Şimdi Ara

PES6 takılıyor :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P4 2.4 Ghz
    1 gb ram
    Ati 9800 Pro

PES 6 oynarken, bazen kale önlerinde takılma yaşıyorum. Forumda verilen Ati yamasını da yükledim olmadı. Bana bir çare lütfen

• acıkla
  • Takılmanın sadece pes 6 dan kaynaklandığından emin misin? Sitem ve windows ne durumda acep ?
  • takılma sadece pes6 da mı oluyor? diger oyunlarda herhangi bir takılma var mı?
  • Evet sadece PES6 da takılıyor. Cod2 ve Bf2 yi rahattça oynayabiliyorum. Anlayamadım bir türlü.
  • Tüm stadlarda takılma yok, bazı stadlarda takılıyor
  • bu sistemle ne takılması olaki
    yüklediğin yama varsa ondan kaynaklanabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

bu sistemle ne takılması olaki
    yüklediğin yama varsa ondan kaynaklanabilir

evet değişik yamaLarın warsa onLardan oLabiLir.
  • arkadaşar aynı sorun bendede war ekran kartından kaynaklandıgını zannediodm ama arkadaşda da olunca şaşırdım ekren kartım (GE FORCE FX5200) Bİ YARDIM EDİN NOLUR
  • bu arada sadce bazı stadlarda takılma war şu stadlarda rahat oynıyabiliorm
    1-STADİO OLİMPİCO
    2-ENNİO TARDİNİ
    3-SHÜCO ARENA
    ama işte kupa veya master lig yaparken istediğin stadlar gelmio ve oyun çok kötü bi hal alıo
  • Oyunda bir bug var, kaydettiğiniz replay ve diğer save dosyalarının çok fazla olmaması gerek. Benim de kaydettiğim dosyalar kalabalıklaşınca, hafif kasmalara olmuştu. Ekran kartım ATI 9600 XT. O yüzden o listeyi çok kalabalık tutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Oyunda bir bug var, kaydettiğiniz replay ve diğer save dosyalarının çok fazla olmaması gerek. Benim de kaydettiğim dosyalar kalabalıklaşınca, hafif kasmalara olmuştu. Ekran kartım ATI 9600 XT. O yüzden o listeyi çok kalabalık tutmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: lazkopat10

bu arada sadce bazı stadlarda takılma war şu stadlarda rahat oynıyabiliorm
    1-STADİO OLİMPİCO
    2-ENNİO TARDİNİ
    3-SHÜCO ARENA
    ama işte kupa veya master lig yaparken istediğin stadlar gelmio ve oyun çok kötü bi hal alıo

bendede 9550 var. bu statlar hariç ufak takılmalar oluyor. (hele arkla 2 kişilik oynuyosak )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.