Şimdi Ara

Pes2015 Harika olmuş. Herkes Orjinal Oyun Alsın.( Fiyat 65 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tersol

bu oyun dandik pclere sahip 0-10 yaş grubuna hitap ediyor .. konu sahibine katılmıyorum .. fifayı sevmediğimden senelerdir b mal konaminin düzgün oyun yapmasını bekledim 2010'dan beri aadam gibi oyun çıkarmadılar.ç üstüne para verseler bile oynancak bir oyun değl. korsan indirip oynamaya bile değmez. hatta güncel patch ve updateler ile pes 2014 bile iyi bu oyundan.

ya tamam birader öyle diyosan öyledir ea'de çaycı falan mısın anlamadım ki ?
    senin tabirinle fifacıyım, 26 yaşındayım 3 yıldır fifayı orjinal alıyorum ve sürekli oynuyorum ama pes 15'i beğendim baya fifanın kaotik futbolundan eser yok.napıcaz şimdi hangi kategoriye giriyorum ben ?
    0-10 yaş değilim.
    bilgisayarım biraz dandik evet.
    başka ?
    :)
  • 2011 den beri fifacı olarak ben de kurdum pesi ve az önce 1 maç yaptım

+oynanış düzelmiş artık..ezberci oynayamıyosunuz.
    +oyunu açar açmaz avicii çaldı

-fifa 11 in getirdiği yenilikleri getirmişler.pes 2015=fifa 11
    -fifa varken oynanmaz bu oyun
    -grafikler iyi değil bence..yeni nesilde nasıldır bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

2011 den beri fifacı olarak ben de kurdum pesi ve az önce 1 maç yaptım

+oynanış düzelmiş artık..ezberci oynayamıyosunuz.
    +oyunu açar açmaz avicii çaldı

-fifa 11 in getirdiği yenilikleri getirmişler.pes 2015=fifa 11
    -fifa varken oynanmaz bu oyun
    -grafikler iyi değil bence..yeni nesilde nasıldır bilmiyorum

mesela fifa 11'in getirdiği hangi yenilikleri getirmiş pes 15 ?
  • Fifa'cılar basmış konuyu PS1'deki Winning Eleven'dan beri Pes serisi oynayan biri olarak yarın alıyorum. Çimmiş, grafikmiş hikaye, görsel efektleri, tribünleri felan izlemek isteyen gitsin Fifa oynasın, gerçeğine yakın rastlantısal oynanış isteyen ise Pes'e devam eder. Fifa'ya selam, Pes'e devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Fifa'cılar basmış konuyu PS1'deki Winning Eleven'dan beri Pes serisi oynayan biri olarak yarın alıyorum. Çimmiş, grafikmiş hikaye, görsel efektleri, tribünleri felan izlemek isteyen gitsin Fifa oynasın, gerçeğine yakın rastlantısal oynanış isteyen ise Pes'e devam eder. Fifa'ya selam, Pes'e devam

fanboyculuk yapmak istemem ama;

quote:

gerçeğine yakın rastlantısal oynanış isteyen ise Pes'e devam eder.

bu yorumun güldürdü beni.

@skom,oynanış olarak fifa 11 in aynısı..belki daha kötüsü..kur fifa 11 anlarsın..

haa keyifli mi hala ? keyifli tabi..güzel goller attım real madridle

real madridi alan kişi karşı takıma 3 avans verip oynamalı bence..anca dengeler

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    Şuan bilgisayarımda fifa 11 de kurulu duruyor. Hem fifayı hemde pes 2015 i değişimli karışık oynuyorum. Hiçbir oyunun fanatiği değilim hangisi iyiyyse onu oynarım.
    Pes oynanış olarak resmen bu yıl ezmiş bunu göremiyorsan oyundan anlamıyorsun demektir. Fifada ne oyuncu suratları benziyor , ne adam gibi oynanış var , ne adam gibi top fiziği var , ne adam gibi taktik ekranı var... Zaten 1-2 gün içinde fifa 11 ve fifa 15 i bilgisayarımda yer açılsın diye kaldırmayı düşünüyorum : ))

Kısaca fifada hiçbirşey yok , yeni nesil pes 15 i git ps4 kafede yarım saat oyna oyuna aşık olmazsan bende başka birşey demiyorum.Ps4 kullananlar oyuna resmen aşık oldular , kafeci arkadaşa sordum nasıl millet beğendimi diye vss.. adam bana 1 sene boyunca neredeyse çalışmayan ps4 lerin tozunu attırıyoruz dedi. 3-5 kişi dışınca ps4 de fifa14 oynayan yoktu dedi. Ps3 ve ps4 karışık makineleri olan kafeden bahsediyorum.

