Şimdi Ara

PES6 FORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES6 hakkındaki yorumlarınız arrkadaşlar;
    Benim yorumum pes5 ten daha iii olmuş artık gol atmak cok zevklı.

• beklediğim gibi olmasada pes 5'e göre tabiki daha iyi en aqzından pes 5 de beni ve bi çok kişiyi fıtık eden her ikili müc. de hakemin foul çalması olayı neyse ki yok ayrıca kaleci kurtarışları daha gerçekçi onun haricinde öyle çok bi yenilik yok
  • 10/8.8 benim değerlendirmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

10/8.8 benim değerlendirmem

ben 8.81 den aşağı vermem.
  • Spiker olmayışı tek dezavantajı bence.
  • spiker var nasıl yokya,birde master lig koymuşlar pes5 te master lig yoktu ii olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiiii

spiker var nasıl yokya,birde master lig koymuşlar pes5 te master lig yoktu ii olmuş

evet ama konuşma özürlü. sadece gol diyebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pes 6 da wining eleven 10 daki heyecan yok...yawaşlatmışlar oyunu içine etmişler...tamam daha kalite oynayış paslar falan ama heyecan yok!!!bide heyecanın olmamamasının 2. sebebi de jappon spiker yok we gülemiyoruz fazla.... pes5 efsaneydi benim için ancak pes 6 için aynısını söyleyemem......
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.fatih_

pes 6 da wining eleven 10 daki heyecan yok...yawaşlatmışlar oyunu içine etmişler...tamam daha kalite oynayış paslar falan ama heyecan yok!!!bide heyecanın olmamamasının 2. sebebi de jappon spiker yok we gülemiyoruz fazla.... pes5 efsaneydi benim için ancak pes 6 için aynısını söyleyemem......

Hocam burada psp deki pes5 ve pes6 dan bahsediyoruz Sen sanırım ps2 deki pes5 - pes6 ve w10 dan bahsediyon (japon spikerden bahsettiğine göre)...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.