Şimdi Ara

Pes5 çok ilginç bir sorun :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilginç bir sorunum var...Herkes yavaşlıktan şikayet ediyo bense oyunun hızlı oynanmasından...

Oyuncular çok hızlı hareket ediyor bende double speed falan olmamasına karşın....

Hareketleri falan böle normal değil hızlı ki bu yeni yeni başladı 1 hafta öncesine kadar gayet iyi oynuyodum aşırılık yoktu ama şimdi çok hızlı hareket etmeye başladılar futbolcular top sürmeleri falan böle jet gibi gidiyolar...

Sistemim

p4 3.0
    1 gb ram
    9550 asus ati radeon ekran kartı

Varmı daha önce böle bir sorunla karşılamış olan?

tüm oynanabilirligi mahvediyor:(

• vallahi arkadasım senin sorun garip....bi fikrim yok ama benm de bi sorunum var...başka topic açmak istemedim...bendede oyun taktik ayarları yaparken kitleniyo...oyunu tekrar kurmama ragmen geçmedi...anlamadım gitti valla
  • anlattıkların DOUBLE SPEED özelliğinin açılmış haline benziyor.. kapalı oldugunu söylüyorsun, bir açıp maç yapmayı dene, sonra kapatıp tekrar maç yapmayı dene.. belki düzelir kimbilir
  • ya u sorun bir ara bende de vardı. Adam gibi uyarlayamadılar bilgisayara. hatta benim bilgisayarım gayet dandik bir bilgisayardı o zamanlar ama aşırı hızlı oynuyordu double speed i kapatsamda fayda etmiyordu. sanırım çözümü yok. şimdi çok daha iyi bilgisayarda apır çekim oynuyorum
  • bende de pes3 de olmuştu bi ara menüler falan acayip hızlıydı oyun da double speed gibiydi

ekran kartının driverını güncelle düzelir yani ben de düzelmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Die4you

Arkadaşlar ilginç bir sorunum var...Herkes yavaşlıktan şikayet ediyo bense oyunun hızlı oynanmasından...

Oyuncular çok hızlı hareket ediyor bende double speed falan olmamasına karşın....

Hareketleri falan böle normal değil hızlı ki bu yeni yeni başladı 1 hafta öncesine kadar gayet iyi oynuyodum aşırılık yoktu ama şimdi çok hızlı hareket etmeye başladılar futbolcular top sürmeleri falan böle jet gibi gidiyolar...

Sistemim

p4 3.0
    1 gb ram
    9550 asus ati radeon ekran kartı

Varmı daha önce böle bir sorunla karşılamış olan?

tüm oynanabilirligi mahvediyor:(

Daha ne istiyorsun keşke benim makinede de böyle hızlı oynansa
  • Aynı hata bende de oluyo. Aylardır PES'i fıstık gibi oynuyordum. Bunun neden olduğunu çözemedim. Kendimce düşündüğüm sorun Starforce oldu. Bence Starforce bilgisayarda korsan oyunu farkettikten sonra sistemi bozmaya yönelik işlemler yapıyor arkadaşlar....

quote:

Orjinalden alıntı: kurt_1907

vallahi arkadasım senin sorun garip....bi fikrim yok ama benm de bi sorunum var...başka topic açmak istemedim...bendede oyun taktik ayarları yaparken kitleniyo...oyunu tekrar kurmama ragmen geçmedi...anlamadım gitti valla

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

bende de pes3 de olmuştu bi ara menüler falan acayip hızlıydı oyun da double speed gibiydi

ekran kartının driverını güncelle düzelir yani ben de düzelmişti

arkadaşım ekran kartının driverını indirip bir denicem söylediğini umarım değişir...

Çok ilginç bir sorun gerçekten.
  • @kurt_1907 KONAMI save folder1 dizinin içini boşalt option file hariç orası aşırı dolu olunca kilitlenmişti bende de.

bende de 9550 var ve oyun lodmixer patch felan yükledikten sonra hızlandı
    bu kare artması değil oyunu içi hızının artması
    oyuncular bariz daha hızlı koşuyorlar ve bu oyunu kolaylaştırıyor
  • oyunu oynarken internete bağlı oluyormusunuz yoksa devre dışı bırakıyormusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rainbow6

oyunu oynarken internete bağlı oluyormusunuz yoksa devre dışı bırakıyormusunuz

internet değil de antivirüs programlarını devre dışı bırakmak gerekiyor bence..
    makinayı en çok kasan onlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: faraklit

@kurt_1907 KONAMI save folder1 dizinin içini boşalt option file hariç orası aşırı dolu olunca kilitlenmişti bende de.

bende de 9550 var ve oyun lodmixer patch felan yükledikten sonra hızlandı
    bu kare artması değil oyunu içi hızının artması
    oyuncular bariz daha hızlı koşuyorlar ve bu oyunu kolaylaştırıyor

eyvallah denemedim ama kesin ondandır.....çünkü save yapacak yer kalmamıştı....folder 2 açılmıştı...denicem...tekrar saol

• hala aynı sorun devam ediyor bende oyuncular çok hızlı hareket ediyor...

driveri da guncelledim sanırım artık pes 5 i silip bir daha oynamamak düşüyo bana
  • directX 9.c yüklü dimi? bu da bir ihtimal
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

directX 9.c yüklü dimi? bu da bir ihtimal

hemen bakıyorum...
  • nerden indirebilirim directx 9 'u?
  • nereden baktın olup olmadığına..

başlat/çalıştır'a gir, dxdiag yazıp enter'a bas ve bekle
    directX penceresi açılacak, system information yazısının en altında directX versiyonu yazıyor..
    bak bakalım hangisi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 10 Ocak 2006 17:15:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

nereden baktın olup olmadığına..

başlat/çalıştır'a gir, dxdiag yazıp enter'a bas ve bekle
    directX penceresi açılacak, system information yazısının en altında directX versiyonu yazıyor..
    bak bakalım hangisi varmış

Yükledim 9.0'ı ama hala devam ediyor...

Bu arada yardımların için gerçekten çok saol...

Maalesef çözemedik ama neyse sağlık olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.