Ki pc versiyonuda gayet güzel..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun steam dan kaldırılmış :(
  • tamam kardeşim yılların oyuncusu ben oyundan anlamıyorum...

satış rakamlarında pesi 20 ye katlayan fifa da harbiden kötü oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

oyun steam dan kaldırılmış :(

http://www.hepsiburada.com/liste/pes-2015-pc/productDetails.aspx?productId=gamearal011401&categoryId=10278

Sadece 2 gündür satışta olmasına rağmen en çok satılanlarda 2. sıraya çıkmış. Toplam satışlarda fifa15 in bile önüne geçmiş vay beee

• Oyunu Steam'den 65 lirayken Enpara kartımla aldım. Enpara ile Steam'in ortak kampanyası olduğu için 25 lira hesaba iade edilecek.

Oyun da böylece 40 liraya gelmiş oldu. Bence 40 lira çok hesaplı bir fiyat. Galiba birçok kişi Enpara ile oyunu 40 liraya getirmiş olacak ki, oyunu Steam'den çektiler.
  • oyun çok ağır sped 2 getirmeme rağmen aşırı ağır 60fps sabit oynuyorum
  • pes 6=pes2010=pes2015 gerçekten bu sene olmuş ufak tefek hatalar var ama kabul edilebilir hayatımda ilk kez bir oyunu orjinal almayı düşünüyorum
  • Merhaba arkadaşım bir şey soracaktım ben ps4 de Playstation storeden 2 gün önce pes 2015 i indirdim fakat oyuna girdiğim zaman ne bi menu ne de başka bir şey çıkıyor sadece Sevilla real Madrid maçı oynanabiliyorum oyunu kredi kartı ile 180 tl ödeyerek aldık lütfen bana yardımcı olun Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan timucin

Merhaba arkadaşım bir şey soracaktım ben ps4 de Playstation storeden 2 gün önce pes 2015 i indirdim fakat oyuna girdiğim zaman ne bi menu ne de başka bir şey çıkıyor sadece Sevilla real Madrid maçı oynanabiliyorum oyunu kredi kartı ile 180 tl ödeyerek aldık lütfen bana yardımcı olun Teşekkürler

Oyun tamamen inmemiştir , sadece bir kısmı inmiştir. O yüzden tek maç açabiliyorsunuz.İndirilenler kısmında tamamen inmiş gözüküyor mu ?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel olmuş izlediğim kadarıyla bende orjinal alacağım fakat steam'den kalkmış. Laptopda sli sistem var cd sürücü yok. Oyunu nerden alabilirim?

• Pes 13'ün langırtlığına alışan için tabiki zor gelecek oyun.Grafikler harici çok iyi,konsolda henüz deneyemedim ama PC'de yüksek ayarlarda oyun grafikleri kötüydü.Bunun haricinde menü geçişlerinin hantallığı,oyuncu düzenleme ekranının karışıklılığı gördüğüm olumsuzluklar.Oynanışa gelirsek benim için mükemmel olmuş.
  • Bu çektiğim görüntüler pc sürümüne aittir. Pc yi led tvye bağladım. Ekran kartı ayarlarından 16x AF ayarladım. Görüntü çok güzel oldu. Ps4 ile aralarında dağlar kadar fark yok.
    Bilgisayar monitöründen oynayınca görüntü soluk gelebilir. Eğer varsa hdmi ile led lcd tvye bağlayın.

Pes2015 Harika olmuş. Herkes Orjinal Oyun Alsın.( Fiyat 65 TL)
     Pes2015 Harika olmuş. Herkes Orjinal Oyun Alsın.( Fiyat 65 TL)

• Gittigidiyor tarzi sitelerde 70 e bukunuyor steam keyler.onlardan alsak steam a eklenirmi bolge klidi olmasina ragmen .laptop ta cd surucu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrul52

Gittigidiyor tarzi sitelerde 70 e bukunuyor steam keyler.onlardan alsak steam a eklenirmi bolge klidi olmasina ragmen .laptop ta cd surucu yok

Forumda bir arkadaş 50 liraya oyunu steam üzerinde satıyor. Yani oyunu sana hediye olarak gönderiyor. Tam sürüm olarak oynuyorsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.