Bildirim
PES6 takılıyor :(
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acıkla -
Takılmanın sadece pes 6 dan kaynaklandığından emin misin? Sitem ve windows ne durumda acep ? -
takılma sadece pes6 da mı oluyor? diger oyunlarda herhangi bir takılma var mı? -
Evet sadece PES6 da takılıyor. Cod2 ve Bf2 yi rahattça oynayabiliyorum. Anlayamadım bir türlü. -
Tüm stadlarda takılma yok, bazı stadlarda takılıyor -
bu sistemle ne takılması olaki
yüklediğin yama varsa ondan kaynaklanabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
bu sistemle ne takılması olaki
yüklediğin yama varsa ondan kaynaklanabilir
evet değişik yamaLarın warsa onLardan oLabiLir. -
arkadaşar aynı sorun bendede war ekran kartından kaynaklandıgını zannediodm ama arkadaşda da olunca şaşırdım ekren kartım (GE FORCE FX5200) Bİ YARDIM EDİN NOLUR -
bu arada sadce bazı stadlarda takılma war şu stadlarda rahat oynıyabiliorm
1-STADİO OLİMPİCO
2-ENNİO TARDİNİ
3-SHÜCO ARENA
ama işte kupa veya master lig yaparken istediğin stadlar gelmio ve oyun çok kötü bi hal alıo -
Oyunda bir bug var, kaydettiğiniz replay ve diğer save dosyalarının çok fazla olmaması gerek. Benim de kaydettiğim dosyalar kalabalıklaşınca, hafif kasmalara olmuştu. Ekran kartım ATI 9600 XT. O yüzden o listeyi çok kalabalık tutmayın -
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Oyunda bir bug var, kaydettiğiniz replay ve diğer save dosyalarının çok fazla olmaması gerek. Benim de kaydettiğim dosyalar kalabalıklaşınca, hafif kasmalara olmuştu. Ekran kartım ATI 9600 XT. O yüzden o listeyi çok kalabalık tutmayın
-
quote:
Orjinalden alıntı: lazkopat10
bu arada sadce bazı stadlarda takılma war şu stadlarda rahat oynıyabiliorm
1-STADİO OLİMPİCO
2-ENNİO TARDİNİ
3-SHÜCO ARENA
ama işte kupa veya master lig yaparken istediğin stadlar gelmio ve oyun çok kötü bi hal alıo
bendede 9550 var. bu statlar hariç ufak takılmalar oluyor. (hele arkla 2 kişilik oynuyosak )
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X