Şimdi Ara

PES5 We9 Defterini kapadim !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/11019/CAC21076FD1E4FB1963053E057B82AE1.jpg

olay soyle oldu . Yeni 6 yildiza cikmisim. MAc yapiyorum . Ronaldinho ile aldim topu kendi yari alanimin ortasindan gidiyorum 8 adam gectim . 9.cuda Cample yarmasi yikti yere . Bir omuz koydu topla ronaldinho ayri yerlerde. Ronaldi ekrandan kayboldu . Bende o anda etoyla kaydim cample a yandan . HAkem bana kirmizi vermezmi . O andan sonrasini hatirlamiyorum. Kendime geldigimde mnitor yerde , kasa yerde . Joystick zaten resimde gorunuyor. Klavyenin f8 tusu kayip . Ancak Pes6 ya . Monitorun rengi yesilimsi oldu !!!
     PES5 We9 Defterini kapadim !!!!

Not : bu microsoft side winder gamepad pro dan sonraki 2. vaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvancoto -- 5 Mart 2006; 15:54:51 >

• bazen banada oluyor ama bırakmayı düşünmedim hiç

sen pahalı joystick alma bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bazen banada oluyor ama bırakmayı düşünmedim hiç

iyi oldu , titresimde vardi ama hicbir mac sirasinda titremedi uyuz kolll . Aslinda gaz yaptim forumda gecenlerde elemanin biri pes5 videosu adinda topic acmisti . Normalde ana topictekiler bilir videolarim vardi klavye ile bile ronaldinho ile durdurulamazdim 4 yildizda. Ama gamepad ile isler degisti . Zaten gaza gelmisim dedim bende kendi kilibimi yapip nete salayim . Ama olmadi iste lanet oyun... (ne guzel goller hareketler vardi yaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvancoto -- 5 Mart 2006; 15:57:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ridvancoto

quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bazen banada oluyor ama bırakmayı düşünmedim hiç

iyi oldu , titresimde vardi ama hicbir mac sirasinda titremedi uyuz kolll . Aslinda gaz yaptim forumda gecenlerde elemanin biri pes5 videosu adinda topic acmisti . Normalde ana topictekiler bilir videolarim vardi klavye ile bile ronaldinho ile durdurulamazdim 4 yildizda. Ama gamepad ile isler degisti . Zaten gaza gelmisim dedim bende kendi kilibimi yapip nete salayim . Ama olmadi iste lanet oyun... (ne guzel goller hareketler vardi yaa)

Nediyelim arkadaşım başın sağolsun

• Klavyenin f8 tuşunu buldunmu bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Klavyenin f8 tuşunu buldunmu bari

yok yaw , daha gamepadin dagilan parcalarini yeni yeni buluyorum . L2 tusunu buldan az once .
  • sağlık olsun ya,pes 6 oynarsın cıkınca artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driv3r patch #2
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku84

sağlık olsun ya,pes 6 oynarsın cıkınca artık

niyetim o , begenirsem orjinalinide alirim . Ama pes de su faul olayina dikkat edilmesi gerek. Dedigim gibi bilgisayara es geciliyor . 6 yildiz oldu diye icine etmisler. Kafami bozan madem faul vermedin benim yaptigimda neden kirmizi kart oldu. Birde yandan kaydim . Oyuncunun ayagi topada degmisdi !
  • Bazen benimde kayış kopacak sınırına geliyor ama öğrendiğim yoga teknikleriyle(!) atlatıyorum çok şükür
  • Böle Küçük Şyler İçin hemen oyun bırakılmaz kardeş.dewm et oynamaya:)
  • YAZIK YAW
  • evet yaa.. oyun her yönüyle mükemmel ama oyundaki tek sinir bozan şey HAKEM kararları..
    hakem ne kadar aleyhime karar verirse versin, sürekli beni durduramayacaksınız diyerek kendime telkinler yapıyorum maç esnasında
  • özellikle bazı maçlarda hakemin saçma kararlarına deli oluyorum. geçmiş olsun deyim sana. PES in tek zayıf yönü hakem olayı
  • Muahuahauh bende sinirleniyorum bu oyunda. En son sinirden masaya vurmuştum avcumn ortası yarılmıştı. Hakketen acayip hırs yapıyor.

• helal rıdvan

• Bravo
  • hakkaten joystickler garibim çok çekiyolar elimizden
  • yaw simdi gordum sanirim web cam da arada kaynamis galiba , kasanin kaloriferle arasinda buldum ... Hastalik bu pes yaw
  • abi helal olsun sen naaptın yaw gül geç herşeyi kırmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.