Şimdi Ara

Pes2015 Harika olmuş. Herkes Orjinal Oyun Alsın.( Fiyat 65 TL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Pes sonunda özlediğim oyunu yapmış.Grafikler low da oynarsanız tabiki leş gibi yüksek yaptığınızda çok çok mükemmel diyemem ama çok iyi olsa da zaten oyunun hızından fark edileceğini sanmıyorum sadece sistem gereksinimi artacak ve çoğu oyunseverin oynayamamasına sebep olacaktı bence.
    Benim hoşuma giden noktalara gelirsek
    - her arapasına açılan şaşı kaleciler yok artık kalesinden çıkıp topu süren rakip oyuncunun yanında koşan topa müdahale etmeyen mal kaleciler gitmiş yerine tam zamanında açılan neredeyse %100 lük pozisyonu engelleyen kaleciler gelmiş
    -out a giden topu bile yumruklayıp rakibin önüne atan kaleciler de yok
    -ne kadar güzel orta açarsanız ensesiyle vurup topu taca atan oyuncularda yok istediğiniz müsait olduğunuz an havadan arapası bile atsanız offf pasa bak demenize sebep olacak arapaslar ortalar açılıyor ve bu ortaları futbolcular gerekirse sıçrayıp vole ile bile kaleye yapıştırıyorlar
    -bu saydıklarımın hepsi fifada var diyenler olacaktır elbet . ben fifayı da severdim fakat pesin hızı akıcılığı oyunzevki için pes oynuyorum ve pes oyunu,fiziksel davranışları fifa gibi birazdaha gerçekçi yapmış olsada orta sahadan hırsalıp kaleye yapıştırdığınız toplar halen direkten dönerek,tehlikeler yaratarak müthiş haz vermeye devam ediyor.

Ben 1920x1080 de oynuyorum yine leş..Hele o çimler..

• Bende orjinal aldım.Ama birkaç arkadaşımdan duyduğuma göre oyun Torrent'e düşmüş.Emek hırsızlığı yapmakta üstlerine yok be.Parasını hak etmeyen bir oyunda değil.Değer o paraya bence abi.Korsancılara büyük cezalar verilmeli.
  • tf2 keyle 40 liraya geliyor oyun ben dün aldım.
  • Steam'de aktive edebileceğimiz key satan güvenilir siteler var mı? Geçen hafta Steam'in kendi satışını kaçırdık, Aral'ın eline kalmayı hiç istemiyorum.
  • Grafikler ve taktik düzeni dışında her şey harika olmuş bence (PC için konuşuyorum).PES 14'ten sonra ilaç gibi geldi
  • replay kısmını kapatmanın bir çözümü varmı beyler ?
  • Oyun çok ucuz olduğu için steamde blok yedik ülke olarak. Yine aklıma Aral'dan başka bir şey gelmiyor. Konami durduk yere bloklamaz, tabi distribütörü olan Aral ben kutulu satacam, blokla diye tutturmazsa.

Oyun bloklanmasa bile Aral'ın distribütörlüğünde olanlar fahiş fiyatlarla geliyor. Belli ki bu oyunda bir işbirliği eksikliği olmuş, yanlışlıkla düşük fiyattan girdi, e zaten imza kampanyaları vardı bu fiyat artırımına karşın, en iyisi sen oyunu blokla demiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 19 Kasım 2014; 1:40:20 >
  • Oyunu beğenirsem online için orjinal almayı düşünürüm...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bu akşam Mediamarkt İzmit şubesinden kutulu 59TL'ye aldım. Kutu üzerinde 79TL yazmasına rağmen indirime girmiş, yakınlarda olanlar kaçırmasın. Bu arada kutu içinden 2 adet Steam key çıktı, DLC için ayrı bir key mi vermişler yoksa yanlışlıkla 2 adet key mi konmuş pakete çözemedim ama key'lerden birini denediğimde DLC dahil oyunu kurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Oyunu bu akşam Mediamarkt İzmit şubesinden kutulu 59TL'ye aldım. Kutu üzerinde 79TL yazmasına rağmen indirime girmiş, yakınlarda olanlar kaçırmasın. Bu arada kutu içinden 2 adet Steam key çıktı, DLC için ayrı bir key mi vermişler yoksa yanlışlıkla 2 adet key mi konmuş pakete çözemedim ama key'lerden birini denediğimde DLC dahil oyunu kurdu

Diğer şifre futbolcu hediye karrtı olabilir.Ama emin değilim. ilk satın alanlara myclub futbolcu hediye ediyorlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesmanyax kullanıcısına yanıt
    Önce ben de öyle düşündüm ve teyit etmek için Steam'de ikinci şifreyi de aktive etmek için girdiğimde "bu oyun zaten hesabınızda tanımlı" gibisinden bir mesaj verdi ve aktivasonu iptal etti. Bir de ilk şifreyi aktive ettiğimde direkt MyClub oyuncusu Steam'de DLC olarak ekli görünüyordu.
  • Arkadaşlar ben steamden almıştım oyunu. Şimdi olası bir format durumunda steamden yeniden indirebilirim oyunu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar ben steamden almıştım oyunu. Şimdi olası bir format durumunda steamden yeniden indirebilirim oyunu değil mi?

Aynen kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.