pes3 için güzel bir gamepad arıyorum. önerileriniz..?
ankaradaysan kızılayda metroya in orda japon oyuncak sarayı var ordaki gamepadler hem uygun hem güzel kullanıslı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: gfbdogukan
ankaradaysan kızılayda metroya in orda japon oyuncak sarayı var ordaki gamepadler hem uygun hem güzel kullanıslı tavsiye ederim.
Adam kilo ile meyve mi alıyorda ordakiler güzel diyorsun..Logitech rumblepad 2 öneririm paran varsa,yoksa piyasada bir çok gamepad markası var.
kontorland,biogame,jwin filan gibi onlardan birine bak derim.
quote:
Orijinalden alıntı: HimuraKen
quote:
Orijinalden alıntı: gfbdogukan
Adam kilo ile meyve mi alıyorda ordakiler güzel diyorsun..Logitech rumblepad 2 öneririm paran varsa,yoksa piyasada bir çok gamepad markası var.
kontorland,biogame,jwin filan gibi onlardan birine bak derim.
birçok marka gamepad kullandım 50tllik gamepadde aynı 15tllik gamepadde pes oynarken hiçbirşey farketmiyor o yüzden o tavsiyede bulundum oyuna göre gamepad alınır.oda pes'e göre istemiş.
logi chillstream kullanıyorum şuan, daha önce snopy vs. ps2 gamepadi çakmaları kullandım ama logitech farkını belli ediyor. hem xbox360 controller olarak gördüğünden tüm oyunlarda tam uyumluluk oluyor, tetik tuşlarıda fps tps oyunlarında işe yarıyor,ama sol analog d-pad in yerinde ona alışabilrmisin bilmiyorum benim için hiç sorun olmadı ve analogları mükemmel diyebilirm. şuanda 50lira civarında öneririm.
Pc de kullanacaksan en en iyi gamepad kablolu xbox 360 controller kesinlikle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme