Şimdi Ara

Pes2012 PS3 Lisans Yaması v1.0 [Bles01407] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
27.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımlara ses eklediğimizde, maç sırasında bu sesler çok az duyuluyor..4 tezahürat eklememize rağmen oyundaki uyduruk tezahüratların sesleri gelmeye devam ediyor...Pes 2011 de eklenen sesler ,oyunda daha belirgin olarak duyuluyordu.Bu oyunda neden böyle olmuş, anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 24 Kasım 2011; 12:12:00 >
  • daha yuklemedım ama en yakın zamanda bu yamayı kurucam dusuncelerımı paylasırım hadı ıyı forumlar....
  • pes 2012 tattoo yamasının ps3 versıyonunu bulan war mı arkadaslar
  • arkadaşlar paul2478 mega up yama link açılmıyor,başka bi linki yokmu bunun bi yardımcı olurmusunuz..
  • gtm yamasının 1.1 güncellemesini bekleyen arkadaşlar yamanın çıkışı epey uzayacakmış bilginiz olsun
  • Ben kurmuştum, çok güzel bir yama. Playstation arızalanıp teknik servise gittiğinde en çok bu koyuyor işte, silinmiştir kesin, şimdi yüzlerce kez , içim daralıyor :/
  • [PS3] Spor Toto Super Lig Option File (BLES-1406 UK)

Bizim liginde yaması yapılmış ama bölge uymuyor inşallah 1407yede çıkar..

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=88144
  • http://www.4shared.com/file/m5B28UqI/GTM_PRO_WORLD_PES_2012_EU_PS3_.html

gtm yamasını yükleyen arkadaşlar şu linkteki ispanya ligi güncellemesini indirebilir.burda championship yerine ispanya ikinci ligi geliyor.aynı zamanda yamanın tanıtımında full bundesliga diyor.indirip deneyenler görüşlerini buraya yazarsa sevinirim
  • http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=86906&page=18
    gtm yamasının 1.1 güncellemesi gelmiş keyifli oyunlar

edit : yamayı yükleyince bundesliga takımlarının formaları karıştı ve yer değiştirdi. (mesela hamburg forması augsburg oyuncularında gözüktü )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 30 Kasım 2011; 14:07:22 >
  • bızım bekledıgımız yama bumu yanı bundes liga ve ıngıltere ıkıncı lıg takımları bunda mı???
  • Bu superlig çok güzel olmuş ama bizim versyonlada çalışmıyor herhalde umarım ilk yüklediğimiz patchle çalışabilen bir versyonda çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelawolf

bızım bekledıgımız yama bumu yanı bundes liga ve ıngıltere ıkıncı lıg takımları bunda mı???

evet bizim beklediğimiz yama bu ama sakın yükleme bunu ! çünkü bundesliga takımlarının formaları karıştı.dün iki buçuk saat olayı düzeltmeye çalıştım.onun yerine aşağıda açıkladığım yamayı yükleyebilirsin.

http://www.filesonic.com/file/4050993144/GTM_1.1_SPANİSH_UPDATE.rar
    gtm yamasını yükleyen arkadaşlar şu linkteki ispanya ligi güncellemesini indirebilir.burda championship yerine ispanya ikinci ligi geliyor.milli takımlardaki sahte oyuncu isimleri ve bundesliga kadroları bu yamayla düzeliyor.bunu kurmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 30 Kasım 2011; 18:13:21 >

• sen denedın mı yamayı bı sorun yok dımı
  • quote:

sen denedın mı yamayı bı sorun yok dımı

hayır bir sorun yok deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

tüm bundesliga kadroları ve tüm formalar düzgün mü üstad?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

quote:

tüm bundesliga kadroları ve tüm formalar düzgün mü üstad?

üstad bundesliga forma ve kadroları düzgün.tabi spanish update için konuşuyorum

• Hepsini tek tek kopyaladım ama hiçbir şey değişmedi???Pes 2012 için değilmi bu yama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizma_26

Hepsini tek tek kopyaladım ama hiçbir şey değişmedi???Pes 2012 için değilmi bu yama?

önce gtm nin ilk yamasını yükleyeceksiniz spanish uppdate sonra yüklenecek.
  • quote:

quote:

Hepsini tek tek kopyaladım ama hiçbir şey değişmedi???Pes 2012 için değilmi bu yama?

ben zaten ilk sayfada yazan yamayı yükledim,bu 406 tane dosya olan ama olmadı.hicte anlamam bu işlerden, yazdıgı gibi yaptım ama olmadı:(
  • quote:

quote:

quote:

ben zaten ilk sayfada yazan yamayı yükledim,bu 406 tane dosya olan ama olmadı.hicte anlamam bu işlerden, yazdıgı gibi yaptım ama olmadı:(

Arkadaşlar yokmu yardımcı olabilcek birisi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.