Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birini yükleyemeden yeni versiyonu çıkıyor. biraz aralıklarla çıkarsalar yeni versiyonları keşke.
  • linkler için teşekkürler beyler, 4 gün önce 0'dan pesi kurup 3.2yi yüklemiştim, şimdi gene baştanmı kurmam gerek pesi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvan eti Yiyen -- 23 Mart 2013; 15:11:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

linkler için teşekkürler beyler, 4 gün önce 0'dan pesi kurup 3.2yi yüklemiştim, şimdi gene baştanmı kurmam gerek pesi.?

oyunu baştan kurmana gerek yok eski patchi tamamen kaldırıp ardından yeni versiyonu kurabilirsin. eski patchi nasıl kaldıracağının bilgisi ilk mesajda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 23 Mart 2013; 15:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

PESEdit 2013 Patch 3.3 çıktı indirme linkleri ve torrent link ilk mesaja eklendi.

Hocam Ronaldo 95 olmuş eski haline nasıl getireceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk sayfada denilenleri yaptım ama türkiye liginde hollanda takımları var nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Hocam ilk sayfada denilenleri yaptım ama türkiye liginde hollanda takımları var nasıl düzeltebilirim?

pes edit selector den spor toto süper ligi seç düzelmediyse patchi tamamen kaldırıp tekrar kur.
  • Oyunu baştan yükledim sonra yamayı yükledim hemen sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 24 Mart 2013; 11:55:09 >
  • quote:

quote:

Hocam ilk sayfada denilenleri yaptım ama türkiye liginde hollanda takımları var nasıl düzeltebilirim?

pes edit selector den spor toto süper ligi seç düzelmediyse patchi tamamen kaldırıp tekrar kur.

Bende pesedit 3.2'i yükledim çoğu takımın forması gitti, pes yazan biri mavi biri turuncu forma var bunu nasıl düzeltebiliriz acaba ? Sildim tekrar kurdum düzelmedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry_06

quote:

quote:

Bende pesedit 3.2'i yükledim çoğu takımın forması gitti, pes yazan biri mavi biri turuncu forma var bunu nasıl düzeltebiliriz acaba ? Sildim tekrar kurdum düzelmedi ?

Pardon pesedit 3.3.müş yüklediğim.

• Pesbox anatolia varken yüklenmez ronaldonun gücünü düşürmeleri de ayrı saçmalık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

Pesbox anatolia varken yüklenmez ronaldonun gücünü düşürmeleri de ayrı saçmalık

Edite girip yükseltebilirsin.ki bence gücüne o kadar da etkisi olmamış 95 e düşmesi.Messi-Ronaldoya da bu kadar önem vermek saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

Pesbox anatolia varken yüklenmez ronaldonun gücünü düşürmeleri de ayrı saçmalık

Edite girip yükseltebilirsin.ki bence gücüne o kadar da etkisi olmamış 95 e düşmesi.Messi-Ronaldoya da bu kadar önem vermek saçma.

Önemli olan ronaldoya yapılan tavır
    Ronaldoyu robben ribery seviyesinde görüyor adamlar resmen taraflılık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu benim forma sorunumun bir çaresi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pardon pesedit 3.3.müş yüklediğim.

Hocam oyunu tekrar sil-yükle sonra yamayı yüklemeyi dene

• PESEdit 2013 Patch 3.4 çıktı indirme linkleri ilk mesaja eklendi.
  • daha yeni indirdim 3.3'ü tüh.
    ama neyse torrent link yok daha sorun değil.
  • STSL'deki yabancı takım sorunu çözüldü mü? İlk mesajda belirtilmemiş. Master Lig yaparken Türkiye kupasında ve lig sonunda yükselen takımlarda yabancı takımların lige çıkması sorunu yani. Finalde Bari ile karşılaşmak biraz garip kaçıyor çünkü.
  • PESEdit 2013 Patch 3.4 Torrent Link ve tek link ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

STSL'deki yabancı takım sorunu çözüldü mü? İlk mesajda belirtilmemiş. Master Lig yaparken Türkiye kupasında ve lig sonunda yükselen takımlarda yabancı takımların lige çıkması sorunu yani. Finalde Bari ile karşılaşmak biraz garip kaçıyor çünkü.

PTT Ligi olmadığından onlar hep gelecek. Master Ligin özelliği diye biliyorum. Herhalde o özellikte kapatılmıyor. Bende Cangelisspor diye bir takım geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.