldık, benim kurdugum bu yamalar arkadaşta çalışmadı nedense, cidden olmuyor

ben ilk yamayı yükledim, Paul falan bilmiyorum, evet orjinal cihazlar için
  • quote:

quote:

quote:

indirdiğin yamanın linkini verirmisin kardeş bi zahmet. birde neler var ve olanlar online da çıkıyomu yani yeni bir takım var diyelim online da onunla oynayabiliyomusun? yoksa sadece single player içinmi geçerli. bir de sen niye paulu yüklemedin senin yama herşeye yetiyomu ondanamı? şimdiden saol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

indirdiğin yamanın linkini verirmisin kardeş bi zahmet. birde neler var ve olanlar online da çıkıyomu yani yeni bir takım var diyelim online da onunla oynayabiliyomusun? yoksa sadece single player içinmi geçerli. bir de sen niye paulu yüklemedin senin yama herşeye yetiyomu ondanamı? şimdiden saol.

biz oyunu ilk gün aldık ve ilk çıkan yamaları kurduk, o zaman paul falan yoktu...
    şimdi eski yamaları kurunca 1.03 güncellemesinden dolayı aktif olmuyor, önceden kurmuş olanlarda çalışıyor sadece...

şu an hangi yamalar aktif bilmiyorum, oyunu almakta çok geç kalmışınız, devre arası transfer dönemi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 27 Aralık 2011; 17:04:32 >

• quote:

quote:

selam.. ben de paul un yamasını kurdum gayet güzel. Ama bence olmaz. çünkü baktıgımda dosya adetleri baya farklı . garantı olsun diye heopsini kur bence. bnde oyle yaptım. 45 dakıkamı aldı tabı :)
  • beyler benim data pack 2.0 versiyon 1.03 ne yapmamı önerirsiniz yama istiyorum bende
  • Oyuna patch yapmadım ve ilk sayfadaki 400 küsürlük dosyanın hepsini kopyaladım ancak hala değişen bşrşey yok? neyi eksik yapıyorum.
  • selamlar, benim oyun DVD'm (yani PS3 PES2012) fransizca. ve icinde ingilizce dil secenegi bile yok. english ve ya turkce dil paketi var midir playstation icin?
  • Bir kaç kere sorulmuş ancak net cevap veren olmamış

Cevap veren olursa seviniyorum
    Bu yama Orjinal kırılmamış Ps3'e oluyor mu?
    Eğer oluyorsa nasıl Ps3'e atılıyor?
  • Yama kırılmış PS3 için olsa, burada konu açılması yasak. İlk mesajda nasıl atılacağını yazmış arkadaş.
  • Eyvallah kardeş çok fazla bilgim yok bu konuda o yüzden kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.