1. Kesinlikle grafikler geliştirilmeli (her sene aynı grafikler) 2. Oyuna yeni hareketler eklenmeli 3. PC için söylüyorum oynanış Playstationdaki gibi seri olmalı 4. Online da konami serverlarına bir tane de Türk server ı eklenmeli (Polonya nın var kimse girmiyor en azından bizim polonyadan daha fazla nüfusa sahip olduğumuzu düşünüyorum pes6 online da.)
dedigm gibi taraftar kufur edmeden olmuyor birde taraftar saha ya girip kavga etsin
fazla bişe istemiyom düzgün bir spiker, kontrolümüz dışındaki adamlar aptal olmasın, oyuncu değiştirdigimizde önce durup sonra koşmaya devam etmesin yeter benim için..
-grafikler geliştirilsin -seri olsun -futbolcuların koşuş biçimi düzeltilsin -değişik goller atılabilsin(yani sıradanlıktan kurtulsun) -menülere daha fazla önem verilsin
up up
seyirci stada meşale atmalı 3 korner 1 penaltılı olmalı penaltılarda kaleci yerine oyuncu kaleye geçebilmeli ama 2 penaltı olmalı o zaman hakeme top çarpmalı ve hakem yere yığılmalı maçta kavga çıkmalı bide seyirci stada girebilmeli arada oluyo ya kendilerini kaleye atıyolar
seyirci stada meşale atmalı 3 korner 1 penaltılı olmalı penaltılarda kaleci yerine oyuncu kaleye geçebilmeli ama 2 penaltı olmalı o zaman hakeme top çarpmalı ve hakem yere yığılmalı maçta kavga çıkmalı bide seyirci stada girebilmeli arada oluyo ya kendilerini kaleye atıyolar
next -gen grafikler olsun o zaman herşey değişmek durumunda olur,master lig saçmalığı bitsin adam gibi kariyer modu olsun,oynanabilirlik her oyunda gelişiyor zaten ama grafik yerinde sayıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme